רן קוז'וך חתם לשנתיים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
על איזה תנאים סביבתיים אתם מדברים?
מחפשים להקטין את קוזוק לעומת ההצלחה האדירה של ברדה בשנים האחרונות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המלחמה בצפון שפגעה במכבי חיפה לכאורה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בבקשה - אל תעשה הנחות למכבי חיפה .talb55 כתב: ↑05 דצמבר 2024, 08:48אתה מריץ מלא רפש ויורק לבאר כל הודעה והודעה על ברדה.
שמעתי לא מזמן באחד מהפודקאסטים איש מקצוע שאמר שההזדמנות היחודית של באר שבע היא בגלל שהקבוצות האחרות נמצאות במשבר סביבתי גדול יותר ממה שאנחנו נמצאים.
עכשיו היוצרות התהפכו, הצפון והמרכז העתיקו עצמם לשחק בדרום, חיפה לא הצליחה להביא זרים איכותיים ואיבדה מנכסיה, מכבי תל אביב עסוקה רבע מהזמן באירופה. ואצלנו, אצלנו בדיוק הפוך, אין אירופה, האזור נהפך ״בטוח״, למעשה כל מה שהם חוו, אנחנו חווינו שנה שעברה.
אגב, כעצה ולך ולעוד כמה כמוך - אני חושב שאתם לא לפורום הזה, יש אחד שיותר יתאים לכם באיזה רשת חברתית שנקראת פייסבוק, שם הרפש שלכם הוא נחלת הכלל.
תנאים סביבתיים ??? הם דאגו להחליף כמעט את כל משחקי הבית שלהם שיהיו משחקי חוץ העיקר שלא ייפגעו .
אל תדאג להם - סיבוב שני הם 9-10 משחקי בית מתוך 13 .
פראיירים הם לא . גם לא נפגעו יותר מידי כלכלית כי כאמור - משחקי הבית כמעט ולא נפגעו אז לא יצטרכו להחזיר כספים .
חיפה איבדה נכסים בגלל המלחמה - פיירו ושרי . זה כן .
אבל היא גם הביאה את מי שרצתה - אחרי נהואל הם רודפים מעל שנה , פדראו וגם החזירו את סבע .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
איזה סביבתי בחייאת, כל ההבדל פה בין הקבוצות זה נקודות בודדות.talb55 כתב: ↑05 דצמבר 2024, 08:48אתה מריץ מלא רפש ויורק לבאר כל הודעה והודעה על ברדה.
שמעתי לא מזמן באחד מהפודקאסטים איש מקצוע שאמר שההזדמנות היחודית של באר שבע היא בגלל שהקבוצות האחרות נמצאות במשבר סביבתי גדול יותר ממה שאנחנו נמצאים.
עכשיו היוצרות התהפכו, הצפון והמרכז העתיקו עצמם לשחק בדרום, חיפה לא הצליחה להביא זרים איכותיים ואיבדה מנכסיה, מכבי תל אביב עסוקה רבע מהזמן באירופה. ואצלנו, אצלנו בדיוק הפוך, אין אירופה, האזור נהפך ״בטוח״, למעשה כל מה שהם חוו, אנחנו חווינו שנה שעברה.
אגב, כעצה ולך ולעוד כמה כמוך - אני חושב שאתם לא לפורום הזה, יש אחד שיותר יתאים לכם באיזה רשת חברתית שנקראת פייסבוק, שם הרפש שלכם הוא נחלת הכלל.
ברדה עשה סיבוב ראשון של יורדת והזרים שאיבדנו הם זרים שלא היה דחוף לנו לא לאבד.
אני בניגוד ללא מעט פה חושב שלברדה כן יש נסיבות מקלות לעונה הזו אבל יש גבול אחי, להגיד על הסיבוב הראשון של רן שזה בזכות ״משבר סביבתי״ זה מקומם. הוא בגדול עם 31/36 (לפני הביזיון של בית הדין), זה משוגע ומעל הציפיות של כולנו.
