כל אחד מדבר מהפוזיציה שלו.
במקום לפרגן לבשר מבשרנו מחפשים בציציות.
אם זה היה איזה מושאל שלנו שמפציץ בלאומית היית הראשון להגיד שאתה לא מתרשם.
בסוף אליה יימדד במה יעשה עונה הבאה בליגת העל ואיך יבנה את הסגל.
כרגע הוא בעל התקציב הכי גדול והקהל הכי גדול בליגה סמי מקצוענית. שנה הבאה זה סיפור אחר. לגבי רמת הכדורגל, לא יכול לחוות דעה, פחות עוקב מעבר לתקציר פה ושם.
בסוף אליה יימדד במה יעשה עונה הבאה בליגת העל ואיך יבנה את הסגל.
למה ימדד רק עונה הבאה?
למה הוא עונה ראשונה מאמן ראשי?
כבר עונה רביעית שהוא מאמן ראשי.
עשה עונה וחצי מדהימות בב"ש.
עונה אח"כ מאכזבת מאוד.
העונה קיבל קבוצה לפני 10 מחזורים באיזה מינוס 5 נקודות ממקום ראשון... והיום הוא מקום ראשון.
זה אדיר!!! לא פחות.
יש תחושה כואבת(לי בכל אופן) שאתם עושים לברדה מה שעשו כאן לקוזוך בקיץ.
למה ימדד רק עונה הבאה?
עונה אח"כ מאכזבת מאוד.
העונה קיבל קבוצה לפני 10 מחזורים באיזה מינוס 5 נקודות ממקום ראשון... והיום הוא מקום ראשון.
זה אדיר!!! לא פחות.
אף אחד לא עושה לברדה בכוונה . ההיפך - הלוואי שיצליח .
אבל גם הוא חייב להבין שהוא חלק מהפיתרון למה שקרה כאן בקיץ .
הוא ואלונה צריכים לפתור את זה לטובת הקבוצה .
אם שניהם יתעלמו - הפצע יישאר פתוח .
וצריך לומר את האמת - הכדורגל שלו גם היום לא טוב .
התוצאות בהחלט כן .
מי שלא מחזיק מברדה יסתכל רק על התוצאות ויגיד אחלה.
מבחינת הכדורגל הוא ממשיך איפה שעצר פה וגם ההתנהגות על הקווים לא לעניין. מסלול הקריירה שלו כרגע נראה כמו מאמן שמחפש תוצאות בכל מחיר וחבל שזה כך. יש לנו מספיק כאלו בכדורגל הישראלי וברדה הראה שהוא מסוגל ליותר מזה.
הוא עדיין מאמן צעיר ואני מקווה שמה שאנחנו רואים עכשיו זה לא התוצר הסופי.
בכל מקרה ראינו כבר בעונה שעברה ובקיץ שבפורום הזה לא מסוגלים לנהל דיון רציונלי על ברדה אז אין טעם להיכנס לזה מלכתחילה.
אף אחד לא מחפש אותו ולא רוצה ברעתו. להפך.
לא כי היום הפועל ת״א טיקי טאקה... מזלג בעיניים היה לצפות בהם היום, אם לא הרצון לראות את סימן טוב הייתי מזפזפ בדקה 20.
אין פה קשר לברדה, הלוואי ויצליח אבל זה לא סותר שהכדורגל שלהם קשה לצפייה, ולהגיד מקום ראשון זה אחיזת עיניים, גם רוני לוי היה אצלנו מקום ראשון סיבוב שלם בעזרת כל ה-1:0 הקטנים והמסריחים שלו.
עם הסגל, התקציב והקהל שיש לברדה פחות ממקום ראשון בלאומית זה כישלון וזה כמובן תקף לכל מאמן שהיה מקבל את הפועל ת״א.
מי שלא מחזיק מברדה יסתכל רק על התוצאות ויגיד אחלה.
