דן ביטון
Re: דן ביטון
מצוין היום
גם כשירד לאמצע אחרי החילופים היה נהדר שם וניהל את המשחק
גם כשירד לאמצע אחרי החילופים היה נהדר שם וניהל את המשחק
כמה שהוא חד. כל נגיעה שלו בכדור זהב, תמיד מחפש את התכל'ס.
אם כבר יש לנו דה ז'ה וו לעונת 16/17, אז זה מזכיר לי מאוד את בוזגלו שהפך משחקן קו מצוין לחיית מספרים.
המשכיות.
אם כבר יש לנו דה ז'ה וו לעונת 16/17, אז זה מזכיר לי מאוד את בוזגלו שהפך משחקן קו מצוין לחיית מספרים.
המשכיות.
- dardasmiley
המערך עם יוני עושה לו טוב מאפשר לו לשחק שחקן חופשי ולא להיות מקובע לאגף. פשוט תענוג.
שמח שקוזוק המשיך עם המערך הזה שמחמיא לנו מאוד בפן ההתקפי בכך שהתחלנו להרוויח את ביטון (וזה חתיכת רווח).
כיף שנפתח לו, נצטרך את רגעי הקסם והניסיון שלו ככל שהעונה תתקדם ונצטרך לגלות בגרות ואופי.
מוכיח עד כמה הוא חד מול השער ומתאים לו לשחק שחקן חופשי/ חלוץ שני.
ואו, כמה כישרון
ואו, כמה כישרון
סליחה על הביקורת, אבל יש משהו שלא עובר לי בגרון איתו. הוא כל הזמן עושה פרצופים, תנועות ידיים ושפת גוף שמעצבנת אותי. אתמול היו רגעים שנראה כאילו הוא ואליאל פרץ לא מוסרים בכוונה האחד לשני. בפעם שעברה הויכוח הטפשי עם ספר. מקווה שאני טועה וזה רק אמוציות של משחק שאין להן השלכות בחדר ההלבשה.
לא יודע עד כמה עם פרץ זה נכון כי במשולש שלהם עם סטויאנוב יש הרבה פעמים שהם עושים ריצות dummy כדי למצוא נתיב מסירה יותר טוב וישיר לקנגוואה וגריטה למשל. גם בלא מעט מקרים הם לא מוסרים כי הוא מפחדים שהשחקן שרץ נכנס כבר לנבדל ואז הם יאבדו את הפוזישן אז שומרים עליו. אם יש לך איזה מקרה ספיציפי בולט אשמח להתייחס.סימיוני כתב: ↑15 דצמבר 2024, 12:36סליחה על הביקורת, אבל יש משהו שלא עובר לי בגרון איתו. הוא כל הזמן עושה פרצופים, תנועות ידיים ושפת גוף שמעצבנת אותי. אתמול היו רגעים שנראה כאילו הוא ואליאל פרץ לא מוסרים בכוונה האחד לשני. בפעם שעברה הויכוח הטפשי עם ספר. מקווה שאני טועה וזה רק אמוציות של משחק שאין להן השלכות בחדר ההלבשה.
הוא מעולה ומוציא מעצמו את היכולת שלו, ועדיין מבחינתי הוא בוחר יותר מדי ללכת לבד מאשר לפרגן כשחקן קבוצתי. במחצית הראשונה החלטה לחצי בעיטה, אם הוא משחרר פס עומק מהמצב הזה גריטה דוחק את השני, ויותר מזה - קינגס היה חופשי לחלוטין ברחבה. אני מצפה ממנו תמיד לקבל את ההחלטה הנכונה. גם כשקיבל במחצית השנייה את הכדור בצד שמאל, החלטה שאם זה סטויאנוב אני כועס אליו כי למה שתבעט ממש מקצה הרחבה בשמאל כשיש שחקנים ברחבה ואתה יכול לעשות דריבל ולהוציא רוחב חד או להוציא הרמה מהמקום?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- simply--red
- Title: CrazyRed
היה איזה מעבר שלנו בחצי השני שליאל היה עם הכדור וביטון חופשי בימין הוא שעה מנפנף לו בידיים תמסור לי וליאל החזיק בכדור ולא מסרshovalb9 כתב: ↑15 דצמבר 2024, 13:59לא יודע עד כמה עם פרץ זה נכון כי במשולש שלהם עם סטויאנוב יש הרבה פעמים שהם עושים ריצות dummy כדי למצוא נתיב מסירה יותר טוב וישיר לקנגוואה וגריטה למשל. גם בלא מעט מקרים הם לא מוסרים כי הוא מפחדים שהשחקן שרץ נכנס כבר לנבדל ואז הם יאבדו את הפוזישן אז שומרים עליו. אם יש לך איזה מקרה ספיציפי בולט אשמח להתייחס.
הוא מעולה ומוציא מעצמו את היכולת שלו, ועדיין מבחינתי הוא בוחר יותר מדי ללכת לבד מאשר לפרגן כשחקן קבוצתי. במחצית הראשונה החלטה לחצי בעיטה, אם הוא משחרר פס עומק מהמצב הזה גריטה דוחק את השני, ויותר מזה - קינגס היה חופשי לחלוטין ברחבה. אני מצפה ממנו תמיד לקבל את ההחלטה הנכונה. גם כשקיבל במחצית השנייה את הכדור בצד שמאל, החלטה שאם זה סטויאנוב אני כועס אליו כי למה שתבעט ממש מקצה הרחבה בשמאל כשיש שחקנים ברחבה ואתה יכול לעשות דריבל ולהוציא רוחב חד או להוציא הרמה מהמקום?
