dor69 כתב: ↑02 ינואר 2025, 11:57
הנסיעה היא לא הבעיה, הבעיה היא שהוא נדרש ללחוץ מאוד מאוד גבוה בלי מענה הולם במקומו לא בקו ולא בבלם הצד שהיה, בלוריאן עם כל הכבוד להתקדמות העונה הוא לא בלם שיכול ללחוץ הצידה וכפועל יוצא גם להניע כדור ביעילות. אני מניח שעם בלם זר מתאים אנחנו מנצחים אתמול
אתה צודק, אני צריך לראות שידור חוזר כי תוך כדי האמוציות והלחץ של המשחק אני לא מתעניין יותר מדי בטקטיקה שמקטיקה אבל מהיציע זה הרגיש שדוידה/פטאצ'י היו ממש עם רגל על הקו וזה אילץ את בלוריאן לטייל באזורים שהוא לא יכול לתרום בהם, וככה הם גם הצליחו "למתוח" את שלישיית הבלמים בצורה ששיבשה את משחק ההגנה.
בבלומפילד שיחקנו עם בלוריאן במרכז ההגנה, כשמזרחי ובלטקסה הם הבלמים שיוצאים לאגפים, וזה עבד מצוין כי בלטקסה מספיק מהיר ואתלטי לעשות את התפקיד הזה.
בלוריאן התקשה באופן דומה גם מול קודג'ו. הוא הצליח להתמודד בתפקיד הזה עד כה כי תמיד ברסט דיפנס הוא נעל בשמירה אישית את שחקן ההתקפה, עכשיו זה הפך לפחות רלוונטי. נראה שהיריבות מתחילות למצוא נקודות תורפה במערך הזה.
ואין פה ביקורת על בלוריאן כי ויטור היה נכשל בתפקיד הזה באופן דומה, ב-3 בלמים שניהם יכולים לשחק רק במרכז ההגנה.
נקווה שבלטקסה יחזור להרכב.