אמיר גנאח
Re: אמיר גנאח
הוא מתחיל לאכזב אותי מאוד,אפס השפעה על המשחק ומדובר בדריבליסט הכי מחונן שלנו.
נשגב מבינתי להבין איך שחקן בן 20 מקבל מקום קבע בהרכב של קבוצה שמתמודדת על האליפות ולא יורד בסיום המשחק אחרי שהכבד שלו נשאר על המגרש.
ואני מאלה שטענו שחייבים לתת לו דקות על מנת שיילך וישתפר.
הוא רק הולך אחורה,חבל.
נשגב מבינתי להבין איך שחקן בן 20 מקבל מקום קבע בהרכב של קבוצה שמתמודדת על האליפות ולא יורד בסיום המשחק אחרי שהכבד שלו נשאר על המגרש.
הוא רק הולך אחורה,חבל.
הוא בתקופה שפחות הולך, צריך להתנהל איתו בשכל ולהבין שזה חלק מההתפתחות שלו, יש לו המון מה לשפר אבל חייב לזכור שהוא העתיד של המועדון. אני חושב שהוא צריך להיות ממוסמר להרכב, זה עוד ישתלם.
וואו כמה רפש, איך ישארו פה שחקני בית כשזו הגישה שלכם? אח״כ שיעזוב ולא ירצה לחזור תהיו באותה דעה כמו על יוספי.
אולי היחיד בקבוצה שיש לו דריבל אמיתי בכנף. בנוסף לזה גם נגיעה מעולה.
אולי היחיד בקבוצה שיש לו דריבל אמיתי בכנף. בנוסף לזה גם נגיעה מעולה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה הקשר? אסור לתת ביקורת? בגלל שהוא שחקן בית צריך לתת לו תירוצים? מאז ההרחקה מול בני ריינה הוא בתקופה לא טובה וזאת עובדה, לא יזיק לו להיות בספסל קצת ולתת לסטויאנוב לפתוח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פורום שמשווה את השחקנים לשחקנים ליגה ד׳ שאת חלקם אני מכיר ולא היו קרובים אף פעם לרמת הכישרון שיש לגאנח, ומסליל את הדרך של השחקן למטה, הוא לא פורום. ולא אני לא חושב בדומה למשרה בבנק שאין מקום לביקורת, אבל מה שרץ פה זה לא ביקורת.
כאמור הוא עדיין שחקן צעיר שעוד ידע משחקים של עליות ומורדות, טוב עשה קוזוק כשהתחיל לדרוש ממנו ללמוד לשחק גם על הקו ולא להיות מקובע על המהלך הקבוע, היו כמה משחקים שגם ראינו שיש בזה התקדמות אם כי לאחרונה באמת יש התרופפות.
לא צריך לצלוב אותו וגם לא למסמר להרכב, הוא צריך להרוויח כל יום מחדש את הזכות להיות שחקן הרכב אצלנו, החילוף שלו אתמול היה במקום ואני בטוח שהוא הבין את המסר. יש לו עוד המון עבודה לעשות, בסוף אני מאמין שעוד נהנה ממנו בהמשך.
לא צריך לצלוב אותו וגם לא למסמר להרכב, הוא צריך להרוויח כל יום מחדש את הזכות להיות שחקן הרכב אצלנו, החילוף שלו אתמול היה במקום ואני בטוח שהוא הבין את המסר. יש לו עוד המון עבודה לעשות, בסוף אני מאמין שעוד נהנה ממנו בהמשך.
הוא מקבל מקום די קבוע כי מגיע לו, הוא מביא דברים שאף אחד אחר לא מביא.Red Tiger כתב: ↑05 דצמבר 2024, 08:13הוא מתחיל לאכזב אותי מאוד,אפס השפעה על המשחק ומדובר בדריבליסט הכי מחונן שלנו.
הוא רק הולך אחורה,חבל.
לא צריך להתבלבל, גאנח חומר טוב מאוד.
מה שאני אומר זה שהוא חייב לגוון את עצמו. זה נאמר עוד בעונה שעברה, ואני לא רואה מספיק התקדמות בנושא הזה.
אני כן מזהה שהעונה הוא מנסה טיפטיפה יותר, לא ראיתי את זה בעונה שעברה למשל, אבל זה לא מספיק.
הוא חייב עוד וזה עבודה גם של המאמן להכריח אותו. בשבילו ובשבילנו.
כי אם הוא ידע ללכת לקו ולהוציא כדור טוב עם רגל שמאל, הוא יכול להיות מפלצת בליגה הזו.
והוא לא צריך הכנסות כדור ברמה טופ, מספיק שזה יהיה ברמה טובה כדי שהמגן שממול לא יוכל להפקיר לו לגמרי את הקו.
1+yossi כתב: ↑05 דצמבר 2024, 10:43הוא מקבל מקום די קבוע כי מגיע לו, הוא מביא דברים שאף אחד אחר לא מביא.
לא צריך להתבלבל, גאנח חומר טוב מאוד.
מה שאני אומר זה שהוא חייב לגוון את עצמו. זה נאמר עוד בעונה שעברה, ואני לא רואה מספיק התקדמות בנושא הזה.
אני כן מזהה שהעונה הוא מנסה טיפטיפה יותר, לא ראיתי את זה בעונה שעברה למשל, אבל זה לא מספיק.
הוא חייב עוד וזה עבודה גם של המאמן להכריח אותו. בשבילו ובשבילנו.
כי אם הוא ידע ללכת לקו ולהוציא כדור טוב עם רגל שמאל, הוא יכול להיות מפלצת בליגה הזו.
והוא לא צריך הכנסות כדור ברמה טופ, מספיק שזה יהיה ברמה טובה כדי שהמגן שממול לא יוכל להפקיר לו לגמרי את הקו.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
במקום להוציא כדור לשער לביטון- מחליט להיות אנוכי כמו תמיד.
די כבר, שילמד לשחרר תכדור שצריך ושילמד לפרגן
שמח שקוזוק לא פראייר ורואה הכל
די כבר, שילמד לשחרר תכדור שצריך ושילמד לפרגן
שמח שקוזוק לא פראייר ורואה הכל
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כולם מדברים על חיזוק לצד ימין. אני טוען שצד שמאל שלנו הרבה יותר בעייתי.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כואב לראות מנגנון הרס עצמי של שחקני כדורגל
תוריד מהאגו, שחרר כדור לביטון/פרץ ותצא פשוט ענק
במקום זה הולך עם הראש בקיר ורק מאבד קרדיט
לא מבין את זה
תוריד מהאגו, שחרר כדור לביטון/פרץ ותצא פשוט ענק
במקום זה הולך עם הראש בקיר ורק מאבד קרדיט
לא מבין את זה
מאוד איכזב אותי עם האנוכיות היום.
תמיד חשבתי עליו שדווקא הוא עשוי מחומר אחר...
מקווה שלא טעיתי.
תמיד חשבתי עליו שדווקא הוא עשוי מחומר אחר...
מקווה שלא טעיתי.