מח' 25 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 3.3, שני, 20:30, טרנר
Re: מח' 25 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 3.3, שני, 20:30, טרנר
למה גריטה הרוויח אצלכם את מקומו בהרכב?
תורג'מן היה מצוין. שמר נהדר עם הגוף.
אין שום סיבה להניח שהוא לא יכול לפתוח.
אין שום סיבה להניח שהוא לא יכול לפתוח.
לא משנה כלום רק אם ביטון לא כשיר אז סטויאנוב במקומו
מניח חשיפה ימשיכו לתת לנו את הכדור ולנסות לעקוץ לשחק כמו בחמישי ויהיה טוב
מניח חשיפה ימשיכו לתת לנו את הכדור ולנסות לעקוץ לשחק כמו בחמישי ויהיה טוב
- simply--red
- Title: CrazyRed
אלוהים ישמור איך שאתה מדבר....simply--red כתב: ↑02 מרץ 2025, 14:26אחרי הסטירה שברק חטף בחמישי אין מצב שהוא לא בא אול אין
ישחק הכי התקפי שאפשר
הפעם אנחנו הולכים לחגוג עליהם גם בתוצאה
תורג׳מן משחק כבר כמה משחקים באופן מפתיע מאוד, נראה כאילו קוזוק הוריד אותו לגיל 27... גריטה לעומתו עלה בחמישי כבד כמו סמיטריילר, חד משמעית ממשיך עם אלון.
- simply--red
- Title: CrazyRed
דברי טעם

מקצועית גם אני לא מזיז את בלטקסה מההרכב, היה לו שחק מצויין בגביע ושבוע לפני אפילו כבש מול נתניה
הוא בכושר טוב ומגיע לו להמשיך גם על חשבון ויטור (שלדעתי האישית אנחנו העונה חוזים בתחילת הדעיכה שלו).
בגדול נשאר עם אותו הרכב כמו בגביע כמובן מלבד חזרה של אליאסי לשער וגם רוצה לראות את סטויאנוב על חשבון גאנח,
מגיע לו ,בכל הפעמים האחרונות הוא נכנס טוב כמחליף והייתי נותן לו צאנס בהרכב מול חיפה.
מקווה שהפעם נגיע חדים יותר למעלה ונגמור את הסיפור מוקדם יותר בלי להיגרר עם יתרון שברירי לדקות האחרונות.
לגבי החלוץ אני לא סגור בכלל, נתתם פה אחלה טענות אבל זה לא שכנע אותי עד הסוף:
1. תורג׳מן דווקא שהוא ממזר, יורד אחורה ולצדדים ומושך את הבלמים הפיזיים של חיפה שדווקא פחות טובים בלצאת מהעמדה והקישור של חיפה ממש לא מחפה על זה. כשתורגמן יורד לתקתק ומשתלב, אז זה מעלה את המסוכנות שלנו מאוד.
2. אם הוא עייף, אין לנו כלום מקדימה, ועם דן וגנאח לצידו זה רךך.
3. גריטה, בגלל שהוא כל כך גדול, מקבל פצצות והוא לא אגרסיבי, לפחות לא בצורה חכמה שזה שווה את זה. גריטה גם לא יודע לנדוד מהעמדה, וכשהוא משחק על הבלמים - מול סק פדראו 85% מהמאבקים יפסיד. דווקא גריטה טוב מול קבוצה שההגנה שלה על הנייר רכה, כמו נתניה לדוגמה.
4. גנאח היה מאוד מסוכן, אבל גם מאוד לא ניצל מצבים - פעולה אחרונה רעה. וואלה בקטע הזה סטויאנוב אולי עדיף לפתוח איתו בצד שמאל, אבל זה להסתכן מאוד עם היכולת לייצר, וכשאליאס גם בקישור מבחינתי צריך לאזן את זה לכן לא הייתי פותח עם סטויאנוב ישר.
5. זאהי אחמד יכול לפתוח בצד שמאל במקום גנאח, אם רוצים לשנות משהו. הוא אחראי לכל כך הרבה מהלכים טובים כשעלה מהספסל, אני חושב שלא מקבל מספיק זרקור ביחס לתרומה שלו לאחרונה. וכחלוץ בודד הוא נעלם, אז ממש לא להחליף את תורגמן.
6. דן אכל מכה חזקה, לכן גם אם יפתח - אני לא מצפה ממנו למשחק גדול, וכן רוצה לראות את יורי משחק, אפילו מהמחצית.
7. ויטור צריך לחזור להרכב. סומך עליו שייתן משחק גדול.
בקיצור רק רן והצוות יודעים מי נראה עייף. מי כשיר, ומי היה חלש באימון האחרון. אני כן צופה שהוא ירענן קצת כי לא תרגל הרכב.
1. תורג׳מן דווקא שהוא ממזר, יורד אחורה ולצדדים ומושך את הבלמים הפיזיים של חיפה שדווקא פחות טובים בלצאת מהעמדה והקישור של חיפה ממש לא מחפה על זה. כשתורגמן יורד לתקתק ומשתלב, אז זה מעלה את המסוכנות שלנו מאוד.
