7-8 לחדרה בגביע זו כמות שרחוקה מלהיות מביכה.
גם בשיא ההייפ לא מילאנו אצטדיונים במשחקים כאלה.
די להגזים כל הזמן.
כמו ש-yossi רשם זה בכלל לא רק על המשחק עם חדרה, כבר חודשים שהמועדון צריך להתחנן על הברכיים לקהל שלו שיגיע למגרשים, אני אפילו לא מדבר על משחקי חוץ, את טרנר אפשר פעם אחת למלא כשהיריבה היא לא מכבי/חיפה? נזכה ליום הזה?
אבל בקיץ? כולם יודעים לזעוק על הרכש ועל אלונה הקמצנית שמחפשת דרכי מילוט.
אבל כשזה נוגע אליהם וצריך שירימו את הרגליים זה כבר מעבר ליכולתם.
עפ"י כלפי - נכון להבוקר רק 5000 כרטיסים נמכרו למשחק מחר נגד חדרה
אני מחכה עם קניית הכרטיסים בתקווה שיקרה נס ויפתחו את שער 2, השער המועדף עלי, אגיע בכל מקרה גם אם לא, אבל מעדיף לחכות לרגע האחרון.
מכיר עוד לפחות שניים שמחכים כמוני.
כמו שכתבו לפני, מאמין שיהיו כ-8K.
אני מחכה עם קניית הכרטיסים בתקווה שיקרה נס ויפתחו את שער 2, השער המועדף עלי, אגיע בכל מקרה גם אם לא, אבל מעדיף לחכות לרגע האחרון.
מכיר עוד לפחות שניים שמחכים כמוני.
כמו שכתבו לפני, מאמין שיהיו כ-8K.
כנ״ל אצלנו.
אני קניתי לפני שעתיים לדרומי, עוד שלושה מחכים שאולי ייפתח למקום שלהם במערבי ובמידה ולא יקנו למזרחי.
יש לנו את הקהל הכי מעאפן מהגדולות, ככל שנפנים ונקבל את זה נפסיק להתעצבן.
ואגב צריך גם לציין ששפע זה חרא של אתר ולהמשיך לעבוד עם החרא הזה זה גם לשים ז** על הקהל.
ואגב צריך גם לציין ששפע זה חרא של אתר ולהמשיך לעבוד עם החרא הזה זה גם לשים ז** על הקהל.
+1
ואוסיף שבנוסף לאתר של שפע עם הפגמים הידועים הקישור בתוך האפליקציה לרכישת כרטיסים לא וואו בלשון המעטה. אני מכיר את תהליך הרכישה פרפקט ולא הלך לי חלק, מה עושים אנשים שהם פחות טכנולוגיים?
זה לא קשור אורי, ברור לכל בר דעת שבאר שבע לא בקנה המידה של מכבי חיפה מבחינת קהל. הנקודה היא שגם הם בגביע מול יריבה יותר אטרקטיבית הביאו פחות מהרגיל בעשרות אחוזים
זה לא קשור אורי, ברור לכל בר דעת שבאר שבע לא בקנה המידה של מכבי חיפה מבחינת קהל. הנקודה היא שגם הם בגביע מול יריבה יותר אטרקטיבית הביאו פחות מהרגיל בעשרות אחוזים
+1
אף אחד לא ישכנע אותי שכל הקהלים פה בארץ אותו הדבר.
ההבדלים הם בכמויות בלבד אבל במנטליות אין שום הבדל.
גם לפני שנתיים, במשחק הראשון של ברדה אחרי שרוני לוי פוטר, 1/4 גמר גביע המדינה, היו בטרנר איזה 7,000 צופים.
לעומת זאת, עונה קודמת, מול בית"ר, בסיבוב ח', אפשר להגיד שהיה מלא.
גם למכבי חיפה אתמול, יותר מ 10,000 אוהדים שיש להם מנוי, לא קנו כרטיס למשחק.