נקווה שיהיו עוד קצת שיפוצים וניקיונות בינואר כדי שהאיזון ימשיך להישמר .
רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מסכים לגמרי.Melikson24 כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 06:53הסגל שלנו אולי רחב אבל ברובו בשחקנים בינוניים וכאלה שלא יכולים לעשות יותר מדי פוזות.
אין לנו איזה כוכבים שיושבים על הספסל.
״חד משמעית משחק פחות טוב, ידענו שריינה תבוא אגרסיבית מאוד ואיבדנו במחצית הראשונה את התבניות שלנו, אמרנו במחצית שלמרות הקושי והאגרסיביות של ריינה אנחנו צריכים לשחק את הכדורגל שלנו בכוח והיו גם כמה דקות שהצלחנו לעשות את זה וזה גם הוביל לשער אבל אנחנו צריכים לא לספוג״
״ידענו שריינה זו משוכה קשה ולא עמדנו במבחן, זו עובדה שהפועל ב״ש התקשתה היום והיו לנו את ההזדמנויות לחדור דרכם ולא עשינו את זה״
״אני לא אתייחס לשופט כי אם הייתה עוברת עוד דקה וחצי ולא היינו סופגים אז השופט לא היה מעניין, אנחנו צריכים לדאוג שהדברים יקרו בזכות עצמנו״
״נכון שריינה קבוצה טובה אבל אנחנו נצטרך ללמוד איך גם מול קבוצות כאלו שמצופפות וכאלו שנאבקות על כל כדור לשחק את הכדורגל שלנו לפי התבניות שלנו״
״לא חושב שהיינו צריכים להוריד את השחקנים לקרקע, הם יודעים בדיוק מה הם צריכים לעשות ויש גם ימים כאלה פחות טובים ונצטרך לדאוג גם הצוות וגם השחקנים שיהיו פחות כאלה״
״אחרי האדום ירדנו למטה כי ידענו שנצטרך להתמודד עם הגבהות מהצדדים ובהגבהה השנייה או השלישית לא התמודדנו וכשאתה לא מתמודד אתה סופג״
״יש לנו שחקנים טובים שיכולים לשחק בכמה עמדות, כשפחות הולך אנחנו כן מנסים לנוע בתוך התבנית, גם ספר וגם פרץ וביטון משחקים מצויין בעמדת ה-10, ספר נכנס כמו תמיד עם אנרגיות טובות וכשאתה עם כאלו אנרגיות ועובד טוב כל השבוע אתה מקבל את הברכה מלמעלה אפילו כשאתה עולה מהספסל״
״מבלי להיכנס לשמות אני עושה את הבחירות הכי טובות עבור הפועל ב״ש, עד עכשיו זה עבד כי ניצחנו והפעם זה פחות עבד, אני תמיד עושה את הבחירות בשביל לנצח את המשחקים ולפי איך שהשחקנים עובדים במהלך השבוע״
״מרבית הפצועים יחזרו אחרי הפגרה, יוספי כבר מתחיל להתאמן באופן כמעט מלא עם הקבוצה״
״ידענו שריינה זו משוכה קשה ולא עמדנו במבחן, זו עובדה שהפועל ב״ש התקשתה היום והיו לנו את ההזדמנויות לחדור דרכם ולא עשינו את זה״
״אני לא אתייחס לשופט כי אם הייתה עוברת עוד דקה וחצי ולא היינו סופגים אז השופט לא היה מעניין, אנחנו צריכים לדאוג שהדברים יקרו בזכות עצמנו״
״נכון שריינה קבוצה טובה אבל אנחנו נצטרך ללמוד איך גם מול קבוצות כאלו שמצופפות וכאלו שנאבקות על כל כדור לשחק את הכדורגל שלנו לפי התבניות שלנו״