2. אם הוא עייף, אין לנו כלום מקדימה, ועם דן וגנאח לצידו זה רךך.
3. גריטה, בגלל שהוא כל כך גדול, מקבל פצצות והוא לא אגרסיבי, לפחות לא בצורה חכמה שזה שווה את זה. גריטה גם לא יודע לנדוד מהעמדה, וכשהוא משחק על הבלמים - מול סק פדראו 85% מהמאבקים יפסיד. דווקא גריטה טוב מול קבוצה שההגנה שלה על הנייר רכה, כמו נתניה לדוגמה.
4. גנאח היה מאוד מסוכן, אבל גם מאוד לא ניצל מצבים - פעולה אחרונה רעה. וואלה בקטע הזה סטויאנוב אולי עדיף לפתוח איתו בצד שמאל, אבל זה להסתכן מאוד עם היכולת לייצר, וכשאליאס גם בקישור מבחינתי צריך לאזן את זה לכן לא הייתי פותח עם סטויאנוב ישר.
5. זאהי אחמד יכול לפתוח בצד שמאל במקום גנאח, אם רוצים לשנות משהו. הוא אחראי לכל כך הרבה מהלכים טובים כשעלה מהספסל, אני חושב שלא מקבל מספיק זרקור ביחס לתרומה שלו לאחרונה. וכחלוץ בודד הוא נעלם, אז ממש לא להחליף את תורגמן.
6. דן אכל מכה חזקה, לכן גם אם יפתח - אני לא מצפה ממנו למשחק גדול, וכן רוצה לראות את יורי משחק, אפילו מהמחצית.
7. ויטור צריך לחזור להרכב. סומך עליו שייתן משחק גדול.
בקיצור רק רן והצוות יודעים מי נראה עייף. מי כשיר, ומי היה חלש באימון האחרון. אני כן צופה שהוא ירענן קצת כי לא תרגל הרכב.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בעיניי גנאח היה מצוין מול חיפה. אני רואה שיפור במשחקים האחרונים שלו. תנועה יותר נכונה למרכז, לא נתקע רק על הדריבל, מחפש את השער בלי הפסקה ובעיקר מתחיל לקבל צורה של שחקן התקפה איכותי.
אם הכדורים היו נכנסים לו היינו מדברים על משחק גדול שלו. עדיין חסר לו להתפוצץ במשחק בפרופיל גבוה, אם ימשיך ככה זה יקרה בקרוב מאוד.
לא נוגע בו ובביטון, סופסוף הקבוצה משחקת כמו שצריך ב433 ואנחנו רואים שכדיפולט זה המערך הנכון בשביל הקבוצה.
אם הכדורים היו נכנסים לו היינו מדברים על משחק גדול שלו. עדיין חסר לו להתפוצץ במשחק בפרופיל גבוה, אם ימשיך ככה זה יקרה בקרוב מאוד.
לא נוגע בו ובביטון, סופסוף הקבוצה משחקת כמו שצריך ב433 ואנחנו רואים שכדיפולט זה המערך הנכון בשביל הקבוצה.
מה יעשה יעלה חלוץ במקום כיוף?בחמישי בגלל ההפקרות שלו זה נגמר מהרsimply--red כתב: ↑02 מרץ 2025, 14:26אחרי הסטירה שברק חטף בחמישי אין מצב שהוא לא בא אול אין
ישחק הכי התקפי שאפשר
הפעם אנחנו הולכים לחגוג עליהם גם בתוצאה
לא יודע...הפועלעולה כתב: ↑02 מרץ 2025, 19:13בעיניי גנאח היה מצוין מול חיפה. אני רואה שיפור במשחקים האחרונים שלו. תנועה יותר נכונה למרכז, לא נתקע רק על הדריבל, מחפש את השער בלי הפסקה ובעיקר מתחיל לקבל צורה של שחקן התקפה איכותי.
היו לו 2-3 מקרים שבחר ללכת עם ראש בקיר ולבעוט לשער במקום להוציא רוחב לאחד החברים שלו שהיו בעמדה יותר מסוכנת.
הוא גם די ״נהנה״ מזה שחיפה שיחקה עם 2 מגנים גבוהים, יהיה מעניין לראות אותו כשהם יעלו מחר עם 433.
ובאופן כללי, 2 ידיעות מעניינות מהיום, לפי הדיווחים מוחמד בספק גדול למשחק, נקווה שזה אמיתי, הוא אחד הכלים המשמעותיים שלהם.
ובגזרה שלנו דיבורים על זה שויטור יעלה בספסל, לא זוכר מי היה רה״מ בפעם האחרונה שויטור היה כשיר והוא לא פתח מבחירה.
קצת קשה לכתוב את זה אבל זה יהיה הצעד הראשון בדרך ליום שאחרי.