יש באתר הקאמלס שמועה שקלינגר נוטה לוותר על מליקסון, האם יש דברים בגו?
זה מתחיל להפחיד אותי, אומנם מליקסון הוא לא רונאלנדניו ואנחנו נסתדר גם אחריי שהוא יפרוש או יעזוב לקבוצה מחו"ל אבל לוותר עליו בעונה הזאת שקבוצות באירופה לא ממש מתעניינות בו זה יהיה מכה לא קלה
ההשוואות פה בין המקרה של רונאלדיניו ורייקארד ונימני וקלינגר הן לא נכונות משום שמאחורי סיפור עזביתם של השניים יש סיבה, על פי השמועות רונאלדיניו עיצבן את רייקארד וחלק אומרים ששכב עם הבת שלו, ועל נימני וקלינגר אין צורך להכביר במילים רובנו יודעים מה נימני עולל שם.
השמועה הזאת מגיעה משומקום בעיקר כי מליקסון לא עשה כלום, לפחות לא שאנחנו יודעים, וכמו שאני מכיר את מאור - הוא ממש לא הילד הפרובלמטי. לכן אני מאמין שזאת שמועה בלבד שאלוהים יודע מי המציא.
בס"ד
איך תגובה של איזה ילד באתר one מלחיצה את כולכם?
זה חרטה אחת גדולה,מליקסון מציין בכל מקום שהוא רוצה להמשיך בב"ש ובספורט5 פורסם שהצדדים כבר במו"מ.
מליקסון
לא מבין למה המנהלים פה לא סוגרים דיונים כאלו או כמו הדיון על שמועה שקלינגר רוצה לוותר על קאלה שאיכשהו הגיע לזה שאנשים הבינו שדור דווידי יהיה השוער הראשון.
יכולים להיות 2 מקורות לשמועות האלו:
1. איזה ילד משועמם ניצל את חופשת השבועות שלו כדי להפיץ שטויות ולראות איך כולכם מתעסקים בזה.
2. מישהו לא ממש אוהב את הגעתו של קלינגר וכבר עוד לפני שחתם רשמית מפיץ כל מיני עלילות שווא כדי לחמם את האווירה.
אני מקווה בשביל הקהל שלנו שזאת האופציה הראשונה - אחרת לא למדנו כלום מהעונה שעברה.