קרלוס פונק
Re: קרלוס פונק
לא ראיתי כבדות חריגה, חשוב גם לציין שאשדוד יצאה למעברים עם שחקנים מאוד מהירים ושהוא לא בשיא הכושר שלו...
סך הכל הופעה סולידית שלו, ידע לקרוא מהלכים ולתקל יחסית גבוה, חילץ כמה כדורים עם הגוף בצורה נקייה וטובה, יחסית לאחד שעוד לא מכיר את הקבוצה ואת דרישות המאמן ב- 100% הפתיע אותי לראות אותו סוג של תופס מנהיגות בכך שהמון פעמים סימן לשחקנים עם הידיים למי למסור ולאן לזוז, זה סממן של שחקן עם ביטחון עצמי וזה בהחלט מקרין שקט.
יש גם לומר שמזרחי ולופס בתקופה רעה אז הם מייצרים הרבה עבודה לבלמים ולונטורה שגם לא היה בשיאו היום, הגנתית איכשהו יצאנו בשלום מהערב הזה.
סך הכל הופעה סולידית שלו, ידע לקרוא מהלכים ולתקל יחסית גבוה, חילץ כמה כדורים עם הגוף בצורה נקייה וטובה, יחסית לאחד שעוד לא מכיר את הקבוצה ואת דרישות המאמן ב- 100% הפתיע אותי לראות אותו סוג של תופס מנהיגות בכך שהמון פעמים סימן לשחקנים עם הידיים למי למסור ולאן לזוז, זה סממן של שחקן עם ביטחון עצמי וזה בהחלט מקרין שקט.
יש גם לומר שמזרחי ולופס בתקופה רעה אז הם מייצרים הרבה עבודה לבלמים ולונטורה שגם לא היה בשיאו היום, הגנתית איכשהו יצאנו בשלום מהערב הזה.
בסך הכל נראה שקט קורא את המשחק טוב היו כמה מצבים מסוכנים ברחבה שהוא ניקה מצוין
המבחן האמיתי שלו זה לראות אותו ללא ויטור
המבחן האמיתי שלו זה לראות אותו ללא ויטור
לדעתי הדלה
התלהבות יתרה מדי מעבר להנעת כדור לא מצאתי נקודות אור
מקרר בלי גלגלים באירופה יעשו ממנו קציצות
גם בתקציר ניכר שחגגו על העמדה שלו אני לא יודע אם זה הוראה מקוזוך לעמוד גבוהה אבל אם כן זה טיפשי כי הוא לא מצליח לזוז
נראה כמו 100 קילו של בשר שמנסה לרוץ
אישית חושב שעוד נראה את בלוריאן/טיבי משחקים ואין לי בעיה עם זה כלל אני חושב ששניהם מעולים , אם מביאים זר הוא צריך להביא שינוי דרסטי
אני מקווה שאתבדה
מפחד מאוד בנושא הזה לקראת צמד המשחקים נגד חיפה ההתקפה שלהם מהירה אנחנו לא נוכל להגיב עם ויטור ופונק
התקפות מעבר יחגגו לנו על הראש
גם בתקציר ניכר שחגגו על העמדה שלו אני לא יודע אם זה הוראה מקוזוך לעמוד גבוהה אבל אם כן זה טיפשי כי הוא לא מצליח לזוז
אישית חושב שעוד נראה את בלוריאן/טיבי משחקים ואין לי בעיה עם זה כלל אני חושב ששניהם מעולים , אם מביאים זר הוא צריך להביא שינוי דרסטי
אני מקווה שאתבדה
מפחד מאוד בנושא הזה לקראת צמד המשחקים נגד חיפה ההתקפה שלהם מהירה אנחנו לא נוכל להגיב עם ויטור ופונק
100 ק"ג?? יגיע לזה אולי אחרי דיאטה ארוכה וחריפה.tomer224 כתב: ↑09 פברואר 2025, 02:22לדעתי הדלה
אני מקווה שאתבדה
מסכים עם הווייב הכללי ...tomer224 כתב: ↑09 פברואר 2025, 02:22לדעתי הדלה
אני מקווה שאתבדה
הוא היה עם ביטחון , כיוון את השחקנים , חזק מאוד וטכני מאוד .
