רבע גמר ג.המדינה : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 27.2, חמישי, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

Re: רבע גמר ג.המדינה : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 27.2, חמישי, 20:30, טרנר

שליחה על ידי ran »

Red Tiger כתב:
27 פברואר 2025, 22:43
בדר״כ אני נמנע מלרשום דעתי טרם המשחק בטופיק המשחק כי אין לי באמת מה לחדש,ההרכב בדרכ אותו ההרכב,השיטה אותו הדבר ונשאר רק לתת בראש.
אבל בכל פעם שאני נכנס לנושא הזה אני נדהם כמה חוסר האמונה בקבוצה הזאת הוא עדיין שם.
שאמרתי שאהיה מאוכזב אם לא נעבור את שני המפגשים בנצחונות יצאו עליי כאן.
הפועל בש היום היא בערך 4 רמות מעל מכבי חיפה ועל הזין שלי העמה וקשקושי המנחוס,יש כאן קבוצה מפלצתית שמגלה עליונות מוחלטת בכל משחק ואין כאן שום שחצנות אלה העובדות,אז תעשו טובה ותפסיקו לעשות צחוק מעצמכם.
יש לנו קהל פח,זאת גם עובדה.
15500 באר שבעים ואיצטדיון שקט יותר מהבימה,בקושי מעודד,שום לחץ על היריבה,שום לחץ על השופט כאילו באו לקונצרט.
הדרומי כל כך עייף וזה מקרין על כל האיצטדיון, עם קהל קטלני זה נגמר 4:0 במחצית.
קבוצה ואיצטדיון שלא מתאימים לקהל הזה,מדושני עונג.
מההההה??? אתמול טרנר היה אש והדרומי היה מעולה, כשרובו הגדול של הדרומי מעודד זה מדליק את כל טרנר ואי אפשר שלא להצטרף.
היה עידוד מדהים אתמול, בשונה ממשחקים קודמים נגיד.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
27 פברואר 2025, 22:43
בדר״כ אני נמנע מלרשום דעתי טרם המשחק בטופיק המשחק כי אין לי באמת מה לחדש,ההרכב בדרכ אותו ההרכב,השיטה אותו הדבר ונשאר רק לתת בראש.
אבל בכל פעם שאני נכנס לנושא הזה אני נדהם כמה חוסר האמונה בקבוצה הזאת הוא עדיין שם.
שאמרתי שאהיה מאוכזב אם לא נעבור את שני המפגשים בנצחונות יצאו עליי כאן.
הפועל בש היום היא בערך 4 רמות מעל מכבי חיפה ועל הזין שלי העמה וקשקושי המנחוס,יש כאן קבוצה מפלצתית שמגלה עליונות מוחלטת בכל משחק ואין כאן שום שחצנות אלה העובדות,אז תעשו טובה ותפסיקו לעשות צחוק מעצמכם.
יש לנו קהל פח,זאת גם עובדה.
15500 באר שבעים ואיצטדיון שקט יותר מהבימה,בקושי מעודד,שום לחץ על היריבה,שום לחץ על השופט כאילו באו לקונצרט.
הדרומי כל כך עייף וזה מקרין על כל האיצטדיון, עם קהל קטלני זה נגמר 4:0 במחצית.
קבוצה ואיצטדיון שלא מתאימים לקהל הזה,מדושני עונג.
הייתה אחלה אווירה. אתה כבר באוטומט מגיב בעניין של הקהל והכמויות.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סיכום משחק רבע גמר גביע המדינה נגד מכבי חיפה

"וול דן - WELL DONE"

