הסיפור הוא שזוהי שנה נוספת בה היא הכניסה את היד עמוק לכיס והביאה מהבית כמעט 20 מיליון, ועם זאת היא חטפה וחוטפת בלי הפסקה ביקורות על חוסר השקעה, על איבוד רעב ועל כך שהיא טביב עם קארה... (מדגיש שהיא חטפה גם ביקורת על רמת ההשקעה, לא רק על איך העוגה מתחלקת כי יש לי תחושה שהטיעון הזה יגיע)
ראוי להעריך אותה ואת ההשקעה הבלתי נתפסת שלה הרבה יותר, מי ש״לא חושש מהיום שאחרי״ כדאי שיתעורר, אף אחד לא יביא את הסכומים האלה מהבית.
אולי די כבר
כסף היא מוציאה אבל בצורה עקומה ועל כך הביקורת
הרבה קש אנחנו אוכלים ועוד נאכל על הבלופים שנחתו כאן בסכומי עתק, יש את אלו שזעקו על חוסר רעב ועל חיפוש הזדמנויות להימלט מהקבוצה אבל היא תמיד מוכיחה שאין אחראית ושקולה ממנה, כשצריך לעבור תהליך הבראה מסוים והצטמצמות לטובת הימנעות מפייר פליי היא תלך על זה למרות שהקהל שלה צולב אותה ומטיח בה האשמות חסר שחר
לחשוב שמישהי מהמרכז בלי זיקה מיוחדת למועדון באה והוציאה עליו במהלך השנים למעלה מרבע מיליארד ש״ח, פשוט מדהים... להגיד עליה תודה בכל יום.
לא הבנתי את מי זה מפתיע מלבד אותם מלחכי פנכה שקישקשו ומקשקשים במוח על כסף שלא שלהם.
זה גם רמז קל ל..למה היה כאן שינוי בצוות המקצועי והסביב לו מבלי להיכנס לפרטים מפאת כבודם.
בגלל זה אני כל כך כועס על העובדה שהמגרש הזה לא מלא או מלא ברובו.
קצת הכרת הטוב יא עיר של מאנייכ ועוד שהקבוצה גם רצה טוב!
לא הבנתי את מי זה מפתיע מלבד אותם מלחכי פנכה שקישקשו ומקשקשים במוח על כסף שלא שלהם.
זה גם רמז קל ל..למה היה כאן שינוי בצוות המקצועי והסביב לו מבלי להיכנס לפרטים מפאת כבודם.
אי אפשר להחליף קהל. ירידות והתנשאות על אוהדי כורסא לא תשיג שום דבר חוץ מליטוף לאגו של המטיפים.
טוב יעשה המועדון אם יאמץ גישה קצת יותר אקטיבית בשיווק ותקשורת שתחבר אליו חזרה את הקהל הרחב.