לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
Re: לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
אתם מכירים את הדיבור שלי על אוגו מלפני כמה שנים (עכשיו קולט שזה כבר עשור! אמאלה) וכמה שיגעתי אתכם פה שחייבים להחתים אותו (קראתם לי הסוכן שלו),
אמרתי מוקדם מדי עדיין להשוות ביניהם, אבל בשבועיים האחרונים וואללה לא משאיר כבר מקום לספק, ונטורה יותר טוב ממנו ב-9 פרמטרים מתוך 10. והאחד הנותר זה כי עוד לא ראינו מספיק.
החילוצים שלו בלי מאמץ, בסה"כ עם תנועת גוף נכונה, השליטה בכדור, המסירות הקצרות וגם הארוכות ואולי הדבר הכי מרשים השמירה על הכדור והיציאה הפסיכית קדימה שאי אפשר לעצור אותו.
חברים אם הוא ממשיך ברמה הזאת זה טופ של הטופ שהיה בליגת העל בהיסטוריה, ברמת הטוני-מיגל ואולי אפילו מעבר ואני לא מגזים. אנחנו רואים פה שחקן קבוצה לבל 2 באירופה קל.
אמרתי מוקדם מדי עדיין להשוות ביניהם, אבל בשבועיים האחרונים וואללה לא משאיר כבר מקום לספק, ונטורה יותר טוב ממנו ב-9 פרמטרים מתוך 10. והאחד הנותר זה כי עוד לא ראינו מספיק.
החילוצים שלו בלי מאמץ, בסה"כ עם תנועת גוף נכונה, השליטה בכדור, המסירות הקצרות וגם הארוכות ואולי הדבר הכי מרשים השמירה על הכדור והיציאה הפסיכית קדימה שאי אפשר לעצור אותו.
חברים אם הוא ממשיך ברמה הזאת זה טופ של הטופ שהיה בליגת העל בהיסטוריה, ברמת הטוני-מיגל ואולי אפילו מעבר ואני לא מגזים. אנחנו רואים פה שחקן קבוצה לבל 2 באירופה קל.
+1ran כתב: ↑01 מרץ 2025, 00:04אתם מכירים את הדיבור שלי על אוגו מלפני כמה שנים (עכשיו קולט שזה כבר עשור! אמאלה) וכמה שיגעתי אתכם פה שחייבים להחתים אותו (קראתם לי הסוכן שלו),
זה ברמה שאם אתה אומר לי משחק מחר בבלומפילד, אתה חייב לוותר על אחד מתוך ונטורה או קינגס, אין לי מושג במי אני בוחר.
עוגן שאין דברים כאלה.
- ForeverRed
אני פחות מתחבר לכל ההשוואות האלה.
שני שחקנים שונים, ששיחקו בקבוצות שונות שתאמו את סט היכולות שלהם. מה שהתאים אז לא בהכרח היה יושב כמו כפפה היום ולהיפך. מה גם שהרבה שנים עברו, הסגנון השתנה והרמה בליגה ירדה לפחות בשתי רמות מאז.
בסוף זה לא באמת משנה.
לוקאס הוא שחקן אדיר בפני עצמו ואנחנו אחרי פחות משני סיבובים. הלוואי וימשיך ככה.
שני שחקנים שונים, ששיחקו בקבוצות שונות שתאמו את סט היכולות שלהם. מה שהתאים אז לא בהכרח היה יושב כמו כפפה היום ולהיפך. מה גם שהרבה שנים עברו, הסגנון השתנה והרמה בליגה ירדה לפחות בשתי רמות מאז.
בסוף זה לא באמת משנה.
לוקאס הוא שחקן אדיר בפני עצמו ואנחנו אחרי פחות משני סיבובים. הלוואי וימשיך ככה.
קשה להשוות אם הרמה ירדה ב 2 דרגות מאז,בכל זאת מכבי עשתה עונה טובה באירופה
המבחן האמיתי זה הפליאוף ואירופה עונה הבאה
המבחן האמיתי זה הפליאוף ואירופה עונה הבאה
לא חושב שיש ספק, לפחות לא לי.
ונטורה היום מספר אחד בהשפעה שלו ובמשמעות שלו לקבוצה
רק אהבה תנצח...
אין מקום להשוואה על סט היכולות, כמו שאמרו מעליי, יש המון פרמטרים שקשה לאמוד.
אבל יש משהו אחד שאין לגביו מחלוקת- אין לונטורה את ״הבריחות״ של גון, לא ישירו לו ״ונטורה משוגע״ ואין שום חשש שהוא יעשה בצד תיקול של יאיא טורה ומיד אחר כך ישחרר מרפק לפנים .
זה לבד שווה המון.
אבל יש משהו אחד שאין לגביו מחלוקת- אין לונטורה את ״הבריחות״ של גון, לא ישירו לו ״ונטורה משוגע״ ואין שום חשש שהוא יעשה בצד תיקול של יאיא טורה ומיד אחר כך ישחרר מרפק לפנים .
זה לבד שווה המון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני גם לא אוהב את ההשוואות האלה.
ומסכים עם זה מאוד, לא סתם כתבתי שהוא אמין כמו זריחת השמש. אין הפתעות.
