נגמרה.
1. עם השלוש וחצי אוהדים שלהם שישארו עם הי''א שלהם... עלות מול תועלת זה כלל ברזל בתורת המשחקים של החיים, בטח ובטח שמדובר בהון עתק מכספי ציבור.
2. ואם כבר? אז טיפה צניעות וחיבור למציאות... מה רע ב-12k סטייל המושבה?
מה זה משנה כמות האוהדים שיש להם?אורי אדום בנשמה כתב: ↑07 פברואר 2025, 13:371. עם השלוש וחצי אוהדים שלהם שישארו עם הי''א שלהם... עלות מול תועלת זה כלל ברזל בתורת המשחקים של החיים, בטח ובטח שמדובר בהון עתק מכספי ציבור.
2. ואם כבר? אז טיפה צניעות וחיבור למציאות... מה רע ב-12k סטייל המושבה?
כל האצטדיונים הלא קשורים האלה מוציאים את כל הקסם מהכדורגל.שמעון א כתב: ↑07 פברואר 2025, 14:08מה זה משנה כמות האוהדים שיש להם?
הם 15 דק נסיעה ממרכז הארץ.
יכולים להביא יותר מ 10,000k של אוהדי מכבי ת"א, בית"ר וחיפה למשחקים מולם.
זה כמו 2 משחקים בי"א.
גמרים למינהם, הופעות אמנים וכדו'. אפילו משחקי נבחרת.
ואם יבנו רק 10,000? אז לא יהיו משחקים שיהיו בו 1,500 צופים בלבד? אולי שיבנו אצודיון עם 4,000 מקומות וזהו. חבל על כספי ציבור...
ומה הקשר צניעות בחיאת ראבק, אורי.
שמעת אותם משתחצנים? מתרברבים?
אנחנו כאוהדים, צריכים לשמוח שבונים עוד מתקן גדול וראוי בארץ, שבע"ה יהיה כיף ונוח להגיע אליו ולראות כדורגל.
אני לא מרגיש כמוך, אחי.
מרגיש כמוך.
וואלה לא רואה שום חוויה במשחקים באיצטדיונים כאלו, סיוט ולא מתאים לשנת 2025yedidel כתב: ↑07 פברואר 2025, 14:13כל האצטדיונים הלא קשורים האלה מוציאים את כל הקסם מהכדורגל.
חלק מאופי של קבוצה קטנה, וחלק מהחוויה של אוהד חוץ במהלך עונה זה מגרשים כמו אשדוד.
הייתי שמח להגיע לעוד כאלה כמו למשל אצטדיון בכפר סבא או בחדרה במקום 700 פעם מושבה או נתניה.
ראוי היה שההתאחדות תקפיד על דברים יותר בסיסיים לטובת האוהד כמו קופות, מי שתיה ושירותים נורמליים מאשר לספור מושבים ויציעים לטלויזיה (שלידיעתי זאת הסיבה למשל שבכפר סבא כבר אי אפשר לשחק בליגה העל)
מיהרו לתקן . אפסים מנהלים לנו את הכדורגל . איכסRedRock כתב: ↑07 פברואר 2025, 17:44על זה אין לי ויכוח איתכם.
כמה שיותר מתקנים ראויים וכמה שפחות דברים כמו אשדוד/גרין ושות׳.
להיות שבוע שעבר בגרין עם כל המשפחה עם יציעים מאולתרים ושירותים בלי מים זורמים - לא חוויה משהו, מוותר על זה בכיף.
רק חושב שצריך לבנות עם פרופורציות בהתאם לפוטנציאל, אבל אין ספק שאנחנו כאוהדים צריכים להיות שמחים על כל מתקן חדש.
ולגבי האמירה של ידידאל שסופרים כסאות - אני מציע בתור התחלה שהמנהלת לא תוציא פוסטים על זה שיש גשם בסופ״ש ולכן עדיף להישאר בבית. עלובים.
אני חושב שהעניין עם הצהובים לויטור זה הסיבה שפונק יקבל דקות משמעותיות היום (אולי יפתח) כדי להכניס לכושר משחק ואז ויטור אמור לקבל צהוב חמישי ולשרוף את ההרחקה על טבריה.