אליאל פרץ
Re: אליאל פרץ
פשוט אדיר. אדיר אדיר אדיר.
כמה לב יש בו.
האס שלנו במרכז
האס שלנו במרכז
המשחק הכי טוב שלו אצלנו ( כל במשחק ולא רק כמה דקות טובות).סיבוב אדיר
מגיעה לו ולמי שהחתים אותו התנצלות ממני
מגיעה לו ולמי שהחתים אותו התנצלות ממני
מכונה שלא מפסיקה לעבוד
אליאל פרץ לא בא לעבודה הוא בא לעבוד.
כיף גדול לראות את החריצות וההשקעה שלו על הדשא, הוא בהחלט מההפתעות הכי נעימות בקבוצה הזו, דווקא בסוף עונה שעברה הייתה אכזבה שעומאר עזב אחרי שהתחיל להתניע, היום לא רק שפרץ נכנס לנעליים של עמדת ה-10 הוא גם הרחיב את מידת הנעליים שהייתה שם.
כיף גדול לראות את החריצות וההשקעה שלו על הדשא, הוא בהחלט מההפתעות הכי נעימות בקבוצה הזו, דווקא בסוף עונה שעברה הייתה אכזבה שעומאר עזב אחרי שהתחיל להתניע, היום לא רק שפרץ נכנס לנעליים של עמדת ה-10 הוא גם הרחיב את מידת הנעליים שהייתה שם.
- ForeverRed
יכולת תמיד הייתה לו.
מפתיע בענק בגישה ובהתאמות לעמדה אחורית מזו שהורגל אליה לאורך הקריירה.
ואני עדיין לא סותם את הגולל על ביטון באמצע.
יהיו משחקים שנצטרך אותו שם.
מפתיע בענק בגישה ובהתאמות לעמדה אחורית מזו שהורגל אליה לאורך הקריירה.
ואני עדיין לא סותם את הגולל על ביטון באמצע.
יהיו משחקים שנצטרך אותו שם.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
הבישול שלו היום ברמת הז׳וסוואה לא פחות.
שלח לגריטה שמוקף בשלושה שחקנים של ק״ש כדור על 20-25 מטר שמגיע בול לנקודה שגריטה צריך כדי להשתלט על הכדור, להתקדם כמה מטרים ולשגר את הכדור לרשת.
עוד משחק נפלא שלו לרשימה, כן הייתי רוצה לראות אותו יותר מאיים על השער כי יש לו את היכולת הזו וראינו אותה גם מול חיפה אבל באמת שאלו יהיו הבעיות שלנו, די אפשר כבר לומר שהוא יופי של בינגו מבחינתנו הן כשחקן והן כאישיות בקבוצה.
שלח לגריטה שמוקף בשלושה שחקנים של ק״ש כדור על 20-25 מטר שמגיע בול לנקודה שגריטה צריך כדי להשתלט על הכדור, להתקדם כמה מטרים ולשגר את הכדור לרשת.
עוד משחק נפלא שלו לרשימה, כן הייתי רוצה לראות אותו יותר מאיים על השער כי יש לו את היכולת הזו וראינו אותה גם מול חיפה אבל באמת שאלו יהיו הבעיות שלנו, די אפשר כבר לומר שהוא יופי של בינגו מבחינתנו הן כשחקן והן כאישיות בקבוצה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אין מה להגיד, חלק משלישיית הקישור הכי טובה בליגה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איזה בישול גדול!! שמרוב שברוך השם אנחנו מרבים בשערים אז שוכחים מהלכים
אבל הבישול שלו מחצי מגרש אם מיכה לפני חצי שנה היה נותן פה בתקופת ברדה - כולם פה היו מדברים במשך חצי שנה על הבישול הזה
ואו, פרץ
אבל הבישול שלו מחצי מגרש אם מיכה לפני חצי שנה היה נותן פה בתקופת ברדה - כולם פה היו מדברים במשך חצי שנה על הבישול הזה
ואו, פרץ
- ForeverRed
לא עוזב אותי הפספוס שלו ביתרון 1:0 להכנסת כדור של לופז. יכל לגמור את המשחק.
״המשחק לחץ שלנו זה המשחק לחץ הכי חריג שנתקלתי בו, מבחינת דרישות רן כל הזמן רוצה שנלחץ 90 דקות ולא משנה באיזה סיטואציה, לא משנה מי היריבה ומה התוצאה. הייתי עם מאמנים טובים במכבי ת״א כמו פטר בוס וארבלזדה ואף אחד לא היה קרוב לדרישות הללו וזה בא לידי ביטוי במגרש.
כשאין טעויות ואתה רואה שהוא אמיתי כלומר לא מסתכל על שמות אלא על מי טוב באימונים אז כשראינו אותו ככה אמיתי הערכנו אותו עוד יותר״
כשאין טעויות ואתה רואה שהוא אמיתי כלומר לא מסתכל על שמות אלא על מי טוב באימונים אז כשראינו אותו ככה אמיתי הערכנו אותו עוד יותר״