בתי דין ועונשים 2024/25
Re: בתי דין ועונשים 2024/25
פתאום שיש היצכנות לטכני המחבל רוצה משחק חוזר.
במדינה מתוקנת הייתי אומר שילך לחפש מי ינענע אותו, 3-0 קל בלי טיפת זיעה.
במדינה המושחתת הזו יש לי ספק שבית המשפט ילך עם החוק, אז אולי זה הרע במיעוטו.
נדפקנו. במקום 3 נק' בטוחות ו3+ להפרש שערים אולי נקבל משחק חוזר בתוך הסרייה של חיפה וביתר שרק יוסיף עומס.
במדינה מתוקנת הייתי אומר שילך לחפש מי ינענע אותו, 3-0 קל בלי טיפת זיעה.
במדינה המושחתת הזו יש לי ספק שבית המשפט ילך עם החוק, אז אולי זה הרע במיעוטו.
נדפקנו. במקום 3 נק' בטוחות ו3+ להפרש שערים אולי נקבל משחק חוזר בתוך הסרייה של חיפה וביתר שרק יוסיף עומס.
אין לנו סיכוי לטכני כי בית הדין האזרחי לא יתערב פה
אז או חוזר או כלום, מסכים שיחד עם החוזר צריך לדרוש את הנקודה
אגב ברור שבמשחק חוזר אנחנו מפסידים כן?
אז או חוזר או כלום, מסכים שיחד עם החוזר צריך לדרוש את הנקודה
אגב ברור שבמשחק חוזר אנחנו מפסידים כן?
מי שחושב שבית משפט אזרחי יהפוך החלטה של בית דין של עמותה יש לי קרקע למכור לו מערבית לתל-אביב.
ברור שמגיע טכני, אבל אם זה לקבל משחק חוזר בסיכוי גבוה או לקחת סיכון ולהתפלל לטכני, במצב של הנקודות כרגע אני בסדר גמור עם משחק חוזר.
להזכירכם גם תיקו זאת נקודה יותר ממה שיש לנו כרגע.
ברור שמגיע טכני, אבל אם זה לקבל משחק חוזר בסיכוי גבוה או לקחת סיכון ולהתפלל לטכני, במצב של הנקודות כרגע אני בסדר גמור עם משחק חוזר.
- simply--red
- Title: CrazyRed
לא מעניין בית דיןoren2792 כתב: ↑11 פברואר 2025, 18:57מי שחושב שבית משפט אזרחי יהפוך החלטה של בית דין של עמותה יש לי קרקע למכור לו מערבית לתל-אביב.
יש לנו קייס חזק
בית משפט לא יתערב בהחלטה?
אנחנו לא עולים לשחק יותר
זהו פשוט
אין דין לכל הליגה ודין לבאר שבע
חאלס עם הנחמדות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אני חושב שבשלב הזה צריך להיות חכמים ולא צודקים.
משחק חוזר זה הרע במיעוטו. אני לא מאמין שנקבל ניצחון טכני בבית משפט.
פעם הבאה צריך להתנהל אחרת מהרגע הראשון ולא להיות פראיירים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כבר היו דברים מעולם... ע''ע ראיקוביץ' ב-2016 ויתכן שיש עוד שלא מכיר/זוכר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שהמשחק יהיה בטרנר עם קהל שלנו וללא שלהם,אם זה בלי קהל צריך להגיש תביע נגד ההתאחדות שיחזירו לנו כסף על המשחק
דבריי טעם... צריך לפעמים להיות חכמים ולא רק צודקים.Melikson24 כתב: ↑11 פברואר 2025, 19:13אני חושב שבשלב הזה צריך להיות חכמים ולא צודקים.
ועל בסיס של תקדים כזה או אחר אתה חושב שכדאי לקחת סיכון שיזרקו אותך מהמדרגות?אורי אדום בנשמה כתב: ↑11 פברואר 2025, 19:19כבר היו דברים מעולם... ע''ע ראיקוביץ' ב-2016 ויתכן שיש עוד שלא מכיר/זוכר.
ציפור ביד וכל השאר.
ודרך אגב ראייקוביץ׳ מה שקרה היא שבית המשפט החזיר את הנושא לבית הדין וההחלטה התקבלה הרבה יותר מאוחר. כאן אין לנו את הלוקסוס של הזמן.
להיות חכם ולא צודק בעיניי פירושו לעמוד על הרגליים האחוריות כשבית הדין פוסק באופן מסוכן וחסר תקדים בניגוד לחוק כנגדך.
אם הגענו לנקודה בה מתערבים לנו בטבלה ובניגוד לחוק זו צריכה להיות קו פרשת המים, המועדון שתק על כל כך הרבה מקרים ששופטים החליטו לדפוק אותנו, כשמגישים פעם אחר פעם את הלחי השנייה אז מה הפלא שהם לא חוששים להסלים את זה ולדפוק אותנו בצורה יותר אלימה? אוי לנו אם גם במקרה הזה נסיר את ידינו,
יהיה תמים מצידנו לחשוב שהם יעצרו כאן.
אם הגענו לנקודה בה מתערבים לנו בטבלה ובניגוד לחוק זו צריכה להיות קו פרשת המים, המועדון שתק על כל כך הרבה מקרים ששופטים החליטו לדפוק אותנו, כשמגישים פעם אחר פעם את הלחי השנייה אז מה הפלא שהם לא חוששים להסלים את זה ולדפוק אותנו בצורה יותר אלימה? אוי לנו אם גם במקרה הזה נסיר את ידינו,
יהיה תמים מצידנו לחשוב שהם יעצרו כאן.
+1Melikson24 כתב: ↑11 פברואר 2025, 19:13אני חושב שבשלב הזה צריך להיות חכמים ולא צודקים.
ערערנו בנוסף גם על מינוס הנקודה?
משחק חוזר רק יזיק לנו, גם מבחינת לוח זמנים ומשחקים צפוף פלוס גביע פלוס כושר וסכנת פציעות
אבו יונס יודע שזה לקראת ניצחון טכני ופתאום רוצה משחק חוזר עם סיכוי שלהם לנצח ולהוציא נקודות
אבו יונס יודע שזה לקראת ניצחון טכני ופתאום רוצה משחק חוזר עם סיכוי שלהם לנצח ולהוציא נקודות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמעתי אותי אומר מה כדאי או לא? ציינתי עובדה נטו ותו לא.
לא. חסר טעם, וביננו? היא הופחתה בצדק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
קול שפוי.oren2792 כתב: ↑11 פברואר 2025, 18:57מי שחושב שבית משפט אזרחי יהפוך החלטה של בית דין של עמותה יש לי קרקע למכור לו מערבית לתל-אביב.