ניב אליאסי
Re: ניב אליאסי
עונה לא טובה שלו.
לא נועל את השער, מברטז לא מעט, משחק רגל לא שקט כמו שהיה.
עונה שעברה היה נראה כמו פוטנציאל גדול, לצערי הלך מעט אחורה כשהיה ציפייה שילך צעד קדימה, בעיקר ביציבות שהיה חסר לו.
לאף אחת מהגדולות אין שוער טוב.
מעניין מי הראשונה שתעשה מהלך על גלזר.
הוא עדיין מאוד מאוד צעיר, וגלזר לכאן לא יחזור אז אני לגמרי איתו. אבל עונה לא טובה, צריך להיאמר.
עונה שעברה היה נראה כמו פוטנציאל גדול, לצערי הלך מעט אחורה כשהיה ציפייה שילך צעד קדימה, בעיקר ביציבות שהיה חסר לו.
הוא עדיין מאוד מאוד צעיר, וגלזר לכאן לא יחזור אז אני לגמרי איתו. אבל עונה לא טובה, צריך להיאמר.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
למה לא?אם הוא חוזר לארץ כמובן.yossi כתב: ↑02 ינואר 2025, 00:02עונה לא טובה שלו.
יש 2 קבוצות שמציעות ב99% שכר גבוה משלנו ועם כוח משיכה מקצועי גדול משלנו. ושניהם צריכות שוער.
אצילי שאומר לא לחיפה יש פעם ב, לא יודע כמה החיבור של גלזר לכאן חזק שהוא יעדיף להשתקע כאן ולא במכביות.
לא מצפה לזה, זה יהיה הפתעה מבחינתי.
יש כבר גישושים מכיוון וייזינגר את בכר.
אם באמת יחזור לארץ... אז כמו כולם, יבחר בכסף.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
מחצית ראשונה מציל אותנו מאיזה 4 מצבים שאני זוכר חלקם גול בטוח ואז במחצית השנייה הוא נותן להם גול קל של יחזקאל.
אליאסי אתה חייב להרים את הרמה ולהיות יותר עקבי הטעויות האלה שלך חוזרות וזה עולה לנו בנקודות, רוצה לקחת אליפות? רוצה להיות שוער נבחרת? רוצה לצאת לאירופה? תתפקס!!!!
אליאסי אתה חייב להרים את הרמה ולהיות יותר עקבי הטעויות האלה שלך חוזרות וזה עולה לנו בנקודות, רוצה לקחת אליפות? רוצה להיות שוער נבחרת? רוצה לצאת לאירופה? תתפקס!!!!

לא כל כך מבין את ההאשמות לגבי השער הראשון, זה לא היה איזה רוחב דרדלה שהוא חייב להגיב, האחריות בשער הזה היא על החור העמוק שנוצר בעמדה של לופס.
לדעתי המשחק הזה גם די יכול להיות תחילת הסוף של המערך הזה, בלי מגנים מתפקדים פשוט אין לו זכות קיום. עכשיו כשיש משחקים נגד קבוצות שיבואו לצופף כמו חדרה ופ״ת הייתי חוזר ל-4-3-3
לדעתי המשחק הזה גם די יכול להיות תחילת הסוף של המערך הזה, בלי מגנים מתפקדים פשוט אין לו זכות קיום. עכשיו כשיש משחקים נגד קבוצות שיבואו לצופף כמו חדרה ופ״ת הייתי חוזר ל-4-3-3
הכדור בשער הראשון של מכבי עבר לאליאסי בין הידיים. היה חייב לתפוס/להדוף אותו.Itay כתב: ↑02 ינואר 2025, 00:20לא כל כך מבין את ההאשמות לגבי השער הראשון, זה לא היה איזה רוחב דרדלה שהוא חייב להגיב, האחריות בשער הזה היא על החור העמוק שנוצר בעמדה של לופס.
- ForeverRed
טבעי שתבוא ירידה אחרי העונה הקודמת.
לא הראשון ולא האחרון שזה קורה לו.
השאלה איך יקום מזה.
לא הראשון ולא האחרון שזה קורה לו.
השאלה איך יקום מזה.
יכל לקחת אבל זה היה כדור ממש חד והתנועה של זהבי בילבלה אותו ובסוף הסגירה של יוני הייתה מזעזעת
בסך הכל נתן משחק טוב.
כדור הרוחב היה חזק ומפתיע, נכון שיכל לעשות יותר...
כדור הרוחב היה חזק ומפתיע, נכון שיכל לעשות יותר...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת, אחלה אליאסי!
עשה את שלו ולא הוא טעה בשער הראשון, בלוריאן וגם מזרחי וויטור, ובעיקר סטויאנוב אשמים בשער, אין סגירה על זהבי, אין סגירה על יחזקאל וזה מה שקורה
עשה את שלו ולא הוא טעה בשער הראשון, בלוריאן וגם מזרחי וויטור, ובעיקר סטויאנוב אשמים בשער, אין סגירה על זהבי, אין סגירה על יחזקאל וזה מה שקורה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אפשר לבוא בביקורת בונה, הוא מצויין ועדיין כל כמה משחקים עושה איזה טעות של ריכוז וניסיון שחלקם גם עלו לנו בנקודות.
עכשו ברור שחקן צעיר ויש שכר לימוד גם אם הוא משחק ברמה ממש גבוה ואחד השוערים הטובים בליגה אבל עדיין אם אני מחפש מקום שישתפר בו זה זה. להפסיק עם טעויות הבלתי מחויבות במשחק וזה תקף לכל שחקן צעיר למשל לבלוריאן.
אין פאלטות לשחקנים גדולים אין הוא היה מצויין חוץ מהטעות של הגול/אדום. זה הבדל בין כוכב לבין שחקן טוב שאחרי זה חושבים מעניין למה הוא לא התפוצץ והעיף את הקריירה שלו לגבהים שהוא יכל.
זה בידיים שלו אני מאמין בו מאוד יכול להתחרות בפרץ בנבחרת ולהתקדם גם בעתיד לחול אבל זה הנקודה שבה הוא צריך לשמור על ריכוז כל המשחק ולא לאבד אותו ולעשות טעויות כאלו.
אחלה אליאסי זה בידיים שלך תצליח!!
עכשו ברור שחקן צעיר ויש שכר לימוד גם אם הוא משחק ברמה ממש גבוה ואחד השוערים הטובים בליגה אבל עדיין אם אני מחפש מקום שישתפר בו זה זה. להפסיק עם טעויות הבלתי מחויבות במשחק וזה תקף לכל שחקן צעיר למשל לבלוריאן.
אין פאלטות לשחקנים גדולים אין הוא היה מצויין חוץ מהטעות של הגול/אדום. זה הבדל בין כוכב לבין שחקן טוב שאחרי זה חושבים מעניין למה הוא לא התפוצץ והעיף את הקריירה שלו לגבהים שהוא יכל.
זה בידיים שלו אני מאמין בו מאוד יכול להתחרות בפרץ בנבחרת ולהתקדם גם בעתיד לחול אבל זה הנקודה שבה הוא צריך לשמור על ריכוז כל המשחק ולא לאבד אותו ולעשות טעויות כאלו.
אחלה אליאסי זה בידיים שלך תצליח!!

- ForeverRed
מגיעות לו מחמאות ולא רק על היום.
- dardasmiley
משחק ענק ענק ענק שלו.
הניצחון רשום עליו.
הניצחון רשום עליו.