רותם חטואל חתם
Re: רותם חטואל חתם
לא מבין למה להשאיל.
למכור.
למכור.
- ForeverRed
אלונה לא רוצה שהוא ילך להפועל ת״א והיא צודקת.
איזה ערך יהיה לו בקיץ אחרי חצי שנה בלאומית.
שירכשו אותו עכשיו או שילכו לחפש.
לא מסכים. אם אם יעשה בהפועל ת"א 10 - 15 שערים (אל תשכח שבלאומית ההגנות הם רק 3 דרגות מתחת לליגת העל), יהיה לו ביקוש בליגת העל.ForeverRed כתב: ↑14 ינואר 2025, 14:22אלונה לא רוצה שהוא ילך להפועל ת״א והיא צודקת.
גם אם יעשה חצי עונת השאלה טובה לא רואה אותו חוזר אלינו, הרומן הסתיים ממזמן ככה שגם אני הייתי חותר כבר בחלון הזה למכירה.
ובואו, חצי עונה טובה ככל שתהיה בלאומית לא תזניק את המחיר שלו...
בגדול אין לנו שום אינטרס להוריד אותו ללאומית ולחזק את הפועל ת״א, מצד שני אם אנחנו לא רוצים את השחקן אנחנו גם לא יכולים להכתיב לו איפה לשחק. חבל רק ששוב הוא ואבא שלו בוחרים לנהל את הקרקס הזה בתקשורת, רק מרדד את הרמה שלו ומעלה את הרצון לראות אותו עף מפה.
יש לנו עוד למצוא קבוצה בליגה שתשאיל את אלמוג ונקווה שגם ספר, אם אשדוד והפועל חיפה כל כך רוצות שחקני כנף שייקחו אותם.
בגדול אין לנו שום אינטרס להוריד אותו ללאומית ולחזק את הפועל ת״א, מצד שני אם אנחנו לא רוצים את השחקן אנחנו גם לא יכולים להכתיב לו איפה לשחק. חבל רק ששוב הוא ואבא שלו בוחרים לנהל את הקרקס הזה בתקשורת, רק מרדד את הרמה שלו ומעלה את הרצון לראות אותו עף מפה.
יש לנו עוד למצוא קבוצה בליגה שתשאיל את אלמוג ונקווה שגם ספר, אם אשדוד והפועל חיפה כל כך רוצות שחקני כנף שייקחו אותם.
אפרופו מניה, אסור להשאיל את ספר בליגה.Itay כתב: ↑14 ינואר 2025, 14:25גם אם יעשה חצי עונת השאלה טובה לא רואה אותו חוזר אלינו, הרומן הסתיים ממזמן ככה שגם אני הייתי חותר כבר בחלון הזה למכירה.
אם רוצים לעשות מהלך איתו זה למכור עכשיו לחול או להשאיר
לא מבין את ההתעקשות להשאיל אותו דווקא לליגת העל
נשמע לי מטופש
נשמע לי מטופש
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא יודע אם אתם רציניים או מסתבלטים.
שחקן שיורד ללאומית זה ירידת ערך גדולה. גם אם זה להפועל תל אביב וגם אם זה לברצלונה.
שחקן שיורד ללאומית זה ירידת ערך גדולה. גם אם זה להפועל תל אביב וגם אם זה לברצלונה.
אם אתה מוכר עכשיו מה אכפת לך.
אם רוצים לעשות עליו טרייד עם אשדוד, על רועי לוי כזה למשל, אני יכול להבין את הרצון שילך לשם.
אחרת?
שהפועל ת"א תשלם ותבוא לקחת. אין מה להשאיל אותו, זה לא שעונה הבאה הוא ישחק פה.
העניין הזה נגמר.
אם רוצים לעשות עליו טרייד עם אשדוד, על רועי לוי כזה למשל, אני יכול להבין את הרצון שילך לשם.
אחרת?
שהפועל ת"א תשלם ותבוא לקחת. אין מה להשאיל אותו, זה לא שעונה הבאה הוא ישחק פה.
העניין הזה נגמר.
די אחיMelikson24 כתב: ↑14 ינואר 2025, 14:48
זה שחקן שנתן גול או שניים בליגת העל
יצליח בהפועל ת"א? אז ירצו שישאר שם
לא יצליח? בקלות יש בליגת העל עוד 10 קבוצות שירצו אותו
זה לא שהוא מרוויח 180K בעונה
אז מה אם הוא נתן גול או שניים בליגת העל .
הוא הייתה בתקופה של הכל הולך לו, ברגע שלא הלך לו (גם אצל ברדה) הובן כמה הוא בלוף ולא שחקן לקבוצה גדולה .
תם עידן חטואל בבש . שחקן של ליגה לאומית ובמקסימום תחתית ליגת על
הוא הייתה בתקופה של הכל הולך לו, ברגע שלא הלך לו (גם אצל ברדה) הובן כמה הוא בלוף ולא שחקן לקבוצה גדולה .
תם עידן חטואל בבש . שחקן של ליגה לאומית ובמקסימום תחתית ליגת על
מבחינתנו כן, מבחינתו לא.Melikson24 כתב: ↑14 ינואר 2025, 14:48לא יודע אם אתם רציניים או מסתבלטים.
זה טוב להשאיל להפועל ת"א כי אם הוא יצליח הם ישלמו בניגוד ל10/14 מקבוצות הליגה שמצפות לקבל שחקנים בחינם עם השלמת שכר.
מצד שני אם גם בלאומית לא ילך לו אז נתקע עם החוזה שלו בעונה הבאה.
לדעתי דוחפים לכיוון של מכירה כבר עכשיו ובגלל זה החרטוט הזה שההעדפה של המועדון שהוא יושאל רק לליגת העל.
מצד שני אם גם בלאומית לא ילך לו אז נתקע עם החוזה שלו בעונה הבאה.
לדעתי דוחפים לכיוון של מכירה כבר עכשיו ובגלל זה החרטוט הזה שההעדפה של המועדון שהוא יושאל רק לליגת העל.