לך תדע עם כל הפציעות האלה...
איילון אלמוג
Re: איילון אלמוג
ברוך השב.
נצטרך כמובן לראות באיזה מצב פיזי הוא אבל באופן רעיוני הוא יכול להתאים מאוד למערך מהסוג שקוזוק העלה בבלומפילד, יש לו מהירות טובה ויכולת לעמוד גם גבוה בשפיץ וגם לרווח לאגף.
בכל אופן צריך לדעתי לנסות למצות אותו קודם כל כחלוץ, גריטה כרגע עדיין סימן שאלה ותורג׳מן זה גופה מהלכת כבר 2-3 עונות.
נצטרך כמובן לראות באיזה מצב פיזי הוא אבל באופן רעיוני הוא יכול להתאים מאוד למערך מהסוג שקוזוק העלה בבלומפילד, יש לו מהירות טובה ויכולת לעמוד גם גבוה בשפיץ וגם לרווח לאגף.
בכל אופן צריך לדעתי לנסות למצות אותו קודם כל כחלוץ, גריטה כרגע עדיין סימן שאלה ותורג׳מן זה גופה מהלכת כבר 2-3 עונות.
״במהלך אימון הערב, אילון אלמוג פרק את הכתף וטופל על ידי רופא הקבוצה, ד"ר נאסים אלקרינאוי. אילון יהיה במעקב של הצוות הרפואי ויחל בהמשך בשיקום. אנו מאחלים לו רפואה שלמה והחלמה מהירה״
איזה חוסר מזל משווע... רק בריאות.
לא שאני מתמחה בפריקות כתף אבל זו לא פציעה שרק צריך להחזיר את הכתף למקום? לא יצא לי לשמוע בשנים האחרונות שחקן שפרק כתף ונאלץ לעבור שיקום.
לא שאני מתמחה בפריקות כתף אבל זו לא פציעה שרק צריך להחזיר את הכתף למקום? לא יצא לי לשמוע בשנים האחרונות שחקן שפרק כתף ונאלץ לעבור שיקום.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 05 דצמבר 2024, 22:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מישהו צריך לעשות עבורו התרת כשפים בחיים לא ראיתי כמות כזאת של פציעות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קריירה עצובה....
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לצערי זה לא הולך לשום מקום איתו.
הייתי משאיל אותו בינואר לקבוצה שתתן לו דקות ולבחון את הדברים בקיץ.
פרח דווקא בחדרה, והם בסכנת ירידה, כדאי להשאיל אותו לשם...Melikson24 כתב: ↑05 דצמבר 2024, 22:39לצערי זה לא הולך לשום מקום איתו.
רמזי פרק את הכתף כמה פעמים עד שהיה צריך ניתוח. בריירו פעם הציל מהקו ושבר את עצם הבריח ונעדר לחודשיים בערך.Itay כתב: ↑05 דצמבר 2024, 22:35״במהלך אימון הערב, אילון אלמוג פרק את הכתף וטופל על ידי רופא הקבוצה, ד"ר נאסים אלקרינאוי. אילון יהיה במעקב של הצוות הרפואי ויחל בהמשך בשיקום. אנו מאחלים לו רפואה שלמה והחלמה מהירה״
תלוי בהרבה דברים. לא חושב שהיו מוציאים הודעה אם היה מדובר בפריקה קטנה.
יש מצב שעם המזל הנאחס שלו זה ימנע ממנו מעבר בחלון ינואר. מקווה מאוד שלא. נזכיר שהוא חתם לשנתיים+אופציה לעוד שנתיים, בקצב הזה הוא ישוחרר בקיץ.
בהנחה ויש פריקות חוזרות/שבר שמובילים לניתוח מובן איך יש שיקום, המקרה עם אלמוג טיפה לא ברור.הפועלעולה כתב: ↑05 דצמבר 2024, 22:59רמזי פרק את הכתף כמה פעמים עד שהיה צריך ניתוח. בריירו פעם הציל מהקו ושבר את עצם הבריח ונעדר לחודשיים בערך.
תלוי בהרבה דברים. לא חושב שהיו מוציאים הודעה אם היה מדובר בפריקה קטנה.
יש מצב שעם המזל הנאחס שלו זה ימנע ממנו מעבר בחלון ינואר. מקווה מאוד שלא. נזכיר שהוא חתם לשנתיים+אופציה לעוד שנתיים, בקצב הזה הוא ישוחרר בקיץ.
בכל מקרה הבחור כבר למעלה משנה לא משחק כדורגל באופן סדיר, לא רואה מי תהיה מספיק נואשת לקחת כזה חתול בשק.
מקווה שאתה צודק לגבי העניין עם החוזה ושאנחנו לא תקועים איתו לעוד שנתיים, אני כבר לא רואה אותו לצערי מממש את הפוטנציאל שהוא היה במכבי, ה- 600k עליו כבר די נשרפו.
עוד אחד שלא היה צריך להגיע לכאן, אם היה שחקן אי פעם הייתי אומר שהוא שחקן גמור אבל מעולם לא הציג יכולת יציבה לאורך זמן, חבל על כל ש"ח שהשקענו בו.
יחד אם זאת מאחל לו כמובן החלמה מהירה.
יחד אם זאת מאחל לו כמובן החלמה מהירה.
- simply--red
- Title: CrazyRed
בראיון בסוף המשחק קוזוך עדכן שאלמוג חזר לאימונים
אל תדאג, שבוע שבועיים והוא שוב מושבת.