בלי קבוצה כבר כמה חודשים עשו ממנו ויניסיוס ג'וניור אתה מבין
אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
- ForeverRed
Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
בלי קבוצה כי הוא איבד עניין להישאר פה אחרי מה שקרה.
ולא צריך לגנוב דעת עם ויניסיוס. שחקן טוב עם סט יכולות שעד היום חסר לנו. זאת הסיבה העיקרית שאני לפחות רציתי שישאר. גם היום אני לוקח אותו לפני ספר מהסיבה הזאת.
ולא צריך לגנוב דעת עם ויניסיוס. שחקן טוב עם סט יכולות שעד היום חסר לנו. זאת הסיבה העיקרית שאני לפחות רציתי שישאר. גם היום אני לוקח אותו לפני ספר מהסיבה הזאת.
זה לא גניבת דעת היה פה נהי כאילו עזב ויניסיוס. מוזמן לחזור לקרוא אבל זה באמת חסר טעם לדוש בזה.ForeverRed כתב: ↑20 ינואר 2025, 20:58בלי קבוצה כי הוא איבד עניין להישאר פה אחרי מה שקרה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למרות שהקבוצה הייתה לא טובה כבודדים ראית שמדובר בקבוצה, היום אחריי חיזוק רואים קבוצה טובה וגם בודדים טובים ואם אנחנו לא מנצחים במשחק קבוצתי יש את קאנגווה או את אליאל פרץ
ככה שהקהל בקיץ סתם היו לחוצים, במיוחד בחור שכתב כאן ובכלל היה בטנטרום
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ספר נפרד בפוסט מרגש, תקשיבו הוא מעבר ליכולת בנאדם ענק
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא רוצה שנחזור לויכוחים האלה שהיו בקיץ , אנחנו בתקופה טובה וכייפיתדר אדום בנשמה כתב: ↑20 ינואר 2025, 21:37למרות שהקבוצה הייתה לא טובה כבודדים ראית שמדובר בקבוצה, היום אחריי חיזוק רואים קבוצה טובה וגם בודדים טובים ואם אנחנו לא מנצחים במשחק קבוצתי יש את קאנגווה או את אליאל פרץ
ככה שהקהל בקיץ סתם היו לחוצים, במיוחד בחור שכתב כאן ובכלל היה בטנטרום

אבל בוא נודה על האמת הייתה פה קבוצה חושך באירופה גם גם עם קנגוןאה , השיחוק של ונטורה עשה פה פלאים וגם ההצטרפות אח״כ של ונטורה הוסיפה לא שהוא לוקאקו אבל זה גם עזר בליגה .