אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה

שליחה על ידי Red Tiger »

M.I.O.E כתב:
24 ינואר 2025, 12:13
חיפשתי כרטיס לאחיינית של אשתי כבר לפניי כמה ימים
נשאר רק לשער 10.
חיפשתי לה למזרחי.
אם מישהו כאן מוכר אני אשמח לקנות ממנו.
בפייסבוק הבנתי יש הרבה למכירה

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

Red Tiger כתב:
24 ינואר 2025, 12:18
בפייסבוק הבנתי יש הרבה למכירה
בטח ספסרים.
מחפש במחיר עלות.
אנסה לראות שם אם יש מישהו כזה חחחח

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

M.I.O.E כתב:
24 ינואר 2025, 12:50
בטח ספסרים.
מחפש במחיר עלות.
אנסה לראות שם אם יש מישהו כזה חחחח
איזה ספסרים?
מי מגיעה? צ'לסי? :lol:

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
24 ינואר 2025, 12:57
איזה ספסרים?
מי מגיעה? צ'לסי? :lol:
כל אוהדי מכבי שקנו למשחק נגדנו וקיבלו פתח תקווה, עכשיו צריכים להיפטר מהכרטיס

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

שיש כתב:
24 ינואר 2025, 17:27
כל אוהדי מכבי שקנו למשחק נגדנו וקיבלו פתח תקווה, עכשיו צריכים להיפטר מהכרטיס
במחיר עלות מן הסתם

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
24 ינואר 2025, 17:40
במחיר עלות מן הסתם
כן ברור

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

“בעלי והבן שלי היו במילואים ולא ישנתי בלילה, אני חושבת שאין אחד במדינה שזה לא נוגע בו. אנחנו לא מתפקדים, אבל עדיין מנסים כמה שפחות לחשוב על זה ולהיות אופטימיים. זה לא קל, אבל זו המדינה שלנו ואנחנו אוהבים אותה. לא היה לי ראש לכדורגל באותה תקופה, זו האמת. לא היה לי ראש ללכת למשחקים כי בעלי הולך איתי לכל המשחק, וכשהוא לא היה? לא הרגשתי נפשית שאני מסוגלת להגיע למשחקים. אמרתי ‘עד שהוא לא חוזר אני לא אלך’. זו תקופה מאתגרת, אבל אנחנו עם חזק ומקווים שיהיה טוב”.

לשינויים שנעשו בקבוצה בשנים האחרונות, כי “לפעמים צריך לקבל החלטות לא קלות ולהיפרד מעובדים ואנשים שהלכת איתם דרך. קשה לי להיפרד מאנשים, זה הדבר הכי קשה. אני נקרעת מזה, קשה לי עם זה, אבל לפעמים צריך להיפרד מאנשים אהובים כי זה הכרחי שהארגון יתקדם”.

מלכה, הכי קל היה לרשום במקלדת שאין רעב ושאין חשק, אף אחד לא באמת ידע מה עובר עליה.
אלי בגילו עזב הכל והתגייס, הבן יונתן חזר מלימודים בארה״ב למילואים וכזכור עזר בפיתוח רחפנים שהצילו חיים של הלוחמים היקרים שלנו. משפחה לתפארת.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

עימות מילולי בין ברקת ומאירי. "לא אשתוק"

בעלי ב"ש ליועץ המשפטי במכבי ת"א: "הציוץ של העיניים לא נעשה כדי לפגוע"

הוועדה המקצועית של ההתאחדות לכדורגל נועדה היום (שני) לפגישות בהן השתתפו מאמני נבחרת הצעירה והבוגרת, כאשר ביניהן היו חילופי דברים בין סגן יו"ר ההתאחדות והיועץ המשפטי של מכבי ת"א מאירי לברקת, הבעלים של הפועל באר שבע. "הראת חוסר קולגיאליות", אמר מאירי לברקת על פי עדויות בתגובה לציוץ שהעלתה ברקת עם אימוג'י של עיניים אחרי האירועים בסמי עופר.

הנוכחים מספרים שברקת לא נשארה חייבת: "אני מתנצלת בפני המאמן הלאומי. זה אמנם לא המקום להגיב על מה שנאמר עכשיו, אבל אני לא מוכנה לשתוק ולא להגיב. הציוץ נועד כדי שכל העולם יראה ויבין שקבוצות שמעו להחלטת השופט להמשיך לשחק כדורגל, גם בסמי עופר כשהושלכו אבוקות לכיוון השחקנים וגם בהפועל ת"א כששלושה אוהדים נכנסו ואיימו על שוער נוף הגליל, השופט ביקש להמשיך. יש דמות אחת שקובעת והיא השופט. העיניים שצייצתי הן פרגון לקבוצות שידעו להקשיב להחלטת השופט, ולא עזבו את הדשא וטענו שהן מאוימות". על פי גורמים שנכחו בחדר, ברקת הסבירה לחבריה בחדר שהאמירה של מאירי נועדה לצרכים תקשורתיים.

ברקת המשיכה: "אני לא קוליגיאלית? אם היית בודק היית מבין שהציוץ לא היה נגד מכבי תל אביב או מכבי חיפה. הקבוצות עשו מה שהתקנון מחייב, וזה מה שהשופט קובע. למה לא הגבת אחרי מה שסכנין עשו בבאר שבע? ציפיתי ממך, כסגן יושב ראש ההתאחדות, לאמירה ערכית. בתור משפטן אתה יודע שמה שהוחלט בבית הדין הוא אנרכיה. זה מדרון חלקלק, היה ברור שיבוא יום וזה יהיה במקום אחר".

