כסף, זה כל הסיפור.ran כתב: ↑16 ינואר 2025, 01:38נכון, לכן לקחתי בערבון מוגבל את מה שראיתי למרות שיש דברים בסיסיים שאפשר לראות בסרטונים מהשנייה הראשונה כמו שליטה בכדור.
אבל אז שמו פה קישור למשחק מלא שלו מיום ראשון וזה נתן לי חותמת למה שראיתי בסרטונים. השליטה בכדור שלו לא טובה, לרוב הוא מעיף כדורים למעלה בלי כתובת.
מעניין מה הצוות ראה שהוא הפך למועמד המוביל כי קוזוך אוהב בילד אפ מאחורה והוא לא בטוח יענה לו את הסגנון הזה. מצפה שתהיה הפתעה לטובה מכיוון אחר.![]()
קרלוס פונק
- ForeverRed
Re: קרלוס פונק
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- Melikson24
אתה אפילו לא יודע כמה פונק מרוויח. יא מאוס.
- simply--red
הוא מתכוון לבייאאוט לשחקן
נניח פונק מגיע בחינם ויש עוד מועמד שתצטרך לפצות את הקבוצה שלו כספית אז אנחנו נוותר ונלך על החינם
- simply--red
חדשות ישנות
מאז עברו הרבה מים במיצרי גיברלטר
ומי אמר לכם שפונק ישוחרר בחינם? כשהוא משחק הוא הקפטן של מוריירנסה.
אם זאת הייתה עסקה כזאת פשוטה אז הוא היה פה כבר בקיץ. עובדה שלא.
לגבי הקבוצה הפולנית, דיברנו על זה כבר. יש להם מאמן פורטוגלי חדש שביקש את פונק אבל לטענתם הקבוצה שלו לא משחררת.
אם זאת הייתה עסקה כזאת פשוטה אז הוא היה פה כבר בקיץ. עובדה שלא.
לגבי הקבוצה הפולנית, דיברנו על זה כבר. יש להם מאמן פורטוגלי חדש שביקש את פונק אבל לטענתם הקבוצה שלו לא משחררת.
- Melikson24
אבל הוא לא מגיע בחינם. ואנחנו לא יודעים כמה דורשים עליו וכמה דורשים על בואטו וכמה דורשים על מרקאס וכו'.simply--red כתב: ↑16 ינואר 2025, 09:49הוא מתכוון לבייאאוט לשחקן
נניח פונק מגיע בחינם ויש עוד מועמד שתצטרך לפצות את הקבוצה שלו כספית אז אנחנו נוותר ונלך על החינם
אז לא מבין מה הקטע האובססיבי הזה לרוץ ישר להתבכיין על "כסף".
- simply--red
אמתMelikson24 כתב: ↑16 ינואר 2025, 09:58אבל הוא לא מגיע בחינם. ואנחנו לא יודעים כמה דורשים עליו וכמה דורשים על בואטו וכמה דורשים על מרקאס וכו'.
אנחנו לא יודעים כלום
כי אוהדי הפועל באר שבע אוהדים להתלונן, זה חדש?Melikson24 כתב: ↑16 ינואר 2025, 09:58אבל הוא לא מגיע בחינם. ואנחנו לא יודעים כמה דורשים עליו וכמה דורשים על בואטו וכמה דורשים על מרקאס וכו'.
- ForeverRed
העסקאות של אנדרדה ומראקס יותר יקרות מזו של פונק.
תבדוק אותי. ותפסיק לרדת לאישי יא סמרטוט.
אין קשר לשכר, בזה אנחנו עומדים בקלות בעסקאות כאלה. נטו בייאאוטים.
זו גם לא בהכרח ביקורת, מבחינתי לפחות אם יש ארבעה מועמדים שהצוות החליט שכולם טובים ומשדרגים באותן רמות פחות או יותר השיקול שיכריע ביניהם צריך בהכרח להיות כלכלי.
בעיה יש רק כשמתפשרים על יכולת מקצועית בגלל שיקול כלכלי גרידא, פה אין לי מספיק מידע כדי להביע דעה נחרצת כלשהי נגד/בעד מועמד מסוים ולאור הקיץ יש לרן ולצוות את הקרדיט.
כמה כובעים המועדון צריך עוד להאכיל אתכם כדי שתתנו לו קצת קרדיט? קצת.
אני מתפשר על איוניק במקום המזארטי שאני נורא רוצה בגלל שיקול כלכלי.
מתפשר גם על דירת 4 חדרים במקום הטירה שאני חולם עליה.
מתפשר גם על ארוחה במסעדה ממוצעת במקום בocd.
אלה החיים, לא מבין את הביקורת הזו על זה שמתפשרים כדי להתאים לתקציב. ברור שזה ככה בכל דבר בחיים.
משאבים מגבילים אותנו, קטע שכזה.
מתפשר גם על דירת 4 חדרים במקום הטירה שאני חולם עליה.
מתפשר גם על ארוחה במסעדה ממוצעת במקום בocd.
אלה החיים, לא מבין את הביקורת הזו על זה שמתפשרים כדי להתאים לתקציב. ברור שזה ככה בכל דבר בחיים.
משאבים מגבילים אותנו, קטע שכזה.
כנראה שלעולם לא.
מצד אחד טוענים שקוזוק קיבל גב כלכלי שברדה לא קיבל ומצד שני טוענים שבוחרים לו זרים עפ״י שיקול כלכלי... מנסה עוד להבין איך הגרסאות האלו משלימות אחת השנייה.
אגב כל הזרים העונה נרכשו בכסף (למעט גריטה שאצלו זה מתקזז כי הוא מרוויח במחוזות השכר של ויטור) ואת כולם הצוות המקצועי רצה ואף היה מוכן ״להקריב״ את אירופה כדי לראות אותם מגיעים, אבל זה לא יפריע לספר שהמועדון מתפשר על איכות מקצועית בשביל משהו יותר זול, שאגב לא יודע אם אני מחדש אבל יש דבר כזה שנקרא מגבלה תקציבית, מעריך שלא אלונה המציאה את זה.
האמת שיש פה כמה משתמשים איכותיים עם אגנדה פולנית של עיקומי פרצוף על כל מהלך.
אני אוהד הפועל באר שבע, התרגשתי כשהחתימו את חזי שירזי ועליתי על מונית שירות בתור ילד בכיתה ו׳ לראות את הכוכב מול הכח רמת גן בספארי. כשאסולין חתם לצד דוד רביבו הייתי בטוח שיחד עם יוסי אופיר אנחנו רצים לדאבל ולא ישנתי עד שזארקו סימובסקי לא נחת.
רק אלוהה יודע מאיפה הגיעה החמיצות הזו.
כל הקסם בהפועל באר שבע זה לבוא מתחת לראדר ולעקוץ.
אני אוהד הפועל באר שבע, התרגשתי כשהחתימו את חזי שירזי ועליתי על מונית שירות בתור ילד בכיתה ו׳ לראות את הכוכב מול הכח רמת גן בספארי. כשאסולין חתם לצד דוד רביבו הייתי בטוח שיחד עם יוסי אופיר אנחנו רצים לדאבל ולא ישנתי עד שזארקו סימובסקי לא נחת.
רק אלוהה יודע מאיפה הגיעה החמיצות הזו.
כל הקסם בהפועל באר שבע זה לבוא מתחת לראדר ולעקוץ.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]