״לא חושב שהיינו צריכים להוריד את השחקנים לקרקע, הם יודעים בדיוק מה הם צריכים לעשות ויש גם ימים כאלה פחות טובים ונצטרך לדאוג גם הצוות וגם השחקנים שיהיו פחות כאלה״
״אחרי האדום ירדנו למטה כי ידענו שנצטרך להתמודד עם הגבהות מהצדדים ובהגבהה השנייה או השלישית לא התמודדנו וכשאתה לא מתמודד אתה סופג״
״יש לנו שחקנים טובים שיכולים לשחק בכמה עמדות, כשפחות הולך אנחנו כן מנסים לנוע בתוך התבנית, גם ספר וגם פרץ וביטון משחקים מצויין בעמדת ה-10, ספר נכנס כמו תמיד עם אנרגיות טובות וכשאתה עם כאלו אנרגיות ועובד טוב כל השבוע אתה מקבל את הברכה מלמעלה אפילו כשאתה עולה מהספסל״
״מבלי להיכנס לשמות אני עושה את הבחירות הכי טובות עבור הפועל ב״ש, עד עכשיו זה עבד כי ניצחנו והפעם זה פחות עבד, אני תמיד עושה את הבחירות בשביל לנצח את המשחקים ולפי איך שהשחקנים עובדים במהלך השבוע״
״מרבית הפצועים יחזרו אחרי הפגרה, יוספי כבר מתחיל להתאמן באופן כמעט מלא עם הקבוצה״
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
הכל עובד כשמנצחים אם במשחק הרבה לא ננצח אנחנו נתחיל לראות סנוניות של חוסר שביעות רצון של מסופסלים ככה זה.
קדימה רן להיות חד על ניהול סגל.
קדימה רן להיות חד על ניהול סגל.

בינתיים היחיד שעושה רעש וצלצולים ומפעיל את כל התקשורת את זה הסופר סאב/הכוכב כדורגל/המאסטרו/השחקן שבשבילו קונים כרטיס , מיסטר רותם חטואל .
קיניונס שוחרר ממכבי פתח תקווה בגלל חוסר התאמה מקצועי.
שלום למזהי התהליכים מהקיץ

שלום למזהי התהליכים מהקיץ

אם מקצועית הייתי חושב שהוא לא יעזור לנו בשום מצב ואין לו מקום בסגל הייתי יוצא עליו כבר פה, אבל זה עניין לא מקצועי וקשור לחוזה שלו שהוא לא חותם פה לדעתי, לכן אני עם המועדון עדיין כל עוד הוא לא חותם. אין סיבה להשקיע זמן ובמה בשחקן שלא תראה ממנו כלום בעונה הבאה. גנאח, סטויאנוב, גם חזות - הם כן יהיו חלק מהעתיד הקרוב של ב"ש מבחינת נכסים של המועדון. אפילו על איילון אלמוג יש למועדון אופציה להאריך לשנתיים נוספות לכן ראוי לבדוק אם הוא שווה את זה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
קראתי באחת הכתבות של כלפי שיש למועדון אופציה לעונה נוספת על חטואל. לא יודע אם נכון.shovalb9 כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 13:18אם מקצועית הייתי חושב שהוא לא יעזור לנו בשום מצב ואין לו מקום בסגל הייתי יוצא עליו כבר פה, אבל זה עניין לא מקצועי וקשור לחוזה שלו שהוא לא חותם פה לדעתי, לכן אני עם המועדון עדיין כל עוד הוא לא חותם. אין סיבה להשקיע זמן ובמה בשחקן שלא תראה ממנו כלום בעונה הבאה. גנאח, סטויאנוב, גם חזות - הם כן יהיו חלק מהעתיד הקרוב של ב"ש מבחינת נכסים של המועדון. אפילו על איילון אלמוג יש למועדון אופציה להאריך לשנתיים נוספות לכן ראוי לבדוק אם הוא שווה את זה.