הפועל ב"ש התמודדה אמש לא רק עם משחק כדורגל ואתגר מקצועי לא פשוט.
הפועל ב"ש עלתה למגרש כשהיא צריכה להתמודד עם 11 שחקנים, שופט עויין לענף עם היסטוריה שלילית מולנו, הפסד משפטי ( הרחקת פרץ + החזרת הנק' להפועל ת"א ) והתמודדות עם מסתננים מחיפה ליציעי ב"ש.
אבל כשהיא חמושה ב-15,000 אוהדים וכשכל דרישה מקצועית של צוות האימון מיושמת במלואה, מי בכלל יכול עלינו ?
ארגון האוהדים סימן לשחקנים בדיוק מה החשיבות של המשחק מול הטינופות היהירות, הבזויות והשחצניות מהכרמל וביטא במשפט אחד את מה שכל אחד מאיתנו היה רוצה לראות הערב ( במובן המטאפורי-ספורטיבי כמובן ) :

תמונה

אבל טרם החל המשחק, וכשאנחנו תמיד זוכרים שיש עוד חטופים שצריכים לשוב הביתה, נערכה דקת דומיה לזכרם של ארבעת החללים ששבו אתמול לפנות בוקר לארץ - איציק אלגרט , צחי עידן , שלמה מנצור ואוהד יהלומי. יהי זכרם ברוך ושהשם יקום דמם :

תמונה

המחצית הראשונה הייתה שח-מט מוחלט של הצוות הבאר-שבעי. לאחר 10 דק' של גישושים המשחק למעשה דה-פקטו החל
דקה 11 - ונטורה בחטיפת כדור ושעטה אופיינית קדימה מגיע עד כ-20 מ' משער היריבה ובועט חזק ושטוח היישר לידי שוער חיפה.
דקה 15 - מתפרצת שמוביל דן ביטון שמוסר כדור לגאנח שבועט חלש לידי שוער חיפה
דקה 22 - גאנח מקבל כדור באגף ימין, חותך באופייניות למרכז ובועט לידי שוער חיפה
דקה 28 - שוב גאנח מימין, שוב חותך למרכז אך הפעם מייצר בעיטה נהדרת שסוחטת הצלה של שוער חיפה
דקה 29 - תרגיל קרן קצרה של קאנגווה שמוציא לגאנח שמגביהה לפינה הרחוקה של שער חיפה. בלטקסה נוגח כדור ששוער חיפה כבר נכנע לו אך בלם חיפה מציל מהקו.
דקה 32 - קאנגווה מאתר בור בהגנת חיפה שבו נמצא דן ביטון לבד ומוסר לו, ביטון משתלט על הכדור, נכנס לרחבה ומוכשל ע"י שוער חיפה. פנדל לב"ש
דקה 36 - דן ביטון לוקח את הכדור ומתרגם את הפנדל לשער ראשון. 1:0 ב"ש. דן רץ לספסל ב"ש ומייצר תמונה אייקונית שבה הוא מניף לאוויר 3 בלונים כתומים כמחווה להירצחם של בני משפחת ביבס :

תמונה

דקה 45 - דן ביטון מקבל כדור על סף רחבת ה-16 של חיפה ומזהה ששוער חיפה מעט מחוץ לשער ומנסה מעליו צ'יפ שלא צולח.
דקה 49 - גאנח מקבל כדור והפעם בועט חלש ברגל שמאל היישר לידי שוער חיפה

המחצית השנייה הייתה שקולה יותר ותיזכר בעיקר כמחצית שבה כל מה שלא טוב במשחק הרגל של מרציאנו - קרה וכמעט עלה ביוקר.
דקה 52 - קאנגווה מתנהל בנונשאלנט באגף ימין, עובר את השומר שלו ובועט כדור אדיר לקורה הרחוקה. שוער חיפה הודף.
דקה 57 - מסירה פשוטה אחורה של בלטקסה למרציאנו מביאה את האחרון להחזיר כדור רע לכיוון בלטקסה, כדור שחלוץ חיפה מיירט מעל מרציאנו ונראה בדרכו לרשת. למזלנו הוא לא דייק וזו כבר פעם שלישית המשחק שמרציאנו כמעט עולה לנו בספיגה.
דקה 59 - הצלה של מרציאנו מבעיטת יעף מתוך הרחבה של מגן חיפה
דקה 65 - תורג'מן חוטף כדור ומוסר לגאנח שבועט מעל השער
דקה 83 - לחץ גבוה של ב"ש מניב חטיפת כדור של גורדנה ושליחת יוני סטויאנוב לעומק ל-1 על 1 מול שוער חיפה. יוני בועט כדור מסוכן ששוער חיפה הודף למרכז ודן ביטון משתלט על הריבאונד ונוגח מהאוויר לרשת. 2:0 ב"ש
דקה 91 - קשר חיפה בועט מתוך הרחבה שלנו ומרציאנו קולט בבטחה.