המשבר הסביבתי הוא בעיות חיפאיות ברכש ומפעל נוסף של מכבי
- ForeverRed
ההצלחה של קוזוך היא קודם כל של קוזוך.dor69 כתב: ↑05 דצמבר 2024, 15:13איזה סביבתי בחייאת, כל ההבדל פה בין הקבוצות זה נקודות בודדות.
ברדה עשה סיבוב ראשון של יורדת והזרים שאיבדנו הם זרים שלא היה דחוף לנו לא לאבד.
אני בניגוד ללא מעט פה חושב שלברדה כן יש נסיבות מקלות לעונה הזו אבל יש גבול אחי, להגיד על הסיבוב הראשון של רן שזה בזכות ״משבר סביבתי״ זה מקומם. הוא בגדול עם 31/36 (לפני הביזיון של בית הדין), זה משוגע ומעל הציפיות של כולנו.
המשבר הסביבתי הוא בעיות חיפאיות ברכש ומפעל נוסף של מכבי
ועדיין אי אפשר להתעלם מהירידה ברמה של היריבות שלנו, מכמות משחקי החוץ שמכבי חיפה שיחקה בסיבוב הזה לעומת משחקי הבית שלנו, מההשלכות של המלחמה על הרכש של שתי הגדולות, על ההתשה של מכבי בנסיעות לחו״ל מדי שבוע, וכל זה בזמן שאצלנו פגעו בזרים משדרגים שעושים את ההבדל (המחמאות, שוב לקוזוך, אך עם סייג שכן ההיסטוריה מוכיחה שהצלחות מהסוג הזה זמניות בלבד - ע״ע גל אלברמן).
כל אלה כרגע משחקים לטובתנו ויש להם השפעה.
אנחנו מקצועית נטו בלי בית דין על 28 מ33, 85% הצלחה, כדורגל דומיננטי התקפי ואינטנסיבי כמו שכולם רצו וחלמו, ההגנה הטובה בליגה, קבוצה מהמאומנות ביותר בליגה,
ומציינים לי משבר סביבתי בחיפה. סלחו לי זה קשקוש עצום ונשגב מבינתי למה זה בכלל עולה.
ירידה ברמה של היריבות זה עוד רעש שהוא קשקוש, זה נאמר בכל עונה בערך בלפחות 8 השנים האחרונות.
ומציינים לי משבר סביבתי בחיפה. סלחו לי זה קשקוש עצום ונשגב מבינתי למה זה בכלל עולה.
ירידה ברמה של היריבות זה עוד רעש שהוא קשקוש, זה נאמר בכל עונה בערך בלפחות 8 השנים האחרונות.
מה זה ההמצאה החדשה הזאת ״משבר סביבתי״?
לא מבין את ההתעקשות לגמד את העונה שלנו עד כה.
משבר סביבתי... כאילו עלינו המלחמה פסחה בקיץ כשבנינו את הקבוצה, כאילו אנחנו לא היינו צריכים להרגיע זרים כשנחתו להם טילים ליד הבית וכששוגרו לארץ 300 טילים בליסטיים מאיראן...
היריבות ש״נחלשו״ הוציאו הקיץ פי 7 מאיתנו על רכש, החזירו לגיונרים בכירים ואחת מהן גם החזירה את המאמן הכי מעוטר בארץ...
אם נשווה את נקודת הפתיחה שלנו לשלהן זה יהיה שווה ערך למאזן כוחות בין ברצלונה להפועל עכו.
משבר סביבתי... כאילו עלינו המלחמה פסחה בקיץ כשבנינו את הקבוצה, כאילו אנחנו לא היינו צריכים להרגיע זרים כשנחתו להם טילים ליד הבית וכששוגרו לארץ 300 טילים בליסטיים מאיראן...