זה משנה הרבה אם זה נכון. הוא קצת נשרף לדעתי ויכול לקבל יותר דקות על חשבון הקיימים.ForeverRed כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 14:49קראתי באחת הכתבות של כלפי שיש למועדון אופציה לעונה נוספת על חטואל. לא יודע אם נכון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שמחתי לשמוע אותו אומר אתמול: ״האדום נגד ריינה טרף לנו את הקלפים והיינו צריכים להגיב אחרת לסיטואציה״
מניסיון של שנים זו לא תהיה הפעם הראשונה ששופטים יחפשו לגנוב את ההצגה ולדפוק אותנו עם אדומים רכים, אם בכל פעם שנקבל אדום נגיש לקבוצה היריבה את הכדור ואת השליטה במשחק על מגש של כסף אנחנו נפסיד עוד הרבה נקודות העונה.
נקווה שהוא באמת למד מזה להבא ושכל נושא החילופים והתגובות למשחק יהיה יותר טוב.
מניסיון של שנים זו לא תהיה הפעם הראשונה ששופטים יחפשו לגנוב את ההצגה ולדפוק אותנו עם אדומים רכים, אם בכל פעם שנקבל אדום נגיש לקבוצה היריבה את הכדור ואת השליטה במשחק על מגש של כסף אנחנו נפסיד עוד הרבה נקודות העונה.
נקווה שהוא באמת למד מזה להבא ושכל נושא החילופים והתגובות למשחק יהיה יותר טוב.
״ לי לא היה ספק שאשדוד קבוצה מצויינת ודיברנו על זה במהלך השבוע, דיברתי אחרי המשחק מול ריינה על זה שיש לנו מבחן על איך להמשיך לשחק בעמדות ובעקרונות שלנו כשקשה והיום נכשלנו במבחן הזה, איבדנו את העמדות והעקרונות שלנו ואשדוד הגיעו להמון מצבים אבל עם זאת במשחק קשה כזה ניצחנו 3:1 עם הרבה אופי ואני לוקח את זה להמשך״
״אני חושב שלא היינו מספיק אגרסיביים ואינטנסיביים, שיחקנו היום פריסטייל וכדורגל זה לא פריסטייל״
״קבוצות לומדות אותנו כמו שאנחנו עושים אנליזה על קבוצות אחרות, האם זה אומר שאנחנו צריכים לשנות את הכדורגל שאנחנו מייצרים לדעתי התשובה היא לא, אני כן חושב שכל עוד אנחנו עושים את הדברים נכון אז המשחקים תלויים בנו״
״היכולת ההגנתית מתחילה בעיקר מהיכולת ההתקפית שלנו, כלומר אם אנחנו מאבדים יותר מדי כדורים בחלק ההתקפי ומאפשרים מעברים קלים ליריבה מתוך מרכז המגרש כאשר אנחנו חשופים מאחורה אז היריבה מגיעה להרבה מצבים״
״חובת ההוכחה עלינו לייצר כדורגל שיסחוף את הקהל חזרה״
״גם פרהוד וגם תורג׳מן מוכיחים לנו הרבה זמן באימונים שהם שם בשבילנו ולכן הם קיבלו היום דקות, אמרנו לא פעם אתה משחק כמו שאתה מתאמן ולהיפך, ואני חושב שהמשפט הזה לגבי שניהם חקוק״
״לגבי גריטה לשחקנים יש משחקים יותר טובים ופחות טובים, הוא היה שם עבורנו בכמה וכמה משחקים, היום היה לו משחק פחות טוב, בסוף חובת ההוכחה עליי לעשות אותו שחקן יותר טוב וחובת ההוכחה עליו להתאמן ולהשתפר וזה נכון לגבי הרבה שחקנים״
״אני חושב שלא היינו מספיק אגרסיביים ואינטנסיביים, שיחקנו היום פריסטייל וכדורגל זה לא פריסטייל״
