זאת בעיה אם כבר של בעלי הבית שהסכימו על התקנון הזה שאכן מורה על הורדת נקודה במקרה ראשון של התפרצות לכר הדשא.
חוסר הצדק פה הוא בהחזרת הנקודה של סכנין ולא ההפך
זאת בעיה אם כבר של בעלי הבית שהסכימו על התקנון הזה שאכן מורה על הורדת נקודה במקרה ראשון של התפרצות לכר הדשא.
אין לי מושג אבל במידה והעתירה תידחה ע"י בית המשפט האזרחי אולי אפשר לפנות לפיפ"א\אופ"א ?
נקווה שהם יהיו בסכנת ירידה או על סף עלייה לפלייאוף עליון ואז 3 הנק' האלה יהיו קריטיות גם עבורם
יש הרבה חומר להכניס .אוהד הצלחות כתב: ↑31 דצמבר 2024, 07:45מקווה שהכניסו לערעור את מקרה קוסובו שהחליטו על דעת עצמם לפוצץ משחק בגלל קריאות מהקהל וספגו הפסד טכני:
https://sport1.maariv.co.il/world-socce ... e/1413272/
יש לנו את כל הסיבות להלין על הליכי המשפט הבזויים נגדנו, אבל לא הפעם.4 לב אדום כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:58נשבר הז** מבתי הדין .
בושה וחרפה !
בית הדין שוב מתערב בעניינים לא לו :
"מדוע אפוא נדרשת הכרעה עד פתיחת הפלייאוף, ולא עד לסיום העונה וטרם קביעת האלופה : כאן בא הסבר שלפיו דרוג הקבוצות בראשית הפלייאוף חשוב, כמודגם בכך שהקבוצה שסיימה את הליגה הסדירה במקום הראשון תארח את הקבוצה שסיימה במקום השני ובכך מקבלת יתרון מקצועי וכלכלי על פניה. נימוק זה היה בעל עוצמה אולי כאשר הפלייאוף העליון כלל 5 מחזורים בלבד ולא כאשר הוא בן 10 מחזורים"
מה הם בעצם מבטלים כאן בלי למצמץ בכלל ?
את עיקרון המומנטום החיובי של ב"ש והפער שמשפיע מאוד מנטלית על היריבות !
מה זה עניין השופטים בכלל ?
השאלה המרכזית צריכה להיות האם להחזיר לנו נקודות ( סעד זמני ) עד הכרעה סופית מתוקף התקנון שקובע במפורש ניצחון טכני . לא צריכים בכלל להיכנס לשיקולי פלייאוף - זה לא עניינם .
קודם תחזירו - ואם יוכח ויוחלט אחרת - תורידו .
בושה - בושה - בושה !!
לא לא לא לא ...
אנחנו רואים את זה ככה. השופט לא.4 לב אדום כתב: ↑01 ינואר 2025, 13:36לא לא לא לא ...
הוא מתערב פה בתחרות בליגה !
הוא טוען שאין בהילות כי הפלייאוף ארוך ולא קצר . מה זה הנימוק הדבילי הזה ?
כל נקודה וכל משחק קובע !
כל עוד לקחו לנו - זה מחזק את היריבות ומחליש אותנו ועל מה ? על החלטה ביזיונית ?
יש פה אכבר בהילות - הפער לא גדל לטובתנו כי היה מי שדאג לכך !
כל פער שאתה צובר על היריבות שלך מחליש אותם מנטלית ותודעתית . בהחלטה הבזויה הזו הוא בעצם משאיר את היריבות לצמרת חזק בתמונה . תן לנו מה שמגיע לנו קודם כל מתוקף התקנון , אחר כך תתעמק כמה שבא לך .
אני רוצה את הפער עכשיו - לפני הפלייאוף , כשמכבי תל אביב עוד באירופה וחיפה נראית כמו תחת . זה הזמן הכי טוב !
לא סותמת את הגולל אבל אפשר לנחש לאן הרוח נושבת....Itay כתב: ↑01 ינואר 2025, 13:55אנחנו רואים את זה ככה. השופט לא.
גם אני הייתי שמח שיחזירו לנו את הנקודות כמה שיותר מהר.
השופט מסתכל על זה מנקודת מבט אחרת, מבחינתו אין בהילות להחזיר את הנקודות מיידית כי הליגה נגמרת במאי בין אם נאהב את זה ובין אם לא, לא מעסיק אותו המומנטום שלנו ואיך חיפה משחקת...
ואורי, לגבי זהות השופט, מודה שלא מכיר את מה שרשמת.
בכל אופן זה לא מאוד קריטי, שורה תחתונה אין פה החלטה קריטית שסותמת את הגולל על הערעור, נקווה שבדיונים הצוות שלנו יצליח להוציא את הצדק לאור.