היריבות ש״נחלשו״ הוציאו הקיץ פי 7 מאיתנו על רכש, החזירו לגיונרים בכירים ואחת מהן גם החזירה את המאמן הכי מעוטר בארץ...
אם נשווה את נקודת הפתיחה שלנו לשלהן זה יהיה שווה ערך למאזן כוחות בין ברצלונה להפועל עכו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא רלוונטי היריבות כי רוב המחמאות לא מתייחסות בהכרח למיקום בטבלה. אז אם למכביות היו עוד 10 נקודות בטבלה אני אישית לא הייתי מסתכל עלינו בצורה אחרת.ForeverRed כתב: ↑05 דצמבר 2024, 16:51ההצלחה של קוזוך היא קודם כל של קוזוך.
ועדיין אי אפשר להתעלם מהירידה ברמה של היריבות שלנו, מכמות משחקי החוץ שמכבי חיפה שיחקה בסיבוב הזה לעומת משחקי הבית שלנו, מההשלכות של המלחמה על הרכש של שתי הגדולות, על ההתשה של מכבי בנסיעות לחו״ל מדי שבוע, וכל זה בזמן שאצלנו פגעו בזרים משדרגים שעושים את ההבדל (המחמאות, שוב לקוזוך, אך עם סייג שכן ההיסטוריה מוכיחה שהצלחות מהסוג הזה זמניות בלבד - ע״ע גל אלברמן).
כל אלה כרגע משחקים לטובתנו ויש להם השפעה.
אני מסתכל בעיקר על הדרך והיכולת. וכאן אני סופר מרוצה. מבחירת שחקנים, עד השיטה והביצוע.
אם כבר עניינים סביבתיים - אנחנו נפגענו בצורה הכי קשה שאפשר בספורט - מינוס 4 נקודות בזכות בית דין פוליטי.
סיבוב שני הרבה משחקי חוץ, אבל שתי המכביות אצלנו
- dardasmiley
Itay כתב: ↑05 דצמבר 2024, 17:28מה זה ההמצאה החדשה הזאת ״משבר סביבתי״?
משבר "אנחנו-לא-נודה-בטעות-גם-אם-נצטרך-לאנוס-אלף-פעם-את-המציאות" סביבתי
הכל בגלל השינויים הגאו פוליטיים במזרח התיכון
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מגיע לו מיליון מילים טובות על הסיבוב הזה. הפתעה ענקית בעיני.
זה סיבוב מרשים בכל פרמטר שאפשר לבחון את הקבוצה.
אינטנסיביות, מנטליות, קצב צבירת נקודות, שיטת משחק ועוד.
כיף לראות את הקבוצה, בא לך כבר שיגיע המשחק הבא ורק נקווה להמשכיות.
מעל הכל, הוא השתלט מחדש על האמצע בזכות ונטורה וקינגס וכזה לא היה לנו מאז הימים היפים ההם של 2015-2018.
הם מקפיצים אותנו 10 רמות למעלה וגם מצליחים להעלים את העובדה שאנחנו סיבוב שלם משחקים עם בלם ששייך לתחתית ליגה לאומית במקרה הטוב, מה שרק מעצים את ההישג.
נשאר רק לקוות שבאמת יחזק בינואר איפה שנדרש כדי שנוכל לרוץ, שנמשיך ונתאושש ממשברים שבטוח עוד יגיעו ושיצליח לנהל\לדלל סגל עם הרבה שחקנים שמצפים לשחק.
מסרב להיכנס להשוואות וכבודו של ברדה במקומו מונח. אתם לא מוסיפים לעצמכם נקודות כשאתם עושים את זה בעיני.
זה סיבוב מרשים בכל פרמטר שאפשר לבחון את הקבוצה.
אינטנסיביות, מנטליות, קצב צבירת נקודות, שיטת משחק ועוד.
כיף לראות את הקבוצה, בא לך כבר שיגיע המשחק הבא ורק נקווה להמשכיות.
