נושא איצטדיון טוטו טרנר
Re: נושא איצטדיון טוטו טרנר
צריך להבין דבר פשוט, אני לא סתם מבקר את הקהל.
אני מבקר אותו כי קודם כל אני יודע מה היכולות שלו שהוא רוצה באמת לדחוף את הקבוצה ודבר שני ויותר חשוב הוא העובדה שבקרב הזה שישנו כרגע בין ארבע קבוצות,הדחיפה של הקהל והנוכחות שלו הוא האקס פקטור של הקבוצה.
הוא האקס פקטור כי כשלא הולך והקהל דוחף אז הגול יגיע מהאנרגיות בראס בן אמו,הוא אקס פקטור כי במאבק הזה חייב לשמור על הבית,הנק׳ חייבות להישאר כאן.
הוא אקס פקטור כי בסוף ברמת הסגלים אנחנו פחות איכותיים מהשאר והקהל הוא צריך לתפקד כשחקן ה12.
היום בהחלט היה שיפור אבל אם באמת חולמים כאן להיאבק על תואר אז כדאי שכל משחק כאן יהפוך לגיהנום עבור היריבה.
זה היה בעבר ואין סיבה שלא יהיה עכשיו.
אני מבקר אותו כי קודם כל אני יודע מה היכולות שלו שהוא רוצה באמת לדחוף את הקבוצה ודבר שני ויותר חשוב הוא העובדה שבקרב הזה שישנו כרגע בין ארבע קבוצות,הדחיפה של הקהל והנוכחות שלו הוא האקס פקטור של הקבוצה.
הוא האקס פקטור כי כשלא הולך והקהל דוחף אז הגול יגיע מהאנרגיות בראס בן אמו,הוא אקס פקטור כי במאבק הזה חייב לשמור על הבית,הנק׳ חייבות להישאר כאן.
הוא אקס פקטור כי בסוף ברמת הסגלים אנחנו פחות איכותיים מהשאר והקהל הוא צריך לתפקד כשחקן ה12.
היום בהחלט היה שיפור אבל אם באמת חולמים כאן להיאבק על תואר אז כדאי שכל משחק כאן יהפוך לגיהנום עבור היריבה.
זה היה בעבר ואין סיבה שלא יהיה עכשיו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
טוב שיש לנו את רן בוקר. לא עיתונאי מחמד היחיד שלנו.
אפשר לפרסם את הכתבה למי שאין טלגרם?
המועדון פנה לטבריה בהצעה להחליף את איצטדיון גרין בו הם בחרו לארח את המשחק מולנו (המגרש תחת הגבלת פקע״ר של עד 2000 אוהדים).
המועדון הציע לטבריה להזיז את המשחק לאיצטדיון במרכז תמורת רכישה אוטומטית של 500 כרטיסים ששווים לטבריה 30,000₪ מה שיכסה לה את העלויות של השכרת איצטדיון במרכז פלוס הבטחה שכל ההכנסות מהכרטיסים ילכו אליהם.
טבריה כרגע סירבה להצעה ובמועדון מתכוונים לפנות בקרוב אליהם פעם נוספת במטרה לשכנע אותם .
לפי מיינט ב״ש.
המועדון הציע לטבריה להזיז את המשחק לאיצטדיון במרכז תמורת רכישה אוטומטית של 500 כרטיסים ששווים לטבריה 30,000₪ מה שיכסה לה את העלויות של השכרת איצטדיון במרכז פלוס הבטחה שכל ההכנסות מהכרטיסים ילכו אליהם.
טבריה כרגע סירבה להצעה ובמועדון מתכוונים לפנות בקרוב אליהם פעם נוספת במטרה לשכנע אותם .
לפי מיינט ב״ש.
הטבריינים ידועים כקשי עורף .Itay כתב: ↑04 נובמבר 2024, 23:52המועדון פנה לטבריה בהצעה להחליף את איצטדיון גרין בו הם בחרו לארח את המשחק מולנו (המגרש תחת הגבלת פקע״ר של עד 2000 אוהדים).
לפי מיינט ב״ש.
יותר קל להזיז את הכינרת לתל אביב .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
שיעלו את ההתחייבות ל 1,000 בנתניה או במושבה ונבוא בהמונינו. מקווה שאלונה תדע ללחוץ על הכפתורים הנכונים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מנכ"ל מכבי חיפה איציק עובדיה הודיע כי הקבוצה לא תשחק בסמי עופר ללא קהל, משחקי הבית ישוחקו בטרנר או בטדי.
מי אישר לו להעלות את טרנר על בדל שפתיו ???
מי אישר לו להעלות את טרנר על בדל שפתיו ???
עתידות- חיפה תדרוש מאיתנו בעוד חודש החלפת ביתיות וצבא הכתבים שלה יכנס לפעולה. מקווה שהמועדון יסרב בתוקף, מחכים לנו יותר מדי משחקי חוץ בסיבוב השני.
לא רוצים את חיפה בטרנר .
בשום צורה . אף אחד לא רוצה אותם .
שהקרקס של שחר ושינו יסע לאשדוד או טדי .
שיתפוצצו .
מאוסים מאוסים מאוסים !!!!
אוי ואבוי לנו אם נאשר להם החלפת ביתיות .
מבחינתי זו עילה להפסיק להגיע למשחקים העונה .
מבחינתי זו עילה להפסיק להגיע למשחקים העונה .