אל דאגה מר מאירי , הקארמה תגיע גם אליך
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

4 לב אדום כתב:
03 פברואר 2025, 22:47
עימות מילולי בין ברקת ומאירי. "לא אשתוק"

בעלי ב"ש ליועץ המשפטי במכבי ת"א: "הציוץ של העיניים לא נעשה כדי לפגוע"

הוועדה המקצועית של ההתאחדות לכדורגל נועדה היום (שני) לפגישות בהן השתתפו מאמני נבחרת הצעירה והבוגרת, כאשר ביניהן היו חילופי דברים בין סגן יו"ר ההתאחדות והיועץ המשפטי של מכבי ת"א מאירי לברקת, הבעלים של הפועל באר שבע. "הראת חוסר קולגיאליות", אמר מאירי לברקת על פי עדויות בתגובה לציוץ שהעלתה ברקת עם אימוג'י של עיניים אחרי האירועים בסמי עופר.

הנוכחים מספרים שברקת לא נשארה חייבת: "אני מתנצלת בפני המאמן הלאומי. זה אמנם לא המקום להגיב על מה שנאמר עכשיו, אבל אני לא מוכנה לשתוק ולא להגיב. הציוץ נועד כדי שכל העולם יראה ויבין שקבוצות שמעו להחלטת השופט להמשיך לשחק כדורגל, גם בסמי עופר כשהושלכו אבוקות לכיוון השחקנים וגם בהפועל ת"א כששלושה אוהדים נכנסו ואיימו על שוער נוף הגליל, השופט ביקש להמשיך. יש דמות אחת שקובעת והיא השופט. העיניים שצייצתי הן פרגון לקבוצות שידעו להקשיב להחלטת השופט, ולא עזבו את הדשא וטענו שהן מאוימות". על פי גורמים שנכחו בחדר, ברקת הסבירה לחבריה בחדר שהאמירה של מאירי נועדה לצרכים תקשורתיים.

ברקת המשיכה: "אני לא קוליגיאלית? אם היית בודק היית מבין שהציוץ לא היה נגד מכבי תל אביב או מכבי חיפה. הקבוצות עשו מה שהתקנון מחייב, וזה מה שהשופט קובע. למה לא הגבת אחרי מה שסכנין עשו בבאר שבע? ציפיתי ממך, כסגן יושב ראש ההתאחדות, לאמירה ערכית. בתור משפטן אתה יודע שמה שהוחלט בבית הדין הוא אנרכיה. זה מדרון חלקלק, היה ברור שיבוא יום וזה יהיה במקום אחר".

אל דאגה מר מאירי , הקארמה תגיע גם אליך
צודקת 1000%
טוב מאוד שלא שתקה לו.
חוצפה.

ושום מילה על ההזיה שהוא סגן יו"ר ההתאחדות + היועץ המשפטי של מכבי...סביר סך הכל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedRock כתב:
03 פברואר 2025, 23:42
צודקת 1000%
טוב מאוד שלא שתקה לו.
חוצפה.

ושום מילה על ההזיה שהוא סגן יו"ר ההתאחדות + היועץ המשפטי של מכבי...סביר סך הכל
ההתאחדות מורכבת מהקבוצות בסוף, זה המבנה שלה. כולם באים מהקבוצות וגם לאלונה היו ויש תפקידים שם

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

dor69 כתב:
03 פברואר 2025, 23:56
ההתאחדות מורכבת מהקבוצות בסוף, זה המבנה שלה. כולם באים מהקבוצות וגם לאלונה היו ויש תפקידים שם
https://www.football.org.il/association ... managment/

תמצא לי אחד מהמועדונים בליגת העל שתפקד בתפקיד בכיר - מעבר לחבר הנהלה\משקיף במקביל להיותו בכיר באחד המועדונים

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

איך שהמאבק הזה בביה״ד לא ייגמר להוריד בפני אלונה את הכובע.
הלכה הכי רחוק שיכלה, הוציאה מאות אלפי שקלים על ייעוץ וייצוג משפטי, נלחמה בשיניים על הצדק והאמת מול הגוף הכי מושחת ומאפיונרי שיש בכדורגל גם במחיר של פגיעה אישית וכלכלית.
מלכה!

אם יש דבר אחד שמנחם זה שיש קארמה בעולם והיא עוד תתהפך עליהם בעוצמה יום אחד ואלונה תהיה שם לצחוק מהצד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אלונה צריכה מעכשיו להתחיל להיערך לשלב הבא.
אסור לוותר על הדבר הזה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
09 אפריל 2025, 12:29
אסור לוותר על הדבר הזה.
חד משמעית.
קריטי גם לשנים קדימה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב:
09 אפריל 2025, 12:29
אסור לוותר על הדבר הזה.
שהוא?
לערער לעליון? יעלה הון תועפות ויזרקו אותך מכל המדרגות.

המסר כאן עבר, אנחנו כאן על אפכם, מכיוון שאין לנו לובי תקשורתי שידבר על זה או ישאיר את זה על סדר היום אנחנו צריכים לבחור בדרך של להתיש את המערכת. כל פסיקה, כל שהעמדה לדין, כל אמירה צריך לגרור אותם לכל הערכאות האפשריות כולל אזרחיות. ככה מיצרים מאזן אימה שבו העלאק שופאים בצד השני חושבים על אם בא להם ךהגרר לסימפוזיון שלנו כל פעם.

ועוד משהו, הייתי רוצה לראות אתנאלונה מתחילה להעיף להם תביעות דיבה ולשון הרע על הראש כל פעם שמישהו מהם יעיז להיות מיזוגן.

ואגב, קראתי איפשהו שוסרמיליה תכננו להגיש תלונה בפיפא, זה כיוון מעולה בעיניי.

שלח תגובה