אבל ניכר שהתיאום עם השחקנים עדיין לא שם, הסגירות שלו לא היו טובות והוא יצר המון חורים בשמאל ( יצא המון פעמים ללחוץ גבוה ואשדוד ניצלו את זה לשלוח לשם כדורים ארוכים עם שחקן פנוי ) והריצה שלו מאוד איטית ובצעדים קטנים כאלה .
מקווה שזו בסך הכל הופעת בכורה ברמת הופעת הבכורה של אנטוניו ספר ( שכולם כבר זרקו אותו החוצה אחרי הופעת הבכורה באירופה ) : בכורה מהוססת - בהמשך אהבה !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- dardasmiley
כששיחק כמעט ולא הגיעו נגדנו למצביפ נכניס במקומו בלוריאן וההגנה הפכה למסננת.
אתמול היה ערב קשה מאוד לבלמים בגלל התת תפקוד של ונטורה והסרחון של מזרחי את לופס ועדיין כשהיה על המגרש ההגנה הייתה הרבה יותר נינוחה.
אתמול היה ערב קשה מאוד לבלמים בגלל התת תפקוד של ונטורה והסרחון של מזרחי את לופס ועדיין כשהיה על המגרש ההגנה הייתה הרבה יותר נינוחה.
קודם כל יש לו פס נקי בשני רגלים וזה כבר מעולה
אם כל הכבוד להתקדמות של בלוריאן העונה ראינו מה קרה שהוא החליף אותו לא הייתה רחוק מלסיים עם 2-3 חתיכות בפניםtomer224 כתב: ↑09 פברואר 2025, 02:22לדעתי הדלה
אני מקווה שאתבדה
גם כשפונק שיחק לאשדוד היו מצבים אז לא להפוך את בלוריאן לבעיה
הפציעה שלו (מתיחה במשפעה) יחד עם ההרחקה של מיגל לא באה לנו ממש בטוב, מקווה שנראה נגד טבריה 352 מההתחלה.
מזרחי,בלוריאן ובלטקסה בלמים, סטויאנוב ולופס על כל הקו.
מזרחי,בלוריאן ובלטקסה בלמים, סטויאנוב ולופס על כל הקו.
מרשים
אמנם עשה טעות חולמנית שכמעט ועלתה לנו בספיגה אבל משחק מעולה שלו סה״כ.
העליונות הפיזית שלו היא ברמה של ויטור וסק, לא רק שהוא ניצח מאבקים פיזיים מול השחקנים של טבריה הם אפילו עוד לפני הכניסה למאבק מולו הבינו שזה אבוד מראש וויתרו על הכדור.
שקט,אחראי,יחסית נראה שכבר די מתואם עם שותפיו להגנה... בול מה שרציתי לראות מבלם שמגיע בינואר וצריך לתת אימפקט מיידי.
העליונות הפיזית שלו היא ברמה של ויטור וסק, לא רק שהוא ניצח מאבקים פיזיים מול השחקנים של טבריה הם אפילו עוד לפני הכניסה למאבק מולו הבינו שזה אבוד מראש וויתרו על הכדור.
שקט,אחראי,יחסית נראה שכבר די מתואם עם שותפיו להגנה... בול מה שרציתי לראות מבלם שמגיע בינואר וצריך לתת אימפקט מיידי.
צריך לציין שהטעות הגיעה אחרי פעולה מעולה שלו.
בוטאקה הוא אחד השחקנים הכי פיזיים בליגה, אם פונק גבר עליו זה סימן טוב מאוד.
בוטאקה הוא אחד השחקנים הכי פיזיים בליגה, אם פונק גבר עליו זה סימן טוב מאוד.