בתי דין ועונשים 2024/25
Re: בתי דין ועונשים 2024/25
אם כלכך פחדו היו צריכים לעשות משחק ללא קהל. סכנין היו צריכים להגיד נוף גליל בלי קהל או שאנחנו לא מופיעים. אבל אבו יונס נפל במלכודת שטמנו לו (ואין אחד שמגיע לו יותר ליפול במלכודת כזאת).
אבל בשורה התחתונה, מה שעשו לסכנין זה משהו שאני רואה שיכולים גם לעשות לנו (אבל בחיים לא למכבי או חיפה).
אבל בשורה התחתונה, מה שעשו לסכנין זה משהו שאני רואה שיכולים גם לעשות לנו (אבל בחיים לא למכבי או חיפה).
היה איתו ראיון ברדיו בשבוע שעבר, ברור שהוא התכוון להנחיה מלמעלה של בן גביר/מקורביו.
מודה שלא הבנתי עד עכשיו למה מפכ"ל המשטרה טוען שאין לו יכולת לאבטח משחק בעכו עם 5000 צופים אבל מבחינתם בלומפילד/סמי עם פוטנציאל ל-15-20 זה בסדר.
כמו שאמרתי משהו שם מסריח, לא שאני מזיל דמעה כן? מבחינתי שכל הקבוצות בליגה יעשו יד אחת נגד סכנין כדי להעיף אותם מהליגה פעם אחת ולתמיד.
זה השיא :
אבו יונס: "לא יעזור לך אברמוב. אתה לא תקבל טכני, אני אלך עד פיפ"א
אבו יונס: "לא יעזור לך אברמוב. אתה לא תקבל טכני, אני אלך עד פיפ"א
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אם הבעיה הייתה כמות מאבטחים למה לא שוחק ללא קהל?
- ForeverRed
לא נעים להגיד אבל דפקו פה את סכנין.
הייתה יד מכוונת. אני לא מוצא תירוץ מדוע לא לקיים את המשחק בעכו, וגם אם במגרש אחר מדוע לא הייתה הגבלת קהל שתחסוך את הביטול הזה. זה ברור שההתאחדות ניסתה לנצל פרצה כדי לעשות קופה על חשבון הספורטיביות.
ממש בא לי שהמשחק הזה ישוחק על הפרצוף של המושחתים ושביתר תעוף אבל אין סיכוי שזה יקרה.
הייתה יד מכוונת. אני לא מוצא תירוץ מדוע לא לקיים את המשחק בעכו, וגם אם במגרש אחר מדוע לא הייתה הגבלת קהל שתחסוך את הביטול הזה. זה ברור שההתאחדות ניסתה לנצל פרצה כדי לעשות קופה על חשבון הספורטיביות.
ממש בא לי שהמשחק הזה ישוחק על הפרצוף של המושחתים ושביתר תעוף אבל אין סיכוי שזה יקרה.
גם אם אני נוטה להזדהות עם דבריך קשה להתעלם מההתמסכנות הקבועה שלהם והשכונה שלהם. הם לעולם יהיו בסדר.ForeverRed כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:42לא נעים להגיד אבל דפקו פה את סכנין.
להיות בעל בית של קבוצת כדורגל זו אחריות וזה טייטל עם משקל.
לכל תרחיש יש plan b,c,d למקרה ש...
איכשהו הם תמיד מופתעים ולא מוכנים.
קבוצות קטנות עלו וירדו מליגת העל - האם אי פעם שמעת בעיות הקשורות ללוגיסטיקה סביב המשחק ? האם קרו כל כך הרבה מקרים של ביטולי משחקים ?
הם מככבים !
חד וחלק.ForeverRed כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:42לא נעים להגיד אבל דפקו פה את סכנין.
טכני לבית"ר .. חחחחח
יאללה אבו-יונס מחכים לפנייה לפיפא
יאללה אבו-יונס מחכים לפנייה לפיפא
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 04 מרץ 2025, 18:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
פסקו נצחון טכני לבית״ר.
- ForeverRed
הכל טוב ויפה.4 לב אדום כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:54גם אם אני נוטה להזדהות עם דבריך קשה להתעלם מההתמסכנות הקבועה שלהם והשכונה שלהם. הם לעולם יהיו בסדר.
להיות בעל בית של קבוצת כדורגל זו אחריות וזה טייטל עם משקל.
לכל תרחיש יש plan b,c,d למקרה ש...
איכשהו הם תמיד מופתעים ולא מוכנים.
קבוצות קטנות עלו וירדו מליגת העל - האם אי פעם שמעת בעיות הקשורות ללוגיסטיקה סביב המשחק ? האם קרו כל כך הרבה מקרים של ביטולי משחקים ?
הם מככבים !
עוד לפני שהמשחק בוטל לא הייתה שום סיבה בעולם לא לאשר משחק ללא קהל או תחת הגבלה. יותר מזה, לפי התקנון זה בדיוק מה שהיה צריך לקרות.
עשו עליהם סיבוב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑04 מרץ 2025, 19:22הכל טוב ויפה.
עוד לפני שהמשחק בוטל לא הייתה שום סיבה בעולם לא לאשר משחק ללא קהל או תחת הגבלה. יותר מזה, לפי התקנון זה בדיוק מה שהיה צריך לקרות.
עשו עליהם סיבוב.
חופשי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא אישרו להם משחק ללא קהל?ForeverRed כתב: ↑04 מרץ 2025, 19:22הכל טוב ויפה.
עשו עליהם סיבוב.
שואל באמת לא סגור על הפרטים.
יש בית זונות של נצחונות טכניים ורק אנחנו אכלנו ז**
- ForeverRed