טבריה קבוצה אשפה שחבל שהיא בליגה.
אין לה שום דבר להציע חוץ מלעמוד מאחורה, להסריח את הדשא ולקוות שהפיזיות של בוטאקה תעשה משהו.
אין שם גם איזה פרוספקט אחד מעניין לרפואה. מיותרים לגמרי בקיצור
הרוויחו את הסימפטיה שלי עם הנקודות שלקחו ממכבי וביתר.
מנחש שלא צפית במחצית הזו...
רוב הגולים מעמידה שערורייתית של ירושלים שבכלל קמה היום בבוקר בתחושה שהיא ריאל מדריד והרשתה לעצמה לעלות בלי 3-4 שחקני הרכב כולל דון.
ועדיין למרות התוצאה ולמרות היכולת הרעה של ירושלים הם עדיין הגיעו ל2-3 מצבים שיכלו להיגמר ברשת, אם נבוא מספיק חדים,עירניים ועם אותה גישה שעלינו איתה בבלומפילד אין לי ספק שנוכל לעשות את זה.
כשאמרתי שהמשחק בטיימינג מעולה התכוונתי לא רק מבחינתנו.
היה משברון במכבי שעבר אחרי המהפך מול פ"ת, ניצחון שלנו עליהם והלוז בינואר יכולים להחיות אותו מחדש.
ניחשת לא נכון, אחי.
כשאנחנו נותנים לק"ש 4 במחצית, אז זו יכולת אדירה ואליפות על הריצפה.
כשמכבי נותנים במחצית, זאת עמידה שערורייתית של הפועל ירושלים...
מכבי באה לטרנר במומנט מצויין.
יהיה קשה מאוד.
להסתכל רק על תוצאה זו ראייה צרה, ואם בכל זאת נגעת במשחק ספציפי אז כל אוהד כדורגל שתקרין לו על מסך את המחצית של מכבי ואת המחצית שלנו נגד ק״ש יגיד לך באיזו מחצית הוא נהנה יותר, מעריך שהתוצאה תהיה חד צדדית.
ובלי קשר למשחק כזה או אחר לא מתבייש לומר שנכון להיום אנחנו מציגים את הכדורגל הכי טוב בליגה. יהיה קשה ברביעי, לרגע לא טענתי אחרת, מה שכן לעומת השנים האחרונות אני אישית מגיע למפגש הזה מולם עם הרבה יותר ביטחון ואמונה שהדברים תלויים בנו.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 28 דצמבר 2024, 22:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לקראת המשחק שלנו נגדם צריך לשים לב ל4שחקנים מרכזים אצלהם
דוידה- עם הפריצות והכניסה לרחבה והמהירות
תורג׳מן- סיומת
ופאטצי- ניימאר
וגם פרץ עם הכניסות והמשחק ראש