אני גם מאוד כועס על המון מובנים בדן ואפשר לראות את זה בעמודים אחרים שהגבתי וכולם פה יצאו עליסימיוני כתב: ↑15 דצמבר 2024, 12:36סליחה על הביקורת, אבל יש משהו שלא עובר לי בגרון איתו. הוא כל הזמן עושה פרצופים, תנועות ידיים ושפת גוף שמעצבנת אותי. אתמול היו רגעים שנראה כאילו הוא ואליאל פרץ לא מוסרים בכוונה האחד לשני. בפעם שעברה הויכוח הטפשי עם ספר. מקווה שאני טועה וזה רק אמוציות של משחק שאין להן השלכות בחדר ההלבשה.
מצד שני ... אסור לשכוח שהוא היה פה הוא היה בן 20, והיה פה כוכבי על כמו נוואקמה,אוגו,מליקסון,בן שהר.. והוא היה פה סוג אחר ממה שהוא התפתח היום
היום הוא כבר בוגר יותר בן 29-30, עבר משהו בחיים,שיחק באירופה ,שיחק במועדון הטופ של הכדורגל הישראלי במכבי תל אביב, הוא שחקן בית פה והוא רוצה שהוא זה יהיה האיש שיוביל אותנו כאן
גם השאלנו אותו באותה תקופה לאשדוד ושם הוא פרח ... יש בו סוג של רצון פנימי להוביל אותנו פה כנראה
וגם הוא מרוקאי
התבאסתי עליו
ציפיתי ממנו להנהיג
להוביל
ציפיתי ממנו להנהיג
להוביל
אז לא הכרת את השחקן.
זאת כנראה העונה הטובה בקריירה שלו אם אני מתעלם מהקדנציה באשדוד שאני לא זוכר מה היה שם בדיוק.
בדרך כלל הוא פותח חזק ונעלם, העונה הוא יחסית עקבי במספרים וזה כשהוא משחק בעמדה שפחות נוחה לו. אני מרוצה ממנו.
זאת כנראה העונה הטובה בקריירה שלו אם אני מתעלם מהקדנציה באשדוד שאני לא זוכר מה היה שם בדיוק.
בדרך כלל הוא פותח חזק ונעלם, העונה הוא יחסית עקבי במספרים וזה כשהוא משחק בעמדה שפחות נוחה לו. אני מרוצה ממנו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אתם קצת אנטי. קצת הרבה לטעמי.
הוא עושה עונה מצוינת. מספרים כמעט בקביעות. מה עוד רוצים?
הוא עושה עונה מצוינת. מספרים כמעט בקביעות. מה עוד רוצים?
מקצועית ידענו מה החבילה שנקבל, בקטע הזה לא בא בביקורת, הוא אף פעם לא היה מר יציבות.
מה שכן הוא מתחיל להמאיס את עצמו עם המניירות של אמבפה שהוא אימץ לעצמו.
המאמן החליט להוציא אותך? תכבד וצא החוצה, לא ברור על מי ומה הפוזה הזאת, על אחת כמה וכמה שהיית גרוע...
מה שכן הוא מתחיל להמאיס את עצמו עם המניירות של אמבפה שהוא אימץ לעצמו.
המאמן החליט להוציא אותך? תכבד וצא החוצה, לא ברור על מי ומה הפוזה הזאת, על אחת כמה וכמה שהיית גרוע...
אפשר להתבאס כשמוציאים אותך, זה חשוב שכל הזמן הוא רוצה לשחק.
מצד שני כל הזמן פרצופים ומחשבה שהוא מעל כולם, תנועות ידיים ותסכול.
הוא חייב לשנות את זה ולהיות יותר שמח.
מצד שני כל הזמן פרצופים ומחשבה שהוא מעל כולם, תנועות ידיים ותסכול.
הוא חייב לשנות את זה ולהיות יותר שמח.
- ForeverRed
ידענו שיציבות ומנהיגות לא הצד החזק שלו.
אם אני שם את זה בצד, זה השחקן הכי חשוב בהתקפה.
לא מזיז אותו מההרכב כרגע.
את סט היכולות ואת היצירתיות שיש לו אין לאף אחד אחר. והוא גם דינמי ועושה תנועות טובות.
יש לו קצת חוסר ריכוז/חוסר מזל בפעולה האחרונה שמובילים להרבה החמצות מעצבנות.
אבל הוא לגמרי שם. מעורב כמעט בכל המצבים המסוכנים.
אם אני שם את זה בצד, זה השחקן הכי חשוב בהתקפה.
לא מזיז אותו מההרכב כרגע.
את סט היכולות ואת היצירתיות שיש לו אין לאף אחד אחר. והוא גם דינמי ועושה תנועות טובות.
יש לו קצת חוסר ריכוז/חוסר מזל בפעולה האחרונה שמובילים להרבה החמצות מעצבנות.
אבל הוא לגמרי שם. מעורב כמעט בכל המצבים המסוכנים.