מעל הכל, הוא השתלט מחדש על האמצע בזכות ונטורה וקינגס וכזה לא היה לנו מאז הימים היפים ההם של 2015-2018.
הם מקפיצים אותנו 10 רמות למעלה וגם מצליחים להעלים את העובדה שאנחנו סיבוב שלם משחקים עם בלם ששייך לתחתית ליגה לאומית במקרה הטוב, מה שרק מעצים את ההישג.
נשאר רק לקוות שבאמת יחזק בינואר איפה שנדרש כדי שנוכל לרוץ, שנמשיך ונתאושש ממשברים שבטוח עוד יגיעו ושיצליח לנהל\לדלל סגל עם הרבה שחקנים שמצפים לשחק.
מסרב להיכנס להשוואות וכבודו של ברדה במקומו מונח. אתם לא מוסיפים לעצמכם נקודות כשאתם עושים את זה בעיני.
בסוף אם מסתכלים על המאמנים שהכי הצליחו בכדורגל הישראלי זה אילו שזרם להם קרח בורידים,ששום דבר לא מזיז אותם מהדרך,אלה שניטרלו את הרגש מהמשחק והיו נטו מקצועי.
כאלה היו שוויצר,קשטן,בכר ולא סתם הם הכי מעוטרים בכדורגל הישראלי.
לרן יש עוד דרך ארוכה,הרבה מה להוכיח ולהביא תוצאות משמע תארים.
אבל אין ספק שקור הרוח שלו,השקט הנפשי,האמונה בדרך והאמת המקצועית שלו יכולים להוביל אותו לשם.
עכשיו באמת חובת ההוכחה עליו כי יהיו לו עוד ימים קשים ואתגרים רבים בעונה הזאת.
כאלה היו שוויצר,קשטן,בכר ולא סתם הם הכי מעוטרים בכדורגל הישראלי.
לרן יש עוד דרך ארוכה,הרבה מה להוכיח ולהביא תוצאות משמע תארים.
אבל אין ספק שקור הרוח שלו,השקט הנפשי,האמונה בדרך והאמת המקצועית שלו יכולים להוביל אותו לשם.
עכשיו באמת חובת ההוכחה עליו כי יהיו לו עוד ימים קשים ואתגרים רבים בעונה הזאת.
להגיד תנאים סביבתיים ויריבות נחלשו זאת גניבת דעת. כשהמכביות זכו, אנחנו היינו היריבה שנחלשה, אז מה? זה תמיד ככה. לברקוזן לקחה אליפות ובאירן נחלשה- אז מה? ככה זה. ליברפול דוהרת וסיטי חלשה- SO WHAT???
יש פה קבוצה נהדרת שהרבה לא האמינו בה ובטח לא במאמן ועכשיו יש ניסיון לגמד את זה כדי להסביר את הדיסוננס....
כל מי שלא האמין, טינף ועשה את קוז'וק חסר מושג - שפשוט יגיד שהוא מעוניין לאכול את הכובע, נאכיל אותו באהבה וימשיך הלאה. גם אני אכלתי כובעים בעבר. קורה. אין צורך בהסברים נפתלים. גם אלו שנעלמו מוזמנים לחזור באהבה ולפרגן לקבוצה בימים יפים כאלו. טעה, טועים, טעינו.... נקסט!!!
יש פה קבוצה נהדרת שהרבה לא האמינו בה ובטח לא במאמן ועכשיו יש ניסיון לגמד את זה כדי להסביר את הדיסוננס....
כל מי שלא האמין, טינף ועשה את קוז'וק חסר מושג - שפשוט יגיד שהוא מעוניין לאכול את הכובע, נאכיל אותו באהבה וימשיך הלאה. גם אני אכלתי כובעים בעבר. קורה. אין צורך בהסברים נפתלים. גם אלו שנעלמו מוזמנים לחזור באהבה ולפרגן לקבוצה בימים יפים כאלו. טעה, טועים, טעינו.... נקסט!!!