דן ביטון
Re: דן ביטון
מחצית ראשונה היה טוב, לדעתי.
מחצית שניה היה חלש. גם כשעבר לאמצע.
מחצית שניה היה חלש. גם כשעבר לאמצע.
לא משחק שירצה לזכור, אבל אני סומך עליו מאוד
זה.
מי שבונה עליו שיהיה יציב בהובלה לא ראה אותו מספיק.
משחק סביר שלו היום ולא יותר, כשעבר לאמצע היה הרבה יותר חלש והפך את הלחץ באמצע ליותר שייקי בעיניי.
אני מקווה שהוא יהיה שם ברגעים הקשים.
במשחקים מעין אלה, יש גם אחרים.
מי שציפה ליותר הוא הבעיה.....זה השחקן , יתן מספרים אבל לא יוהיל ולא יציב . לשים אותו באגף יחד עם מגן שנכנס לאמצע זה לבזבז אגף
נקווה שהטייטל של הכוכב שעולה הרבה לא יסנדל אותו מבחינת חיזוק
מחצית ראשונה טובה, בשנייה נחלש. מה שכן לא מבין למה הוא לא בועט לשער. איפה רגל שמאל שלו?
נראה שיש לו בעיה עם כושר גופני. בסך הכל מרוצה מהיכולת שלו בקו, ציפיתי לפחות. כרגע הוא האופציה הכי טובה שם.
נראה שיש לו בעיה עם כושר גופני. בסך הכל מרוצה מהיכולת שלו בקו, ציפיתי לפחות. כרגע הוא האופציה הכי טובה שם.
הקו לא מחמיא לו בכלל ואפילו בנייחים אנחנו הולכים קצר במקום לנצל את הרגל שלו.
וזאת בדיוק הבעיה. הטייטל של הכוכב עדיין שם ורואים שקוזוך גם נזהר לא להחליף אותו מוקדם/לספסל אותו.
אומר זאת שוב - שמח שהוא כאן, אחלה רכש, לא באנקר.
עצם זה שאין לו מגן שיחזיק איתו את הקו ויעשה לו עקיפות (מזרחי ב-99% מהמקרים חותך לאמצע) זו עוד סיבה שעוזרת לחוסר המעורבות שלו להיות מורגשת.
בסוף איזורי המחייה שלו זה בעמדת ה-10 וכאמור הציוות שלו עם מזרחי שעושה את הכניסות פנימה מאלץ את דן הרבה פעמים ״להידבק״ לקו ולא להגיע לאיזורים המסוכנים. היום כשהוא כן נכח באיזור ה-10 הוא זה שמסר לפרץ שבישל באלגנטיות את השער הראשון, כלומר כשהוא נמצא הוא כן מעורב יותר.
מאוד הייתי רוצה לראות אותו פותח כ-10 כשיש בימין שחקן אגף אבל צריך לזכור שיש פה שיקול טקטי, שלישיית קישור של ונטורה-קאנגווה-ביטון זו שלישייה שתשאיר המון את ונטורה לבד בהגנה במתפרצות ובמעברים של היריבה, אולי כשויטור יחזור נוכל לקחת את הסיכון הזה אבל עם ההגנה הנוכחית אני חושב שזה היה אחד מהשיקולים של קוזוק כדי שהקבוצה לא תהיה חשופה עוד יותר מאחור, איכשהו פרץ באמצע+ מזרחי שחותך למרכז+ ביטון שמצמצם מהאגף נתנו תחושה שמרכז המגרש מספיק מרופד.
בסוף איזורי המחייה שלו זה בעמדת ה-10 וכאמור הציוות שלו עם מזרחי שעושה את הכניסות פנימה מאלץ את דן הרבה פעמים ״להידבק״ לקו ולא להגיע לאיזורים המסוכנים. היום כשהוא כן נכח באיזור ה-10 הוא זה שמסר לפרץ שבישל באלגנטיות את השער הראשון, כלומר כשהוא נמצא הוא כן מעורב יותר.
מאוד הייתי רוצה לראות אותו פותח כ-10 כשיש בימין שחקן אגף אבל צריך לזכור שיש פה שיקול טקטי, שלישיית קישור של ונטורה-קאנגווה-ביטון זו שלישייה שתשאיר המון את ונטורה לבד בהגנה במתפרצות ובמעברים של היריבה, אולי כשויטור יחזור נוכל לקחת את הסיכון הזה אבל עם ההגנה הנוכחית אני חושב שזה היה אחד מהשיקולים של קוזוק כדי שהקבוצה לא תהיה חשופה עוד יותר מאחור, איכשהו פרץ באמצע+ מזרחי שחותך למרכז+ ביטון שמצמצם מהאגף נתנו תחושה שמרכז המגרש מספיק מרופד.
- ForeverRed
אז שקינגס ישחק כ-8 ולא כחצי 10.
משהו לא מאוזן בעמידה של הקישור עם ביטון או בלעדיו.
אפשרות נוספת, לשחק עם סטויאנוב על חשבון מזרחי.
רק להפסיק עם הקיבעון הזה של ביטון לבד בימין בכל מגרש ובכל מזג אוויר. זה לא מספיק טוב. יכול לעבוד לפרקים, לא כמשהו בלתי ניתן לערעור.
אפשרות נוספת, לשחק עם סטויאנוב על חשבון מזרחי.
רק להפסיק עם הקיבעון הזה של ביטון לבד בימין בכל מגרש ובכל מזג אוויר. זה לא מספיק טוב. יכול לעבוד לפרקים, לא כמשהו בלתי ניתן לערעור.
+1ForeverRed כתב: ↑10 נובמבר 2024, 11:04אז שקינגס ישחק כ-8 ולא כחצי 10.
השחקן היוצר הכי טוב בקבוצה הזאת. נכון, הוא לא מספיק איכותי בהרבה רגעים, אבל נגיעה שלו משנה סיטואציות רבות במשחקים.
אסור לגעת, גם לא עבור אלף שערים של ספר (שאני מאוד אוהב).
אסור לגעת, גם לא עבור אלף שערים של ספר (שאני מאוד אוהב).
מאוד מעצבן אותי התגובות שלו בחילוף וגם בחגיגות של החברים שלו
זה שבא ממכבי תל אביב לא הופך אותו להיות מעל מישהו
זה שבא ממכבי תל אביב לא הופך אותו להיות מעל מישהו
- dardasmiley