זה לא תירוצים. זה לא ממקום של הנחות.
ברור שהיו מביאים חמישיה יש להם אוהדים בכל חור.
אני אשמח לסימוכין של מתי הבאנו 5-6 לנתניה חוץ. אני אישית לא זוכר.
הקהל שלנו לא שונה מאף קהל של הגדולות חוץ ממיקום גאוגרפי וכמות כללית קטנה יותר.
אמרתי קהל שהגיע למשחקי חוץ,ואני זוכר לא מעט פעמים שזה קרה בפ״ת ובטדי ובבלומפילד.
יודע מה? אפילו בעונה ההיא עם רוני לוי במשחק המפורסם בנתניה הבאנו 3500 תבדוק אותי.
הקהל שלנו יורד בכמויות משנה לשנה זה נושא למחקר.
זה לא תירוצים. זה לא ממקום של הנחות.
ברור שהיו מביאים חמישיה יש להם אוהדים בכל חור.
אני אשמח לסימוכין של מתי הבאנו 5-6 לנתניה חוץ. אני אישית לא זוכר.
הקהל שלנו לא שונה מאף קהל של הגדולות חוץ ממיקום גאוגרפי וכמות כללית קטנה יותר.
הבאנו בודאות חמישייה ויותר לפתח תקוה ונתניה( אם היה מספיק מקום בהתאם לנתנייתים) ו 5000 קל לאשדוד בתקופה של שלוש האליפויות. היה קשה מאוד להשיג כרטיסים בתקופה ההיא, גם למי שהיה מנוי! הכמויות שלנו ירדו וצריך להכיר בזה.
הבאנו בודאות חמישייה ויותר לפתח תקוה ונתניה( אם היה מספיק מקום בהתאם לנתנייתים) ו 5000 קל לאשדוד בתקופה של שלוש האליפויות. היה קשה מאוד להשיג כרטיסים בתקופה ההיא, גם למי שהיה מנוי! הכמויות שלנו ירדו וצריך להכיר בזה.
מדויק, הדרך הוודאית היחידה באותה העת להשיג כרטיסים לחלק ממשחקי החוץ הייתה מנוי חוץ.
או להיות מקורב...
עזוב נו,קשה להסביר להם הם ילדים(מבלי לפגוע חלילה)
לך תספר להם שתפסנו טרמפים למכתש שהיינו בלאומית והתנחלנו על יציע שלם שאנחנו בכלל במרכז טבלה ואין אלונה באיזור.
לא מזג האוויר ולא בטיח.
סיפורים.
תביא לי סימוכין למשחק שהבאנו 5-6 לנתניה.
לא למושבה. לא אשדוד. משחק ליגה בנתניה.
לא סותר שהכמויות ירדו, לעניות דעתי לא בצורה משמעותית, אבל איפשהו אתם מדמיינים כמויות ושמעולם לא היו.
אנחנו מדברים על עונות האליפות? אם כן, בוודאות היו כמויות יותר גדולות.
בעונת האליפות הראשונה הלכתי כמעט לכל משחק חוץ ובוודאות היו יותר אוהדים. ממש לא 5-6 אלף בכל המשחקים, אולי במשחקים הגדולים והמכריעים בפלייאוף (זוכר יציע מפוצץ בהגזמה במושבה מול מכבי פ"ת ב16/17 ובני יהודה ב17/18), אבל כן היו יותר אוהדים, כמעט פי 2 אפילו ברוב המקרים.
אבל זה תהליך טבעי ובאותה תקופה הייתה היסטריה סביב הקבוצה. עכשיו פחות, אם כי במשחקים האחרונים זה מרגיש שההתלהבות חוזרת.
למה בעצם אנחנו שוב בדיון המעיק הזה? אני רואה שאומרים שיש סולד אאוט ליציע התחתון והעליון.
סיפורים.
תביא לי סימוכין למשחק שהבאנו 5-6 לנתניה.
לא למושבה. לא אשדוד. משחק ליגה בנתניה.
לא סותר שהכמויות ירדו, לעניות דעתי לא בצורה משמעותית, אבל איפשהו אתם מדמיינים כמויות ושמעולם לא היו.
הסיפורים שלי ושל הזקן זה הסימוכין. תביא לי אתה סימוכין שלא אחי.
אני יודע איפה הייתי ומה ראיתי. היו ימים רעים בלאומית שבהם הייתי חלק מ 30-40 אוהדים ביציע בכפר סבא והיו הימים שסיפרתי עליהם קודם.
מוזר שאנחנו רצים לפלייאוף העליון והכמויות האלה לא חוזרות ויש תירוצים של שעות/קור/ הבדלה.
הסיפורים שלי ושל הזקן זה הסימוכין. תביא לי אתה סימוכין שלא אחי.
אני יודע איפה הייתי ומה ראיתי. היו ימים רעים בלאומית שבהם הייתי חלק מ 30-40 אוהדים ביציע בכפר סבא והיו הימים שסיפרתי עליהם קודם.
מוזר שאנחנו רצים לפלייאוף העליון והכמויות האלה לא חוזרות ויש תירוצים של שעות/קור/ הבדלה.
אצטדיון נתניה החדש, לא צריך ללכת רחוק. 13 שנה הוא קיים. מתי הבאנו 5-6 אלף למשחק ליגה שם?
אני עדיין מחכה.
*עם כל הנהי הרגיל כל הכרטיסים שהקצו לנו להיום נמכרו
באליפות השלישית שנתנו 4 נראה לי לנתניה הייתה הכמות הכי גדולה שם שאני זוכר למשחק ליגה מולם.
העונה אני למעט חו"ל כמעט ולא הפסדתי משחק, מסכים שהכמויות ירדו אך במשחקים האחרונים מרגיש שהכמות גדלה.
גם למשחק היום נראה שלוקחים את מה שיש. מצפה שגם לגביע נמכור הכל. טרנר מעולם לא היה מלא לחלוטין בקהל שלנו, זו הזדמנות נהדרת לעשות זאת לראשונה.