נכס עצום. מודה שאני מנסה לחשוב איזה קשר אחורי ששיחק בארץ ב15 שנה האחרונות אני לוקח לפניו, ולא עולה לי שום שם מובהק.
ואני לא חושב שהרמה ירדה ב2 דרגות. זה סתם סיפור שאנחנו מספרים לעצמנו כל הזמן שהליגה הולכת ונחלשת. בסוף נק' הרפרנס זה אירופה ואנחנו בסדר גמור שם.
דבר אחד מעניין אותי לראות וזה איך הוא ייראה באירופה מול שחקנים שאין לו יתרון פיזי. שם זה השאלה הגדולה סביבו. הוא הרי בן 26 ושלפנו אותו מפורטוגל, לא איזה יהלום נסתר מבוסניה. פחות סביר מבחינתי להניח שהוא פספוס של הרבה שנים.
להבדיל, דור פרץ לא היה לי ספק שייכשל מחוץ לישראל. הוא לא ברמה.
בכל מקרה אנחנו משחקים בליגת העל וזה פחות מעניין. זה שחקן שצריך לנעול פה עד הפנסיה.
וונטורה וקינגס זה צמד של שושלת
לא האמנתי שנראה כאלה זרים דומיננטיים מאז ההם
לא האמנתי שנראה כאלה זרים דומיננטיים מאז ההם
מסכים עם מה שכתבת. בתשובה לתהייתך באיזה פרמטר ונטורה נופל מאוגו, אני משיב: כיבוש שערים.ran כתב: ↑01 מרץ 2025, 00:04אתם מכירים את הדיבור שלי על אוגו מלפני כמה שנים (עכשיו קולט שזה כבר עשור! אמאלה) וכמה שיגעתי אתכם פה שחייבים להחתים אותו (קראתם לי הסוכן שלו),
שוב, כפי שכתבת, עושה רושם שבשאר הפרמטרים הוא עולה עליו. באופן בולט, החילוצים/תיקולים שלו הרבה יותר שקטים בהשוואה לאוגו. בלי פסטיבל של אני קינג קונג. קלאסה של הרמות הגבוהות ביותר בכדורגל העולמי.
ונטורה, קנגווה, ובכלל כל הסגל יצטרכו לעמוד בשני מבחנים כדי להיכנס לספר דברי הימים של המועדון: תארים בישראל, ותוצאות במפעלים האירופאים.
חייב להגיד לגבי כיבוש השערים שכל משחק יש לו איזה כדור ששוער עוצר שאני אומר איך זה לא נכנס? בסוף יכנסו לו כמה מרגשיםארז3333 כתב: ↑01 מרץ 2025, 13:17מסכים עם מה שכתבת. בתשובה לתהייתך באיזה פרמטר ונטורה נופל מאוגו, אני משיב: כיבוש שערים.
שוב, כפי שכתבת, עושה רושם שבשאר הפרמטרים הוא עולה עליו. באופן בולט, החילוצים/תיקולים שלו הרבה יותר שקטים בהשוואה לאוגו. בלי פסטיבל של אני קינג קונג. קלאסה של הרמות הגבוהות ביותר בכדורגל העולמי.
ונטורה, קנגווה, ובכלל כל הסגל יצטרכו לעמוד בשני מבחנים כדי להיכנס לספר דברי הימים של המועדון: תארים בישראל, ותוצאות במפעלים האירופאים.
מעניין אם אז היינו מצליחים לשחק 4-2-4 עם אוגו וונטורה יחד
רוב כיבושי השערים של אוגו היה מתוך ה16 או בנגיחה מקרן.
ונטורה עדיין בקושי מגיע למצבים האלה מתוך ה16 ( למרות שלפני איזה חודש פלוס בערך היה משחק בטרנר שהוא החטיא ברשלנות מתוך הרחבה), אבל בבעיטות מחוץ לרחבה ונטורה בועט יפה לשער ומסכן את השער אצל אוגו 90 אחוז מהבעיטות מרחוק הלכו לשמיים.
זכינו ששתי אלה שיחקו אצלנו ונהנו מהם ומאחד אנחנו עדיין נהננים ואני מקווה שנהנה עוד המון שנים, חתיכת שחקן (שחקן העונה שלי גם שהיא עוד לא נגמרה).
ונטורה עדיין בקושי מגיע למצבים האלה מתוך ה16 ( למרות שלפני איזה חודש פלוס בערך היה משחק בטרנר שהוא החטיא ברשלנות מתוך הרחבה), אבל בבעיטות מחוץ לרחבה ונטורה בועט יפה לשער ומסכן את השער אצל אוגו 90 אחוז מהבעיטות מרחוק הלכו לשמיים.
זכינו ששתי אלה שיחקו אצלנו ונהנו מהם ומאחד אנחנו עדיין נהננים ואני מקווה שנהנה עוד המון שנים, חתיכת שחקן (שחקן העונה שלי גם שהיא עוד לא נגמרה).
גם בישוליםארז3333 כתב: ↑01 מרץ 2025, 13:17מסכים עם מה שכתבת. בתשובה לתהייתך באיזה פרמטר ונטורה נופל מאוגו, אני משיב: כיבוש שערים.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
מחכה כבר שיתלבש לו איזה בעיטה חייבים ללמד אותו להוריד את הגוף שיבעט שטוח לא ליציע בסוף עוד יכנס לו איזה שער.