מבחינת הכדורגל הוא ממשיך איפה שעצר פה וגם ההתנהגות על הקווים לא לעניין. מסלול הקריירה שלו כרגע נראה כמו מאמן שמחפש תוצאות בכל מחיר וחבל שזה כך. יש לנו מספיק כאלו בכדורגל הישראלי וברדה הראה שהוא מסוגל ליותר מזה.
הוא עדיין מאמן צעיר ואני מקווה שמה שאנחנו רואים עכשיו זה לא התוצר הסופי.
בכל מקרה ראינו כבר בעונה שעברה ובקיץ שבפורום הזה לא מסוגלים לנהל דיון רציונלי על ברדה אז אין טעם להיכנס לזה מלכתחילה.
חלום שלי שיחזור לכאן ביום מן הימים ויוביל אותנו לשמוע שוב את המנון הצ׳מפיונס בטרנר ... כמה זה חשוב לו ולנו כעיר שיצמח לנו אחד כזה . כותב את המשפט הזה עם רעידות בידיים .
למה ימדד רק עונה הבאה?
עונה אח"כ מאכזבת מאוד.
זה אדיר!!! לא פחות.
היא קיבל קבוצה עם התקציב הכי גבוה והקהל הכי גדול בליגה. בליגת העל זה לא הסיפור.
אף אחד לא עושה לו דווקא אני פשוט פחות מתרשם מרצף ניצחונות בליגה הלאומית. כמו שבאותה נשימה אני לא אבכה על שחרור חטואל כי בישל וכבש בשני המשחקים הראשונים שם.
מת על אליה ואין לי שום דעה על הכדורגל שלו בהפועל (לא צופה בהם) אבל לא צריך להגזים… מקום ראשון בלאומית עם תקציב וסגל כמו של הפועל זה אובייס ולא בדיוק הישג. מסוג הקבוצות שאמורות לפתוח פער בלתי סגיר בנובמבר.
מת על אליה ואין לי שום דעה על הכדורגל שלו בהפועל (לא צופה בהם) אבל לא צריך להגזים… מקום ראשון בלאומית עם תקציב וסגל כמו של הפועל זה אובייס ולא בדיוק הישג. מסוג הקבוצות שאמורות לפתוח פער בלתי סגיר בנובמבר.
רק אל תשכח באיזו נקודה הוא הגיע. סגר פער עצום ורצף נצחונות מטורף. מי כמונו יודע שבליגה הזאת הכל הולך קשה ומסובך והתקציב לא תמיד מדבר. שאפו גדול לאליניב שחילץ אותם מהמשבר. חברים אוהדי הפועל ת"א מודים לי כאילו אני שידכתי אותו. חולים לו על התחת. הלואי שימשיך ככה, על הדרך אזכה בארוחה טובה....
יש פה כמה שמרגיש שבכוח מנסים לשמר לברדה המשכיות בנרטיב שלהם. אי אפשר להתכחש לאחוזי ההצלחה הגבוהים מאוד שלו מאז החל לאמן, עם כל סוגי הסגלים, שבנה ושלא, האיכותיים יותר והפחות (לא אשכח אף פעם מה עשה עם הרכב הטלאים בקורונה).
ברדה ווינר, טקטיקן, קורא משחק ברמה הכי גבוה שיש.
מאמן בשנה הרביעית שלו , שלעניות דעתי עושה פלאים עם סגל מוכה טראומות בהפועל תל אביב.
רק אל תשכח באיזו נקודה הוא הגיע. סגר פער עצום ורצף נצחונות מטורף. מי כמונו יודע שבליגה הזאת הכל הולך קשה ומסובך והתקציב לא תמיד מדבר. שאפו גדול לאליניב שחילץ אותם מהמשבר. חברים אוהדי הפועל ת"א מודים לי כאילו אני שידכתי אותו. חולים לו על התחת. הלואי שימשיך ככה, על הדרך אזכה בארוחה טובה....