הביקוש הזה שווה לתחת, מכל הקבוצות האלה יש גג שתיים שיהיו מוכנות אולי לזרוק לך 100-200 אלף. אנחנו מדברים על שחקן שהוא מלך השערים באירופה בכל הזמנים ושנתיים ברצף מלך השערים בהפועל באר שבע כן?
נו אז מה אתה רוצה מהמועדון?
מה זה משנה מה הוא היה?הוא לא שווה כמעט כלום היום. בטח ובטח בכדורגל הישראלי שבונים הייפ על סמך 4 משחקים בקריירה ושוחטים אחרי משחק נפל אחד.
אם אתה חושב שתוכל למכור קרח לאסקימואים אז סחתיין עליך. אני חושב שיותר ריאלי להשתמש בו בטרייד שיוריד לנו עלויות.
מה זה משנה מה הוא היה?הוא לא שווה כמעט כלום היום. בטח ובטח בכדורגל הישראלי שבונים הייפ על סמך 4 משחקים בקריירה ושוחטים אחרי משחק נפל אחד.
אם אתה חושב שתוכל למכור קרח לאסקימואים אז סחתיין עליך. אני חושב שיותר ריאלי להשתמש בו בטרייד שיוריד לנו עלויות.
אין לי כל כך טענות על מה שמנסים לעשות עכשיו כי עכשיו זה מת, גמרת את הסוס איתו בשנייה שהחלטת שאתה מייבש אותו.
יש לי טענות על זה שכל פעם מחדש הפועל באר שבע לא מסתדרת טוב עם הקלפים שהיא מקבלת ומביאה את עצמה למצבים האלה.
הדרך היחידה לקחת פה סכום סביר ביחס למצב של היום זה להפעיל את האופציה, להשאיל ולהתפלל שבתקופת ההשאלה הוא יהיה טוב ויהיה אפשר למכור בקיץ.
הדיונים פה ומלפפונים קשורים, אם אנחנו מתפשרים עם חטואל פה ונותנים לו ללכת להפעיל ת"א בהשאלה אז אין מה לבוא בטענות שלא ממקסמים הכנסות ממכירת שחקנים.
הדרך הכי טובה למקסם הכנסות היא להציב מחיר וזהו. בטון.
תביא את הסכום אם שתשב ביציע יד סוף החוזה.
אם נמתג את עצמנו כמועדון פשרן, בכל פעם, על כל שחקן ידחקו אותנו לפינה ויגרמו לנו להתפשר.
חייבים להיות נוקשים.
אולי זה יגרום קצת לטינופים בהתחלה ואולי גם קצת לאבדן הכנסות אבל לטווח הארוך זה ישתלם