גם זחוחים וגם לא הצלחנו להתמודד בצורה טובה עם הלחץ של חיפה. בשלב מסוים ארבעה שחקנים לחצו את ונטורה. זה משחרר שלושה שחקנים שלנו ויצא מזה חוץ לטובתם.simply--red כתב: ↑04 מרץ 2025, 12:36לדעתכם עלינו זכוכים אתמול?
כאילו הניצחון בכיס שלנו לא משנה מה
ויכוח עם חבר אוהד ביתר טוען שאתמול עלינו יהירים
שכל הדיבורים והמחמאות בתקשורת על אליפות בכיס,דאבל סובבו לנו את הראש
ואם לא נחזור להיות צנועים אנחנו ניפול
מח' 25 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 3.3, שני, 20:30, טרנר
Re: מח' 25 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 3.3, שני, 20:30, טרנר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ברור!!
כבר בשלב הגישושים ראו שהם ממוקדי מטרה ועשו שיעורי בית!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
אגב - משחק ליגה שני רצוף שעושים היסטוריה... כמו המהפך בנתניה עם 9, גם אמש היה תקדים [אם כי היו תקדימים הפוכים - 3-3 מול רמה''ש ב-11/12 ו-5-4 מול מרמורק (אחרי 0-4) ב-64/65]
הרגשנו בנוח מידי אחרי הניצחון בגביע והם באו ממש באטרף , אגב גם לשנות מערך ולהעלות את אחמד זה וואחד להרגיש נוח
מעניין אותי לדעת אם אי פעם היה לנו מגן שמאלי כמו לופז שמנפק כבר עונה שנייה ברציפות מספרים של קשר 10 מעבר לעבודה ההגנתית השקטה והיציבה שלו.אורי אדום בנשמה כתב: ↑04 מרץ 2025, 13:28אגב - משחק ליגה שני רצוף שעושים היסטוריה... כמו המהפך בנתניה עם 9, גם אמש היה תקדים [אם כי היו תקדימים הפוכים - 3-3 מול רמה''ש ב-11/12 ו-5-4 מול מרמורק (אחרי 0-4) ב-64/65]
אפשר להכתיר אותו כמגן השמאלי הטוב בהיסטוריה שלנו ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מספרים פסיכיים, זה מתחיל להתקרב לעונות שיא של דדי בן דיין (שהיה המגן הכי פורה שזכור לי)
זמן משחק נטו במחצית שנייה : 17 דקות בלבד.
ועוד הצלחנו להבקיע בזמן הזה שלושה שערים,שאפו.
וכל אלה שמדברים על שיפוט טוב של ספיר.
היא שברה היום את השיא השלילי של הליגה העונה בפער לפי הנתונים שאופטה מפרסמים בין זמן משחק ברוטו (101:19) לנטו (רק 40:04!).
ועוד הצלחנו להבקיע בזמן הזה שלושה שערים,שאפו.
וכל אלה שמדברים על שיפוט טוב של ספיר.
היא שברה היום את השיא השלילי של הליגה העונה בפער לפי הנתונים שאופטה מפרסמים בין זמן משחק ברוטו (101:19) לנטו (רק 40:04!).
השאלה היא איך הזמן נטו הזה נספר .
האם לדוגמא כששחקן בועט לשער והכדור נהדף לקרן השעון נעצר עד שהקרן מוגבהת ? כי זה נתון שגוי. זו דינמיקה טבעית של משחק.
יש ברוב המקרים איזה 30 שניות בין היווצרות הקרן למימושה בפועל.
ואתמול היו הרבה מצבים נייחים.
עוד דוגמא - כדור נבעט לעבר שוער שקולט אותו . ברוב המקרים הזמן הנורמלי לחידוש המשחק ( מהרגע שהשוער השתטח , התרומם ומחדש משחק ) הוא 10-15 שניות
זמן המשחק אתמול היה תוצאה של הרבה ארועים.
אני יכול להסכים לחלוטין שכיוף היה אחראי בהגזמה לרובם ועל זה היה צריך לספוג צהוב.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
כבר שבוע וחצי אני מסתובב כמו טווס לאן שאני הולך כולם משבחים,מהללים (טפו טפו) והמשפט שחוזר בכל שעות היום עם כל מכריי השונים אוהדי בית״ר,מכבי וכו הוא:
״לא היה לנו ספק שתחזרו״..
זה כמה מעריכים אותנו היום אוהדי הכדורגל, כוח הרתעה מטורף.
״לא היה לנו ספק שתחזרו״..
זה כמה מעריכים אותנו היום אוהדי הכדורגל, כוח הרתעה מטורף.
- simply--red
- Title: CrazyRed
תגידו לא הייתה עבירה על ונטורה בגול הראשון של חיפה?
ופנדל על אחמד?
ובדיקת אדום על חזיזה?
וצהוב על נגיעת יד? וצהוב שני בטוח הגיע למישהו שם
מה עם צהוב לכיוף הוא קיבל?
17 דק משחק נטו כשהם מובילים ואנחנו כלום מבסוטים.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
כל זמן שהמשחק לא חי לא נכנס לנטו. בדרך כלל הנתון הממוצע הוא סדר גודל של 55-57 דקות נטו באירופה ושלוש-ארבע דקות נטו פחות פה בארץ.4 לב אדום כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:13השאלה היא איך הזמן נטו הזה נספר .
האם לדוגמא כששחקן בועט לשער והכדור נהדף לקרן השעון נעצר עד שהקרן מוגבהת ? כי זה נתון שגוי. זו דינמיקה טבעית של משחק.
יש ברוב המקרים איזה 30 שניות בין היווצרות הקרן למימושה בפועל.
ואתמול היו הרבה מצבים נייחים.
עוד דוגמא - כדור נבעט לעבר שוער שקולט אותו . ברוב המקרים הזמן הנורמלי לחידוש המשחק ( מהרגע שהשוער השתטח , התרומם ומחדש משחק ) הוא 10-15 שניות
זמן המשחק אתמול היה תוצאה של הרבה ארועים.
אני יכול להסכים לחלוטין שכיוף היה אחראי בהגזמה לרובם ועל זה היה צריך לספוג צהוב.
40 דקות נטו למשחק מתוך 101 זה נתון אחד המבישים שאני זוכר, לא שיחקו כדורגל כמעט במחצית השנייה וזה רק מעצים את הקאמבק שלנו
- אורי אדום בנשמה
תחרות קשה עם יעקב כהן (המגן שמאלי בשתי האליפויות מהסבנטיז, המגן התוקף הראשון בכדורגל הישראלי, הגיע בזמנו לברייטון מהפרמייר ליג, סוג של מפץ גדול במושגי אותה תקופה בה הכדורגל בישראל היה על גבול החובבני). מה שכן, בכל הקשור למספרים שלו אין לו מתחרים, בטח ובטח שתי עונות ברצף
באליפות הראשונה חיים יהודה היה מגן שמאלאורי אדום בנשמה כתב: ↑04 מרץ 2025, 23:58תחרות קשה עם יעקב כהן (המגן שמאלי בשתי האליפויות מהסבנטיז, המגן התוקף הראשון בכדורגל הישראלי, הגיע בזמנו לברייטון מהפרמייר ליג, סוג של מפץ גדול במושגי אותה תקופה בה הכדורגל בישראל היה על גבול החובבני). מה שכן, בכל הקשור למספרים שלו אין לו מתחרים, בטח ובטח שתי עונות ברצף