3 בלמים טוב מול קבוצה שלא תוקפת כי גם לופז וגם מזרחי לא עושים הגנה במערך הזהדר אדום בנשמה כתב: ↑03 מרץ 2025, 22:39אחמד לא היה הבעיה אלא המערך הזה מילא 3 בלמים, למה לא לפתוח עם סטויאנוב?
מח' 25 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 3.3, שני, 20:30, טרנר
Re: מח' 25 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 3.3, שני, 20:30, טרנר
בחירת הרכב רעה מאוד .
על המערך עוד אפשר להתווכח אם במקום אחמד היה תורג׳מן או גריטה מאמין שזה היה נראה אחרת.
המעבר לקו 4 היה מתבקש , והחילופים של בכר עזרו לנו להציל נקודה ועוד טיפה גם לקחת 3.
מחצית ראשונה הייתה באובר בטחון של המון שחקנים ששיחקו עם הכדור יותר מדי (בשני מקרים קיבלנו שני גולים) ,וגרמו לנו רק להסתבכך סתם.
על המערך עוד אפשר להתווכח אם במקום אחמד היה תורג׳מן או גריטה מאמין שזה היה נראה אחרת.
המעבר לקו 4 היה מתבקש , והחילופים של בכר עזרו לנו להציל נקודה ועוד טיפה גם לקחת 3.
מחצית ראשונה הייתה באובר בטחון של המון שחקנים ששיחקו עם הכדור יותר מדי (בשני מקרים קיבלנו שני גולים) ,וגרמו לנו רק להסתבכך סתם.
- ForeverRed
עשינו קאמבק עצום ויצאתי רותח מעצבים.
איזה איבוד נקודות מיותר. רק שלא נבכה על זה בסוף.
לא מנחם אותי בכלום.
זרקנו 2 נק לפח סתם, פשוט סתם.
הרכב רע וזה היה רשום על הקיר.
אחמד וגריטה צריכים לקבל את מינימום הדשא האפשרי, הם לא ברמה של החברים שלהם.
מחמאות לפונק, משחק ההגנה היה חלש מאוד אבל הוא בעיניי היה אדיר היום.
זרקנו 2 נק לפח סתם, פשוט סתם.
הרכב רע וזה היה רשום על הקיר.
אחמד וגריטה צריכים לקבל את מינימום הדשא האפשרי, הם לא ברמה של החברים שלהם.
מחמאות לפונק, משחק ההגנה היה חלש מאוד אבל הוא בעיניי היה אדיר היום.
די אחי, אני אוהב אותך תהיה מבסוטForeverRed כתב: ↑03 מרץ 2025, 22:48עשינו קאמבק עצום ויצאתי רותח מעצבים.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
11 גמרים לסיום העונה. אסור להסתכל לאחור.
ממשיכים הלאה לגמר הבא בטדי.
אנחנו הקבוצה הטובה בליגה. בפער. צריך להגיע בגישה הזו לכל המשחקים שנותרו, בלי פחד, בלי כבוד ליריבות ולקחת את מה שמגיע לנו העונה.
ממשיכים הלאה לגמר הבא בטדי.
אנחנו הקבוצה הטובה בליגה. בפער. צריך להגיע בגישה הזו לכל המשחקים שנותרו, בלי פחד, בלי כבוד ליריבות ולקחת את מה שמגיע לנו העונה.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
יש לנו קבוצה של גברים אחושרמוטה, מאמן עם ביצים,טרנר חזר לחיים.
אני מבין שבב״ש יש פאטיש לכוכבים אבל שאני רואה את תורג׳מן,ביטון,אליאס וכל הח׳ברה שאצלנו אוהבים לזלזל בהם נותנים כל שבת את הלב והנשמה אני באמת נרגש.
יש לנו פגיעה פסיכית בזרים,זה בסוף הגיים צאנג׳ר
אני מבין שבב״ש יש פאטיש לכוכבים אבל שאני רואה את תורג׳מן,ביטון,אליאס וכל הח׳ברה שאצלנו אוהבים לזלזל בהם נותנים כל שבת את הלב והנשמה אני באמת נרגש.
יש לנו פגיעה פסיכית בזרים,זה בסוף הגיים צאנג׳ר
נערך לאחרונה על ידי Red Tiger ב 03 מרץ 2025, 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
נקודה מלאת אופי, לא שהיינו צריכים הוכחה נוספת שהקבוצה הזאת עשויה מחומר מיוחד. בסוף אני לא יוצא מעודד בשיט מהמשחק הזה בדיוק בגלל האמון המוחלט ביכולת של הבחורים, כשאנחנו באים לשחק את הכדורגל שלנו אף אחת לא יכולה עלינו, נשרף הלב שזרקנו 60 דקות לפח ואיתם עוד 2 נקודות קריטיות.
לא יודע איך אפשר לראות את הכושר המדהים של תורג׳מן ולהעדיף את אחמד, פשוט הזיה לשמה של קוזוק. לא יודע מה עבר עליו היום.
מבאס כל כך.
לא יודע איך אפשר לראות את הכושר המדהים של תורג׳מן ולהעדיף את אחמד, פשוט הזיה לשמה של קוזוק. לא יודע מה עבר עליו היום.
מבאס כל כך.
רק מהמחשבה מה היה קורה אילו השער היה מובקע.. חבל.
יוצא ברגשות מעורבים. מצד אחד מחצית ראשונה זוועתית בהגנה. בסופו של דבר זה איבוד נקודות מיותר.
אבל האופי שהשחקנים שוב הביאו חשוב. אי אפשר להתעלם מזה. מקווה שניקח את האנרגיות האלו לפלייאוף שלמעשה התחיל במחזור שעבר.
שום רגשות מעורבים. כשאני יוצא מבור עמוק כזה, אני באטרף ושיכרון חושים. יש משחקים כאלה שאתה מקבל בראש , אבל כמה קבוצות חזרו מ 3:0? אני זוכר את ליברפול בגמר האלופות. חבל שגם פה לא היתה הארכה.
גאה מאוד בקבוצה הזאת!!!
גאה מאוד בקבוצה הזאת!!!
- dardasmiley
היינו מרחק 5 סמ בראש של גריטה מלעשות להם מה שעשו זניט למכבי באירופה במקביל לניצחון שלנו מול אינטר במילאנו
מחצית שניה 52 דקות ברוטו 17 נטו,טפי על השופטים האלה
- Melikson24
- Title: CrazyRed