2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
הם נכנסים ללו״ז הזה כבר השבוע-
רביעי גמר טוטו נגד חיפה, שבת גביע נגד הפועל ירושלים וברביעי באים לטרנר, לא רואה איפה הם מוותרים פה על ההרכב הראשון.
לאחר מכן יש להם כמה משחקים קלים ושוב נכנסים ללו״ז מאתגר-
בודו גלימט (טיסה), חיפה בסמי, פורטו (טיסה) ואז בית״ר.
יש להם פה לא מעט הזדמנויות ליפול, המשחק מולם ברביעי הבא לא פחות מקריטי עבורנו, חייבים להרים ראש ולהגיע מולם ביכולת אש.
רביעי גמר טוטו נגד חיפה, שבת גביע נגד הפועל ירושלים וברביעי באים לטרנר, לא רואה איפה הם מוותרים פה על ההרכב הראשון.
יש להם פה לא מעט הזדמנויות ליפול, המשחק מולם ברביעי הבא לא פחות מקריטי עבורנו, חייבים להרים ראש ולהגיע מולם ביכולת אש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גביע הטוטו לא באמת תואר משמעותי אני לא אתפלא אם הם יעשו רוטציותItay כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:00הם נכנסים ללו״ז הזה כבר השבוע-
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא תואר משמעותי אבל האגו והתחרות בין המועדונים לא תיתן לאף צד לוותר.דר אדום בנשמה כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:46גביע הטוטו לא באמת תואר משמעותי אני לא אתפלא אם הם יעשו רוטציות
קרית שמונה קבוצה טובה!
חלוצים בשקל מסוכנים מאד...
יציאה מעולה למתפרצות.
ההישג שלנו מולם בגלל היכולת שלנו ולא בגלל היכולת שלהם.
חלוצים בשקל מסוכנים מאד...
יציאה מעולה למתפרצות.
ההישג שלנו מולם בגלל היכולת שלנו ולא בגלל היכולת שלהם.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
יש להם זרים טובים.
מקווה שיגיעו לפלייאוף העליון. מגיע להם.
מקווה שיגיעו לפלייאוף העליון. מגיע להם.
אשדוד נראתה מצויין נגדנו בטרנר.
קשה לי להאמין שהם ירדו לי או יהיו במאבקי תחתית עד הסוף.
מוזר, לא מובן לי.
מרגיש לי שיש שם חומר שחקנים סבבה.
אני לא רואה כל משחק
אבל מהמעט שראיתי אני חושב שפ"ת וחדרה הכי חלשים
קשה לי להאמין שהם ירדו לי או יהיו במאבקי תחתית עד הסוף.
מוזר, לא מובן לי.
מרגיש לי שיש שם חומר שחקנים סבבה.
אני לא רואה כל משחק
אבל מהמעט שראיתי אני חושב שפ"ת וחדרה הכי חלשים
לא חושב שיש בשנים האחרונות שחקן יותר מפוספס מכנאען, כשהוא כשיר מדובר במכונת מספרים, גם היום רשם בישול.
הבעיה היא שהוא כשיר אולי חודשיים בעונה ופרגנתי לו.
נכון שמרגיש כאילו הוא בליגת העל כבר 8 שנים אבל הוא סה״כ בן 24...
על פניו תפור בשבילנו, שחקן בגיל טוב, על העמדה של יוספי שעזב, מפוצץ בכישרון, אחד שיודע לנפק מספרים ואפילו אגדיל ואומר שהוא בהחלט מאלה שיכולים לנצח משחק במהלך אחד של קסם.
כמובן שעניין הפציעה הוא מהותי ביותר, נכון שאין לו רצועות אבל גם לויטור ובוזגלו בזמנו לא היו רצועות.
לדעתי במחיר הנכון הוא הימור מושכל, אם לוקחים אותו ומספקים לו כמו ויטור מעטפת רפואית טובה ועובדים איתו נכון על חיזוק הגוף הרווח הפוטנציאלי הוא אדיר.
הבעיה היא שהוא כשיר אולי חודשיים בעונה ופרגנתי לו.
נכון שמרגיש כאילו הוא בליגת העל כבר 8 שנים אבל הוא סה״כ בן 24...
על פניו תפור בשבילנו, שחקן בגיל טוב, על העמדה של יוספי שעזב, מפוצץ בכישרון, אחד שיודע לנפק מספרים ואפילו אגדיל ואומר שהוא בהחלט מאלה שיכולים לנצח משחק במהלך אחד של קסם.
כמובן שעניין הפציעה הוא מהותי ביותר, נכון שאין לו רצועות אבל גם לויטור ובוזגלו בזמנו לא היו רצועות.
לדעתי במחיר הנכון הוא הימור מושכל, אם לוקחים אותו ומספקים לו כמו ויטור מעטפת רפואית טובה ועובדים איתו נכון על חיזוק הגוף הרווח הפוטנציאלי הוא אדיר.
- Melikson24
ראיתי אתמול ביתר, מרסלן הזה ליצן רציני.
משחק ההתקפה שם לא שתף, ההגנה הייתה חדירה הרבה בגלל מרסלן שעשה המון שטויות.
האישיו שלי בכל מקרה זה השיפוט, מוזי עם צהוב מתחזה ברחבה בדומה לגאנח וכלום, עושה פנדל ברור והשופט לא מרחיק אותו.
לעומת זאת טפר באדום גבולי ביותר, בעיניי לא אדום. כניסה די נורמלית שבשל חוסר ריכוז וכוונה יצאה קצת יותר מהרגיל. לא דרמה.
אז פעם השיפוט איתך ופעם נגדך, מתי מגיע הרגע שהוא איתנו?
כי זה נראה שכל היריבות מקבלות הטבות, אנחנו יאבש.
אם היה דרך להוציא את יונה מביתר הייתי ממש רוצה.
ישתלב נהדר ב4-3-3 שלנו, שם הוא סובל כי הוא נאלץ לחפות על הרכבים סופר התקפיים ונדחק לאחור.
האישיו שלי בכל מקרה זה השיפוט, מוזי עם צהוב מתחזה ברחבה בדומה לגאנח וכלום, עושה פנדל ברור והשופט לא מרחיק אותו.
לעומת זאת טפר באדום גבולי ביותר, בעיניי לא אדום. כניסה די נורמלית שבשל חוסר ריכוז וכוונה יצאה קצת יותר מהרגיל. לא דרמה.
ישתלב נהדר ב4-3-3 שלנו, שם הוא סובל כי הוא נאלץ לחפות על הרכבים סופר התקפיים ונדחק לאחור.
- Melikson24
בנוגע למרסלן - הכתובת הייתה על הקיר. בכל מקום שקראתי עליו בקיץ ציינו שהוא בלם מאוד מפוזר.yossi כתב: ↑24 דצמבר 2024, 09:23ראיתי אתמול ביתר, מרסלן הזה ליצן רציני.
אתה לא מביא בלם זר, צעיר, שאמור להחזיק לך את ההגנה הגם כך לא מספיק טובה שלך - כשאחת התכונות הבולטות אצלו זה שהוא מפוזר.
עם הגנה כזאת בית"ר תתרחק מהמובילות מהר מאוד.
אלחמיד חתם בסכנין: "הוא מתאים לנו למרקם של הקבוצה"
חחח תודו שזה ציטוט מצחיק
חחח תודו שזה ציטוט מצחיק
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבחור פרש ושכח להודיע על זה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!