״קבוצות לומדות אותנו כמו שאנחנו עושים אנליזה על קבוצות אחרות, האם זה אומר שאנחנו צריכים לשנות את הכדורגל שאנחנו מייצרים לדעתי התשובה היא לא, אני כן חושב שכל עוד אנחנו עושים את הדברים נכון אז המשחקים תלויים בנו״
״היכולת ההגנתית מתחילה בעיקר מהיכולת ההתקפית שלנו, כלומר אם אנחנו מאבדים יותר מדי כדורים בחלק ההתקפי ומאפשרים מעברים קלים ליריבה מתוך מרכז המגרש כאשר אנחנו חשופים מאחורה אז היריבה מגיעה להרבה מצבים״
״גם פרהוד וגם תורג׳מן מוכיחים לנו הרבה זמן באימונים שהם שם בשבילנו ולכן הם קיבלו היום דקות, אמרנו לא פעם אתה משחק כמו שאתה מתאמן ולהיפך, ואני חושב שהמשפט הזה לגבי שניהם חקוק״
״לגבי גריטה לשחקנים יש משחקים יותר טובים ופחות טובים, הוא היה שם עבורנו בכמה וכמה משחקים, היום היה לו משחק פחות טוב, בסוף חובת ההוכחה עליי לעשות אותו שחקן יותר טוב וחובת ההוכחה עליו להתאמן ולהשתפר וזה נכון לגבי הרבה שחקנים״
האיש יודע ומבין כדורגל, אחלה רן.Itay כתב: ↑04 נובמבר 2024, 00:06״ לי לא היה ספק שאשדוד קבוצה מצויינת ודיברנו על זה במהלך השבוע, דיברתי אחרי המשחק מול ריינה על זה שיש לנו מבחן על איך להמשיך לשחק בעמדות ובעקרונות שלנו כשקשה והיום נכשלנו במבחן הזה, איבדנו את העמדות והעקרונות שלנו ואשדוד הגיעו להמון מצבים אבל עם זאת במשחק קשה כזה ניצחנו 3:1 עם הרבה אופי ואני לוקח את זה להמשך״
“כן, הכי מהותי מבחינתי הוא החזקת הכדור והשליטה במשחק ובקצב שלו. לא עשינו אותו מספיק נגד אשדוד. שמירת העקרונות שלנו והסגנון שלנו. אנחנו צריכים לתת על כך יותר דגש.
עם זאת, אני מעריך את השחקנים על זה שהם עברו רגע לא פשוט. לקבוצות יש רגעים לא קלים במהלך עונה. בסופו של דבר ניצחנו וצריך להעריך זאת ולקחת את זה קדימה”.
״אנחנו קבוצה שונה מזו שהפסידה לטבריה בתחילת העונה, שונה מבחינת הפרסונות, יותר מאומנת. מצד שני, אי אפשר להתעלם מזה שהם ניצחו אותנו העונה. אם אנחנו מסתכלים על עוד קבוצות, הם ניצחו את בית”ר ועשו תיקו נגד מכבי ת״א . זה מגרש קשה מאוד ונצטרך להיות במיטבנו”.
וכעת למשפט שהכי חיכינו לו-
״אני לא יודע עוד לגבי הסגל כי לא החלטתי. תומר יוספי ומיגל ויטור חזרו להתאמן איתנו באופן מלא”
עם זאת, אני מעריך את השחקנים על זה שהם עברו רגע לא פשוט. לקבוצות יש רגעים לא קלים במהלך עונה. בסופו של דבר ניצחנו וצריך להעריך זאת ולקחת את זה קדימה”.
״אנחנו קבוצה שונה מזו שהפסידה לטבריה בתחילת העונה, שונה מבחינת הפרסונות, יותר מאומנת. מצד שני, אי אפשר להתעלם מזה שהם ניצחו אותנו העונה. אם אנחנו מסתכלים על עוד קבוצות, הם ניצחו את בית”ר ועשו תיקו נגד מכבי ת״א . זה מגרש קשה מאוד ונצטרך להיות במיטבנו”.
וכעת למשפט שהכי חיכינו לו-
״אני לא יודע עוד לגבי הסגל כי לא החלטתי. תומר יוספי ומיגל ויטור חזרו להתאמן איתנו באופן מלא”