אגב הקרן שהוביל לשער הראשון נבע מזה שגריטה הפעיל לחץ חטף כדור ניסה להוציא רוחב לסוטאינוב.
תורג׳מן לא מסוגל לצאת ללחץ כזה ועובדתית במחצית הראשונה היינו חלשים יותר כי לא היה חלוץ אמיתי
סוף סוף יש פה חלוץ עם נוכחות ורצון .....
חייב להודות שהופתעתי לראות שאני מסכים איתך על משהו...
ואז נכנסתי לעמוד 18 של הטופיק הזה
1. "תנו לנו חלוץ כמו ג׳ורג׳ של ביתר ולא בלופים כמו גריטה"
2. "בלוף ואני מקווה שהבנתם את זה"
איך אפשר להתהפך ככה כל דקה וחצי? שבוע הבא הוא ייתן משחק חלש חלילה ושוב יהיה בלוף?
חייב להודות שהופתעתי לראות שאני מסכים איתך על משהו...
ואז נכנסתי לעמוד 18 של הטופיק הזה
1. "תנו לנו חלוץ כמו ג׳ורג׳ של ביתר ולא בלופים כמו גריטה"
2. "בלוף ואני מקווה שהבנתם את זה"
איך אפשר להתהפך ככה כל דקה וחצי? שבוע הבא הוא ייתן משחק חלש חלילה ושוב יהיה בלוף?
השער שלו נגד נתניה הוכיח שהוא כן מתאים
גם הלחץ שלו בסמי עופר מה שהוביל לקרן ולשער שלנו... אז כן מותר לפרגן
לגבי כל השאר אני עדין חושב שהוא לא מספיק טוב לקבוצה שרוצה לקחת תארים כי עדין יש את המינוסים שלו ואת זה כולם רואים
אבל הליגה שלנו פח והיום ראינו את זה שמכבי תל אביב נלחמת בשניים בבלומפילד מול האחרונה בליגה ובסוף תיקו 2
אז אולי הוא כן מספיק טוב לכאן, לא יודע....
במשחק אתמול הבריחה שלו לאגפים היא בדיוק הרב גוניות המינימלית הנדרשת כדי שישתלב אצלנו, מספיק שעם הכוח שלו הוא מחזיר אחורה/מעביר רוחב בהצלחה וזה מעל ומעבר. גם התנועה בין הבלמים הייתה מעולה והוא עדיין בכמעט שם, אבל משתפר יחסית.
מקווה שייקח את ה2 משחקים הטובים האחרונים שלו ויתברג חזק בהרכב לטובתנו ולטובתו.
בכל מקרה אין מה לגעת בו בינואר, זה לא התנהלות רצינית למי שטוען שכן והוא גם הביא תפוקות בזמן הקצר שהוא פה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יש לו הרבה מניות בשער הראשון, לא הרבה חלוצים היו מגיעים לכדור הזה ומנפנפים את פדראו בגוף. מלכתחילה לא הבנתי למה לא פתח כשהיה ברור שנצטרך חלוץ שידע לשמש כקיר ולהתמודד מול הפיזיות של סק,פדראו וגולדברג.
מקווה שייקח ב-2 ידיים את ההזדמנות לחזור ולהיות החלוץ הפותח עכשיו כשתורג׳מן בחוץ.
משחק רע שלו. עדיין מושך תשומת לב כל הזמן ועובד קשה.
אתמול ספציפית גם המשחק לא התאים לסגנון שלו...
אני די רגוע לגביו, יהיו לו עוד משחקים רעים ומשחקים טובים.
הוא ייתן את הדו ספרתי שלו
זה שהוא גמלוני היה ברור מהסרטון הראשון. בינתיים לא משחקים עליו נכון וגם הוא צריך לשחרר את הכדור יותר מהר.
ראיתי סרטונים שלו מרומניה דוהר על קו ימין ועושה את זה יפה, אצלנו לרוב הוא בורח לאגף שמאל עם רגל הפוכה וזה נראה רע.
חבל שלא מצליחים לסדר לו יותר כדורי גובה. זה אחד מהדברים שקוזוק צריך לעבוד עליהם לקראת הסיבוב הקרוב.
ברגל הוא שווה 5-7 שערים, עם הראש זה יכול לקפוץ לדו ספרתי.