מח' 21 : בני ריינה - הפועל ב"ש, 1.2, שבת, 15:00, גרין
- ForeverRed
Re: מח' 21 : בני ריינה - הפועל ב"ש, 1.2, שבת, 15:00, גרין
אם היית טורח לקרוא גם היית רואה שזה מה שכתבתי, כל הדעות לגיטימיות, רק מציין לצד זאת את העובדות.
ואורן, אינני מתיימר להיות צבא של אף אחד למען הסר ספק, בטח לא של קוזוק.
יש פשוט בקהל כמה מזהי תהליכים שלאור ההצלחה המקצועית הכבירה הציבו לרן ולצוות שלו רף ציפיות של גווארדיולה כדי שתמיד יהיה מקום לדחוף בכוח ביקורת, זו דעתי ולכן גם רואה לנכון לומר להם לרדת מעט לקרקע. מפה ועד לומר שאני צבא של קוזוק? חחח רחוק ידידי
מסכים איתך בכל מילה. הביקורת תמיד לגיטימית, אבל תמיד יש את אותם אנשים שממש מחכים למעידה כדי להתנפל. אנחנו עושים עונה פנומנלית שאף אחד לא ציפה לה, מפסידים אחרי עשרות מחזורים. פרופורציות.Itay כתב: ↑02 פברואר 2025, 18:26אם היית טורח לקרוא גם היית רואה שזה מה שכתבתי, כל הדעות לגיטימיות, רק מציין לצד זאת את העובדות.
ואורן, אינני מתיימר להיות צבא של אף אחד למען הסר ספק, בטח לא של קוזוק.
יש פשוט בקהל כמה מזהי תהליכים שלאור ההצלחה המקצועית הכבירה הציבו לרן ולצוות שלו רף ציפיות של גווארדיולה כדי שתמיד יהיה מקום לדחוף בכוח ביקורת, זו דעתי ולכן גם רואה לנכון לומר להם לרדת מעט לקרקע. מפה ועד לומר שאני צבא של קוזוק? חחח רחוק ידידי
מי האנשים? בואו תגידו שמות ואל תדברו בסיסמאות
מי האנשים שמחכים לרגע הנפילה? , מזהי התהליכים?
אני זוכר שניים שנעלמו עם הרצף הנצחונות ומאז כולם כולם שמחים בנצחונות ומבקרים כשצריך
מי האנשים שמחכים לרגע הנפילה? , מזהי התהליכים?
אני זוכר שניים שנעלמו עם הרצף הנצחונות ומאז כולם כולם שמחים בנצחונות ומבקרים כשצריך