שריקת הסיום - ניצחון ללא עוררין לב"ש , מעפילים בסטייל לחצי הגמר , בעטנו 17 בעיטות לשער כשמתוכם 9 למסגרת .

פרסונלית :
מרציאנו - גבר גבר, אבל חלאס עם הרוטציה החברתית הזו בגביע. שהשוער הטוב יותר ישחק, וזה בהחלט לא הוא.
לופז - גם אם לא בולט כל משחק - עושה עבודה נהדרת.
מזרחי - זכינו בו. מאמין שיקבל זימון לנבחרת בקרוב.
בלטקסה - משחק טוב שלו. יחד עם פונק הם משלימים אחלה צוות
פונק - יופי של משחק
ונטורה - עליונות על הליגה. מצטיין המשחק שלי
קאנגווה - אין לו תחליף. מעל הליגה. המהלך של איתור דן ביטון שהוביל לפנדל הזכיר לי את איתור אליאס ברחבת נתניה. קבלת החלטות נהדרת.
אליאס - יופי של הופעה. סייע רבות בניטרול הקישור הדפנסיבי שלך חיפה.
ביטון - הופיע נהדר במאני טיים
גאנח - לא מפסיק לאיים אך יש לו לפעמים החלטות שלא מובנות. המון פעמים בועט חלש או לא טוב כשיש לו אופציית מסירה טובה יותר שתיצור מצב הבקעה טוב יותר.
תורג'מן - היווה קיר לקבלת כדורים מההגנה ( ולא היה לו קל מול בלם חיפה ) ולחץ גבוה נהדר
סטויאנוב - נכנס מצויין ועשה תנועת עומק שהובילה לביסוס היתרון
גורדנה - נכנס מצויין וניפק את מסירת המפתח לסטויאנוב

הפנים למכבי חיפה בליגה .

מעקב צהובים :
בלוריאן - 8 . צהוב מול מכבי חיפה בגביע והוא מורחק מול מכבי חיפה בליגה.
לופז - 7
מזרחי , בלטקסה - 6
ויטור , ונטורה - 5
קוז'וך ( :lol: ) - 4 . צהוב מול מכבי חיפה בליגה והוא ייעדר מול בית"ר בטדי.

יאללה ב"ש :דגל:

נ.ב1 - חיפה מבזבזת זמן כל המחצית ה-1 - גרינפלד מתעלם. לופז מעט משתהה בהוצאת אאוט - מקבל צהוב . זו תמצית האפליה השיפוטית של גרינפלד . מקווה שתעלם לנו מהמגרשים כמה שיותר מהר - אתה וכל הדור הזוועתי שלך.
נ.ב2 - היינו עדים ל-2-3 הוצאות אוהדי חיפה מחוץ למגרש. אבל היו גם סיפורים רבים על חוסר בידוק ברמת ההתעלמות של חברת האבטחה. מרגיז ומעיד על הכנה לקויה ולא מקצועית.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

תרשמו- מקבלים את הפועל תל אביב חצי
ברדה כמובן עם חטואל ידיח אותנו

ביתר הפועל גמר גביע....

