אני ממש דואג לבחור. כישרון יש בשפע. ההרגשה שלי היא שאין לו מישהו מקצועי צמוד שמכוון אותו. הוא מאוד חד גוני וצפוי . אני מכיר אישית שני שחקנים די ידועים שעובדים עם אנליסט צמוד ומתפתחים בהתאם! כולכם מכירים אותם ואחד כבר מעבר לים. גנאח חייב, אבל חייב, לעבוד על עצמו. גם המועדון חייב לעבוד איתו צמוד צמוד!!! שלא נפגוש אותו במשחק גביע נגד ירוחם ...
אני ממש דואג לבחור. כישרון יש בשפע. ההרגשה שלי היא שאין לו מישהו מקצועי צמוד שמכוון אותו. הוא מאוד חד גוני וצפוי . אני מכיר אישית שני שחקנים די ידועים שעובדים עם אנליסט צמוד ומתפתחים בהתאם! כולכם מכירים אותם ואחד כבר מעבר לים. גנאח חייב, אבל חייב, לעבוד על עצמו. גם המועדון חייב לעבוד איתו צמוד צמוד!!! שלא נפגוש אותו במשחק גביע נגד ירוחם ...
לא בעד לעשות לו הנחות, יש לו את קוזוק שבתחילת העונה דחף אותו לשחק יותר על הקו ולהפוך אותו לשחקן הרבה יותר מגוון ולא צפוי, לתקופה מסוימת זה גם עבד, בשלב מסוים גאנח פשוט החליט שהוא זונח את זה ונתקע על התרגיל הקל והמוכר, מניח שבגלל חוסר הביטחון שנקלע אליו.
ולמרות הכל הוא ממשיך לקבל אמון מלא מקוזוק שנותן לו כמות נכבדת ביותר של דקות.
גאנח יודע טוב מאוד מה המאמן שלו רוצה לראות ממנו, אם ימשיך ללכת עם ראש בקיר על הקל והמוכר ולא ידע להרים את עצמו הוא יוכל לבוא בתלונות רק לעצמו.
אין לו בעמדה שלו זר איכותי על הראש ויש את חטואל שמשחקן בכיר הפך לשרוף. הוא קיבל העונה הזדמנות בלי יותר מדי תחרות לתקוע יתד ולהיות שחקן הרכב בהפועל ב״ש בשנים הבאות, זו לא הזדמנות שנופלת ליותר מדי ידיים של שחקנים ישראליים בני 20.
מה שסמיוני כותב שהוא צריך חונך "לשיעורים פרטיים"...
חושב שכנ"ל גם לסטויאנוב, שצריך לעבוד מנטאלית על קבלת החלטות בסוף כל ריצת אמוק שלו...
כשמעבים את הצוות המקצועי, זה גם לטובת עבודה פרטנית עם כישרונות צעירים שצריכים הכוונה לכישרון שלהם.
בדיוק זה! ואם הייתי הורה שלו, הייתי. מצמיד לבחור איש מקצוע שיעבוד איתו באופן פרטני, מעבר למה שהקבוצה מציעה( אם היא מציעה). עוד משהו שהייתי עובד איתו עליו זה הפיזיות. שיתחיל לנפח קצת את שרירי הכתפיים והחזה וככה לא ינפנפו אותו בכל מגע קטן.
אולי כדאי לבחון העברה שלו לימין?
הוא אוהב לקבל כדור צמוד לקו, יש לו אחלה דריבל, אחלה הגבהות ואחלה בעיטות. הזזה שלו לימין יכולה לשבור את השבלונה הזאת של החיתוך לאמצע ולגוון את משחק ההתקפה. מימין הוא יוכל ללכת לכמה פעולות ולאו דווקא למוב חן עזרא המעייף הזה
כתבתי כבר על הצורך לעבוד איתו לפני שיילך לנו לאיבוד. בנוסף, צריך לחשוב איך מנצלים את היכולת שלו לחתוך ימינה ולעבור שחקן ולדאוג שיהיה מי שיתפנה לקבל ממנו כדור. לא זוכר מתי הוא חתך ימינה ומסר לשמאל שהתפנה...
אולי כדאי לבחון העברה שלו לימין?
הוא אוהב לקבל כדור צמוד לקו, יש לו אחלה דריבל, אחלה הגבהות ואחלה בעיטות. הזזה שלו לימין יכולה לשבור את השבלונה הזאת של החיתוך לאמצע ולגוון את משחק ההתקפה. מימין הוא יוכל ללכת לכמה פעולות ולאו דווקא למוב חן עזרא המעייף הזה
צריך להחליף עמדות תוך כדי המשחק... יגוון את המשחק שלו ויבלבל את ההגנה.
אני עוד מהדור שקיצוני ימני היה ימני וקיצוני שמאלי היה שמאלי...
אפשר לגוון .