לפי מה שפורסם אני דווקא חושב שהטיעון המשפטי הוא לא רע בכלל. כלפי כותב:
"תקנוני ההתאחדות לכדורגל קובעים כי דו"ח המשחק יהיה ראיה מכרעת, אלא אם נחקר השופט בבית הדין המשמעתי בדבר הדו"ח. מוסדות השיפוט של ההתאחדות לכדורגל חרגו מסמכות בכך שפסקו בניגוד לדו"ח שופט המשחק, מבלי שהשופט נחקר בבית הדין בדבר הדו"ח. בכך אף פגעו מוסדות השיפוט של ההתאחדות בכללי הצדק הטבעי. הרי אילו ידעה הפועל ב"ש שדו"ח השופט לא ייאומץ - הייתה יכולה להזמין את השופט לחקירה ולהציג בפני מוסדות השיפוט את עדותו באשר לסיבה בעטיה לא התקיים המשחק. התנהלות מוסדות השיפוט שללה ממנה את זכות זו".
להזכיר, בפעם הקודמת שבית המשפט התערב היה במקרה ראייקוביץ' שלא זכה למתורגמן ובכך נמנעה ממנו זכות הטיעון. אני עדיין מתקשה להאמין שתהיה התערבות של בית המשפט, אבל בניגוד לטענות כאילו נעשה כאן אי צדק או שסכנין נהנו מההפקר, יש כאן פגיעה בהליך ומניעה מצד אחד להציג את טענותיו. לכו תדעו, אולי יקרה נס חנוכה.
כי על מעשה כל כך מטומטם ואלים ברור שיהיה עונש כלשהו.
אבל אני בעד לדרוש הכל, קרי החזרת נקודה + ניצחון טכני ובסוף להתפשר על משחק חוזר.
אני מקווה מאוד שיהיה פה מעט צדק, כי בית הדין של ההתאחדות השתין מהמקפצה ופעל בניגוד גמור לחוק.
עצוב שבכלל צריך להשקיע ככ הרבה בכתב הגנה כדי שיהיה סיכוי, שההליך לא תקין בעליל לכל הדיוט.
כי על מעשה כל כך מטומטם ואלים ברור שיהיה עונש כלשהו.
אבל אני בעד לדרוש הכל, קרי החזרת נקודה + ניצחון טכני ובסוף להתפשר על משחק חוזר.
אני מקווה מאוד שיהיה פה מעט צדק, כי בית הדין של ההתאחדות השתין מהמקפצה ופעל בניגוד גמור לחוק.
עצוב שבכלל צריך להשקיע ככ הרבה בכתב הגנה כדי שיהיה סיכוי, שההליך לא תקין בעליל לכל הדיוט.
המעשה האלים נעשה על ידי 20 אוהדים שכולם נתפסו ונענשו בחומרה.
אין שום סיבה שהקבוצה תיענש ספורטיבית.
מכבי תל אביב עם ייצוג משפטי הולם התחמקה מהדברים האלה פעם אחר פעם.
המעשה האלים נעשה על ידי 20 אוהדים שכולם נתפסו ונענשו בחומרה.
אין שום סיבה שהקבוצה תיענש ספורטיבית.
מכבי תל אביב עם ייצוג משפטי הולם התחמקה מהדברים האלה פעם אחר פעם.
אותו דבר אפשר להגיד על מדליקי אבוקות... למה בגלל כמה אוהדים
שהקבוצה תיענש?
מאז ומעולם קבוצות נענשות על מעשי האוהדים שלהם, בין אם זה קנסות,רדיוסים או הורדת נקודות.
הפריצה המיותרת של האולטראס הייתה צריכה לעלות לנו בעונש כבד לכן גם השלמתי עם הורדת הנקודה כעונש מוצדק, מה שכן אני כמובן בעד לדרוש אותה חזרה בטח אחרי שהחזירו את הנקודה לסכנין שגם פרצו.
לכל המעוניינים, עלה ניר רשף (לשעבר התובע בהתאחדות) אחרי שקרא את הערעור שהגישו בב"ש, אמר עשו עבודה נפלאה, טיעונים טובים, ניסוחים משפטיים לעילא ולעילא -לדעתו הסיכוי שתהיה התערבות של ערכאה אזרחית הוא קלוש עד קלוש מאוד.