אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
לא מבין למה לאומית זה אתגר.
זה אולי ככה כי יש שם סגל לא משהו.
קבוצות שירדו עם סגל נורמלי חזרו לליגת העל כבר בינואר.
ספרא הזה עד שלא שם כסף רציני מבחינתי הוא עוד ליצן כמו כל השאר. ובינתיים הוא לא שם שום כסף רציני ולראייה הסגל שלהם.
שיהיה לו בהצלחה, יש לנו מה לתת להם לינואר.
ספרא הזה עד שלא שם כסף רציני מבחינתי הוא עוד ליצן כמו כל השאר. ובינתיים הוא לא שם שום כסף רציני ולראייה הסגל שלהם.
חוזה ל3.5 שנים וגם החליפו את כל השדרה המקצועית.
שנמוך מקצועי רציני מבחינת ברדה. אני בטוח שלא לזה הוא כיוון כשהוא סירב לחידוש חוזה באפריל.
לדעתי אם כבר הוא נשאר בארץ היה עדיף לו ללכת לשנה-שנתיים "שקטות" בקבוצה צנועה עם תקציב דומה להפועל ת"א, משהו כמו רב"ש באשדוד ורוני לוי בחיפה.
שמעתי קצת את ספרא, זה לא גאידמק ולא עופר ינאי. הוא מדבר על הטווח הרחוק ועל לבנות מועדון. לא תהיה התפזרות.
בעונה שעברה הסנגורים בפורום דיברו על "סיטואציה לא אפשרית" של ציפיות מקסימליות ותנאים ככה ככה, זה הרבה יותר רלוונטי להפועל ת"א העונה מב"ש.
קשה מאוד לצאת נשכר מהסיטואציה הנוכחית בת"א. הפסד זו בושה, תיקו זה ביזיון, ניצחון דחוק זה לא מספיק. ברדה יצטרך להיות בשיאו כדי להיחשב כהצלחה.
הלוואי ואני טועה בהכל ושהוא יצליח בענק ויצא גם לחו"ל.
שנמוך מקצועי רציני מבחינת ברדה. אני בטוח שלא לזה הוא כיוון כשהוא סירב לחידוש חוזה באפריל.
לדעתי אם כבר הוא נשאר בארץ היה עדיף לו ללכת לשנה-שנתיים "שקטות" בקבוצה צנועה עם תקציב דומה להפועל ת"א, משהו כמו רב"ש באשדוד ורוני לוי בחיפה.
שמעתי קצת את ספרא, זה לא גאידמק ולא עופר ינאי. הוא מדבר על הטווח הרחוק ועל לבנות מועדון. לא תהיה התפזרות.
בעונה שעברה הסנגורים בפורום דיברו על "סיטואציה לא אפשרית" של ציפיות מקסימליות ותנאים ככה ככה, זה הרבה יותר רלוונטי להפועל ת"א העונה מב"ש.
קשה מאוד לצאת נשכר מהסיטואציה הנוכחית בת"א. הפסד זו בושה, תיקו זה ביזיון, ניצחון דחוק זה לא מספיק. ברדה יצטרך להיות בשיאו כדי להיחשב כהצלחה.
הלוואי ואני טועה בהכל ושהוא יצליח בענק ויצא גם לחו"ל.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
שיהיה לו בהצלחה.
לדעתי היה עדיף לו לחכות לאחת המכביות אבל מבין אותו וקשה לשבת על הגדר ללא שכר.
לדעתי היה עדיף לו לחכות לאחת המכביות אבל מבין אותו וקשה לשבת על הגדר ללא שכר.
הלוואי שיצליח
מקום לחוץ וקשה עם אפס תנאים
מקום לחוץ וקשה עם אפס תנאים
הכי מדאיג בסיטואציה הזו זה גורדנה, שומע כבר תקופה שהפועל ת״א יושבת לו על הצוואר, מקווה שיישאר כאן ושלא יושפע מפרימור וברדה שעוד יותר הולכים ללחוץ עליו ככל שנתקרב לינואר.
זה אתגר גדול כי לא הכל תלוי בך, זו הליגה הכי מכורה בעולם.yossi כתב: ↑09 דצמבר 2024, 13:14לא מבין למה לאומית זה אתגר.
שב יום אחד ותראה את ערוץ הקיבוץ שם , איזה גולים מכורים.
אתה יכול להיות הכי טוב בעולם אבל אז קבוצה אחרת תמכור ליריבה שלך ותדפוק אותך.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בוואן כבר טוענים שהוא רוצה את גורדנה, אליאס ובדש.
אליאס ובדש אני עוטף להם באריזה יפה תמורת כמה שקלים.
את גורדנה אני משאיר עד הקיץ. אנחנו צריכים אותו.
אליאס ובדש אני עוטף להם באריזה יפה תמורת כמה שקלים.
את גורדנה אני משאיר עד הקיץ. אנחנו צריכים אותו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לאיש הזה אני מאחל טוב ורק טוב!!! הלוואי שיעלה ליגה ובשנה הבאה סגנות. בעוד שנתיים אירופה!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שיהיה בהצלחה בכל משחק חוץ ממשחקים מולנו
לדעתי הוא עושה טעות שהוא הגיע לשם
לדעתי הוא עושה טעות שהוא הגיע לשם
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני לא המשחרר......רק מנתח את הסיטואציה
גורדנה מת עליו ואם ממש ירצה לא נעמוד בדרכו לדעתי , אני הייתי מתעקש על גורדנה לפחות עד סוף העונה , את אליאס משחרר
כמובן שנצטרך להביא שחקניל במקומם