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ran כתב:
28 פברואר 2025, 09:02
מההההה??? אתמול טרנר היה אש והדרומי היה מעולה, כשרובו הגדול של הדרומי מעודד זה מדליק את כל טרנר ואי אפשר שלא להצטרף.
״בשונה ממשחקים קודמים״ כי הרגילו אותנו לשיט.
עזוב, מגרש אחר היה מתפוצץ אתמול.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

Red Tiger כתב:
28 פברואר 2025, 10:54
״בשונה ממשחקים קודמים״ כי הרגילו אותנו לשיט.
עזוב, מגרש אחר היה מתפוצץ אתמול.
לא מסכים איתך הפעם. ההרגשה אתמול היתה כמו בימים הטובים. רק חבל שיש אדיוטים שעדיין זורקים כוסות ומצתים ועוד בזמן שמחפשים אותנו. אין כבר כוח לכל האהבלים האלה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ran כתב:
28 פברואר 2025, 09:02

אמת.

dor69 כתב:
28 פברואר 2025, 04:18
אם יש מועדון שאפשר להגיד בוודאות שמגיע למעמדי גביע אש וחי מהם זה בית״ר ירושלים

1+
8 זכיות ב-12 הופעות...
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 28 פברואר 2025, 11:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה שכן, זה מרגיש שמשהו באקוסטיקה של טרנר נפגע מאז השיפוץ. גם ברגעים של עידוד חזק זה לא מגיע לאותם דציבלים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:
28 פברואר 2025, 11:27
מה שכן, זה מרגיש שמשהו באקוסטיקה של טרנר נפגע מאז השיפוץ. גם ברגעים של עידוד חזק זה לא מגיע לאותם דציבלים.

זה כי גם ברגעי עידוד הגוש המעודד פחות מסיבי מבעבר.... לא השתנה משהו מהותי במבנה הפנימי, בטוח לא כזה שיפגע באקוסטיקה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

נקודה חשובה שלא זוכה כאן לתשומת הלב הראויה:
מגיע המון כבוד לצוות מאמני הכושר, ישראל זביטי ומיכאל ברוש. עושים עבודה מדהימה, רואה את הקבוצה מעל 50 שנה ולא זוכר כושר גופני כ"כ טוב.
הקבוצה שוטפת את המגרש , משחקת בדקה 90 כמו בראשונה, משחקת 9 מול 11 (יש יאמרו 12 :)) וזה כמעט ולא מורגש.
מסיר את הכובע.

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

delta7 כתב:
28 פברואר 2025, 12:00
מגיע המון כבוד לצוות מאמני הכושר, ישראל זביטי ומיכאל ברוש. עושים עבודה מדהימה, רואה את הקבוצה מעל 50 שנה ולא זוכר כושר גופני כ"כ טוב.
הקבוצה שוטפת את המגרש , משחקת בדקה 90 כמו בראשונה, משחקת 9 מול 11 (יש יאמרו 12 :)) וזה כמעט ולא מורגש.
מסיר את הכובע.
בכלל כל הצוות שהביא רן איתו מנתניה וממכבי פתח תקווה מוכיח את עצמו
גם כפיר וולפסון הסקאוט שנותן טיפים ושולח עצות ורואים את החיבור שלו ביחד עם רן

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב:
מסיר את הכובע.
1+

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

delta7 כתב:
מסיר את הכובע.
נדמה לי שכבר כתבתי שאני רואה את הקבוצה הזאת כמעט 50 שנה ולא זוכר אינטנסיביות כזאת. הצוות עושה עבודה נפלאה!

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

הגרלת חצי גמר גביע המדינה שתוכננה להתקיים ב-5.3 ( יום רביעי הקרוב ) נדחתה בעקבות אי קיום המשחק בין סכנין לבית"ר. היא תתקיים רק אחרי שתתקבל החלטה בנוגע למשחק זה.

קבוצה אחת שעושה כרצונה גוררת ענף שלם לכאוס.
הזייה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

העיקר שאיימו עליהם עם טכני, פשוט דוחה איך שמחלקים פה עונשים לפי אינטרסים, יושבים להם שם לחשוב איזה קבוצה עדיף להם לראות בחצי במקום לפסוק עוד באותו כמו כל גוף נורמלי עפ״י התקנון.

אם אני בית״ר לא הייתי עולה לשחק במועד חדש, קבעתם תאריך שהיריבה לא עמדה בו ואמרתם שההשלכות יהיו טכני? תעמדו במילה שלכם או לכו לחפש.

שלח תגובה