אכזבה גדולה מבחינתי.
לא רק שלא השתפר במילימטר ממשחק הבכורה שלו בבוגרים, הוא גם ברגרסיה גם בקבלת החלטות וגם בביצוע.
הוא השתפר והוא כרגע בתקופה פחות טובה. עובדים איתו יפה , לא מפעילים עליו לחץ שכל הקבוצה עליו. יהיה טוב ירוויח את הדקות ,לא יהיה טוב ישב על הספסל. הוא צעיר וצריך להשתפר אין מה לעשות.
בעיניי הוא עשה קפיצת מדרגה להיות שחקן הרכב ויצא משם כי עדיין לא יציב.
אנחנו ציפינו שהוא יהיה כבר כוכב שנמכור ב8 מיליון יורו, הוא לא שם.
הוא השתפר והוא כרגע בתקופה פחות טובה. עובדים איתו יפה , לא מפעילים עליו לחץ שכל הקבוצה עליו. יהיה טוב ירוויח את הדקות ,לא יהיה טוב ישב על הספסל. הוא צעיר וצריך להשתפר אין מה לעשות.
בעיניי הוא עשה קפיצת מדרגה להיות שחקן הרכב ויצא משם כי עדיין לא יציב.
אנחנו ציפינו שהוא יהיה כבר כוכב שנמכור ב8 מיליון יורו, הוא לא שם.
הוא השתפר משנה שעברה, והשתפר גם במהלך העונה - הקבוצה עצמה התקדמה בקצב מטאורי אז זה נראה שהוא ברגרסיה. זה כמו שאתה תסע בסבבה שלך על 90 בכביש מהיר ומישהו בנתיב השמאלי עוקף אותך על 160. זה נראה שעמדת במקום אבל זה יחסי להתקדמות של הקבוצה.
מה מפריע לי בקבלת ההחלטות שלו?
שליש אמצעי - אני רוצה לראות יותר יכולת אישית להשתחרר באזורים האלה. פוטנציאלית, הוא יכול לקבל את הכדור בקו שמאל, ולהשתחרר ולהעביר את הכדור לאמצע, הכדור יילך לצד ימין ואז הוא יכול להיות השחקן הזה שמצטרף בקו שמאל וכובש, שהוא התחיל את המהלך של הגול. אז מבחינת כישרון יש לו את זה, אבל הוא מסתבך שם, וגם אין לו מספיק כושר ודינמיות להצטרף לרחבה.
שליש אחרון - תפרגן בהגזמה ותיקח את הבעיטות שלך כשאתה עם קו נקי לשער באזור הרחבה. הבעיטה שלו לא מספיק מסוכנת ביחס למה שהוא מסוגל - חסר לה עוצמה. אני רוצה לראות יותר פעולות שמתחילות וגם מסתיימות בהוצאה מדויקת.
נושא שני - כושר גופני ופיזיות סיבה עיקרית לדעתי למה הוא לא פותח, אין לו כושר לעלות ולרדת בקצב של הקבוצה. רוב השבוע הוא לא פותח, אז הוא צריך להגביר קצב באימונים כדי שלקראת סוף הסיבוב והפלייאוף הוא יהיה שם.
הגנתית אתמול היה שיפור מבחינתו, ראיתי תיקולים סוף סוף. דן היחיד שמקבל חופש הגנתי יחסית אצלנו וגם הוא נותן הרבה יותר תפוקה, וגם חיפה על פרץ ביותר מפעם אחת. אני לא רואה סיבה למה גנאח צריך להיות שונה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
היה רע אבל לשחקן שמתבסס על דריבל קשה לתפקד בתנאים כאלו.
היה עדיף להכניס את ספר (שגם היה פח) ואחמד.
עכשיו אתה סתם מספק לו תירוצים.
קח את כל הרצף בטרנר והוא נראה בול אותו דבר.
מילא לא הולך לך, זה קורה לגדולים ממנו,
אבל מאיפה החוצפה לא לסגור בהגנה, לא ללחוץ, לא למסור כשצריך..האגואיזם שלו מטריף אותי יותר מהכל.
מישהו(כנראה אנחנו) עבד עליו שהוא הולך להיות כוכב וזה ממש לא במקרה שהוא נראה רע מאז.
נצטרך להרוויח אותו, אין לנו אופציה אחרת.
נותן לו לפתוח מול דימונה בתקווה שיעשה כמה מהלכים שירימו לו את הביטחון, הוא כרגע בתקופה רעה מבחינתו שכלום לא הולך והביטחון ברצפה, אין פה מקום לא לסדרות חינוך ולא לייבוש בספסל, צריך לעטוף אותו ולתת לו את הזמן לחזור לעצמו.
הוא וסטויאנוב ירוצו באגף שמאל לבד העונה, אין לנו לוקסוס לא להוציא מהם את המיץ עד הטיפה האחרונה.
תקופה רעה , החלטות רעות , פשוט מרגיז .
מה קרה לו ?
שירוויח את הדקות בפעולות טובות ופשוטות ולא במה שהוא לא יודע !
אתמול הוא מקבל כדורים מלופז , ישר סוגרים אותו 3 שחקנים ועדיין הוא מנסה לעבור אותם . לא אמיר - הפעולה הנכונה היא להחזיר ללופז מהר כי 3 שומרים אותך ויש 2 אחרים שלנו שפנויים בגלל זה .
אתה יותר מידי כישרוני וטוב כדי שנוותר עליך .
פותח בדימונה קל !