קרלוס פונק
Re: קרלוס פונק
גם יש את עניין ההתאמה לקבוצה יוזמת שמחזיקה כדור, לוחצת גבוה
נראה את זה כשיגיע
נראה את זה כשיגיע
אמרתי לכם אני ראיתי תמשחק המלא שלו משבוע שעבר ששמו כאן לינק.
זה חידד לי את מה שראיתי גם בתקצירים ובהיילייטס שלו.
שליטה בכדור לא טובה, מעיף כדורים למעלה, מתקשה בבניית התקפות והנעת כדור מאחורה.
היו לו גם לא מעט בעיות בהתמקמות ברחבה. אני מקווה שהם יודעים מה הם עושים ושיגרמו לנו לאכול תכובע, אמן! קונה את זה עכשיו כי אם הוא יהיה טוב זה תואר בע"ה.
בשונה מונטורה שישר בהיילייטס ראיתי שהוא שחקן, פה זה שונה. נקווה שהגודל שלו, הפיזיות והנסיון האירופאי יתעלו על הליגה החלשה שלנו.
שדרוג מבלטקסה זה אמור להיות, בלוריאן דביל אבל משתפר ובגדול טוב חוץ מהאגרסיביות המוגזמת והעבירות הלא חכמות מדי פעם. יש מצב שהם יהיו קצת דומים בסגנון.
היו לו גם לא מעט בעיות בהתמקמות ברחבה. אני מקווה שהם יודעים מה הם עושים ושיגרמו לנו לאכול תכובע, אמן! קונה את זה עכשיו כי אם הוא יהיה טוב זה תואר בע"ה.
בשונה מונטורה שישר בהיילייטס ראיתי שהוא שחקן, פה זה שונה. נקווה שהגודל שלו, הפיזיות והנסיון האירופאי יתעלו על הליגה החלשה שלנו.
שדרוג מבלטקסה זה אמור להיות, בלוריאן דביל אבל משתפר ובגדול טוב חוץ מהאגרסיביות המוגזמת והעבירות הלא חכמות מדי פעם. יש מצב שהם יהיו קצת דומים בסגנון.
מניח בזהירות שקוזוך ראה קצת יותר משחקים ״מלאים״ מאלו שאתה ראית ונותן לו קרדיט עיוור עד הודעה חדשה.ran כתב: ↑19 ינואר 2025, 23:12אמרתי לכם אני ראיתי תמשחק המלא שלו משבוע שעבר ששמו כאן לינק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Melikson24
- Title: CrazyRed
קוז'וך אומר שזה היה הבלם המועדף עליו עוד מהקיץ
- simply--red
יכול להיות שזו האמת אבל גם אם לא
מה רצית שיגיד?
נאחל לו בהצלחה ובהחלט מגיע לצוות המקצועי קרדיט
הלוואי ופונק יהיה בינגו ונטורה
- Melikson24
הוא לא אמר את זה לתקשורת או משהו.simply--red כתב: ↑20 ינואר 2025, 08:59יכול להיות שזו האמת אבל גם אם לא
מה רצית שיגיד?
נאחל לו בהצלחה ובהחלט מגיע לצוות המקצועי קרדיט
הלוואי ופונק יהיה בינגו ונטורה
למקורבים מה שנקרא.
כמובן במסגרת התקציב כן?אני בטוח שהוא מעדיף את אראוחו.
לפי כלפי ינחת היום ומחר בדיקות רפואיות
- Melikson24
יוכין פגע פעם?Melikson24 כתב: ↑20 ינואר 2025, 13:57יוכין המנחוס:
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp
וכתבה נוספת, חיובית יותר ו...מקצועית יותר. תרתי משמע.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=494690
- ForeverRed
הקטע של המהירות וכיסוי השטחים הוא קריטי.
אפילו לא נכנס לעניין הטכני.
נראה איך זה יעבוד.
נראה איך זה יעבוד.
- simply--red
בדיוקForeverRed כתב: ↑20 ינואר 2025, 14:45הקטע של המהירות וכיסוי השטחים הוא קריטי.
נראה איך זה יעבוד.
אנחנו משחקים עם הגנה גבוהה ומהירות זו אחת התכונות שהכי רציתי שתהיה בבלם שיגיע.
נקווה לטוב
נראה אותו בעיניים, אבל לפי תמונות שלו מעכשיו ומפעם, הוא יכול להוריד כמה ק"ג עודפים.
בסגנון שלנו הקטע של המהירות פחות קריטי, יותר קריטי כמה הוא איכותי בלתקוף את השחקן מוקדם ולשים נכון גוף.
גם כשאנחנו עומדים מאוד גבוה, ההוראות הם תמיד לתקוף את השחקן. כשמפספסים בזה, כשמאחרים, אז יכולים לקרות דברים לא טובים.
בסגנון שלנו הקטע של המהירות פחות קריטי, יותר קריטי כמה הוא איכותי בלתקוף את השחקן מוקדם ולשים נכון גוף.
גם כשאנחנו עומדים מאוד גבוה, ההוראות הם תמיד לתקוף את השחקן. כשמפספסים בזה, כשמאחרים, אז יכולים לקרות דברים לא טובים.
- simply--red
זה לא סותרyossi כתב: ↑20 ינואר 2025, 15:12נראה אותו בעיניים, אבל לפי תמונות שלו מעכשיו ומפעם, הוא יכול להוריד כמה ק"ג עודפים.
צריך גם וגם
אחרי שהוא עולה לנגוח קרן הוא חייב לחזור במהירות להגנה