מעודכן 4.11 – סיכום המשחק נגד אשדוד
בחזרה למסלול הניצחונות .
אז אחרי שבוע גרינפלד הסוער עם ריינה , עמדנו למבחן לחץ נוסף ולא פשוט מול קבוצת התחתית העיקשת מעיר הנמל אשדוד .
באופן כללי וגם היסטורית - תמיד קשה לנו נגד אשדוד .
טרם שריקת הפתיחה זכינו לחלוק כבוד ליעקב טרנר , ראש העיר לשעבר ( ובעל מניות מרכזי בעובדה שטוטו-טרנר קיים בכלל ) שהלך לעולמו .
התקיים גם מעמד הוקרה מכובד לצוותים הרפואיים מבית החולים סורוקה והתארחו שחקני הנוער ובית הספר לכדורגל של המועדון בגילאים השונים בשער 10 .
בכלל , אני חייב לציין שכבר בשאטל לאיצטדיון וגם ברחבה שמחוץ לשערי הכניסה הורגשה תכונה שהקהל חוזר . בפקקים , בתורים , בקרחות ביציעים שמתחילות להעלם ... האסימון לאט לאט נופל .
וכפי שדווחנו במחצית - 10,066 צופים הגיעו אתמול .
עוד לא מושלם , חסרים לי עוד 1000-1500 מנויים שעדיין לא באים אבל אני מקווה שאנחנו בדרך לשם .
פתיחת המשחק הייתה טובה עם המון אנרגיות , לחץ והתלהבות שהצטננו לאחר רבע שעה .
אשדוד השתלטה על המגרש ודי עשתה מה שרצתה .
אם לא אליאסי - אנחנו יורדים למחצית במינוס 2 שערים .
שלא כהרגלו , ביצע קוז'וך כבר במחצית 2 חילופים ( תורג'מן על גריטה ופרהוד על פרץ ) שאמנם לא העלו את רמת הכדורגל אך היו נדרשים לאור חולשתם של היוצאים .
בהמשך לכך - תוך 15 דק' כבר הובלנו 2:0 והשיוט לניצחון כבר היה נראה מובטח ומבטיח .
אך הורדת רגל מהגז וסדרת חילופים של מאמנה של אשדוד שוב הביאו להשתלטות שלהם על המגרש וגם כאן , אם לא אליאסי - אנחנו סופגים לפחות עוד שער או שניים .
בסופו של דבר הלחץ עבד ואשדוד באה על שכרה דווקא משער עצמי של גיא מזרחי .
חילוף של קוז'וך בדקה 85' ( טיבי על יוני ) הוביל לחרדות נוספות אי שם בדקה ה-87 כששער של אשדוד נפסל ב-VAR , חילוף שבדיעבד שוב לקח אותנו אחורה .
למזלנו , כרטיס אדום של אשדוד ( דקה 91' ) ומתפרצת מהירה שלנו ( דקה 93' ) סגרו את הסיפור עם שער של תורג'מן ובישול נוסף של ספר . ניצחון 3:1 בסיום ו-3 נק' נוספות .
באופ]ן כללי היינו מאוד מפוזרים אתמול , המון כדורים ומסירות לא היו טובות ולא הגיעו ליעדן .
פרסונלית :
אליאסי - מצטיין המשחק שלי . 4 הצלות של 100% גול .
בלטקסה - במשחק פושר ( החזיר במחצית ה-1 כדור אחורה שכמעט הביא לשער אשדודי אם לא יציאה של אליאסי שגם נפגע ברגל ) ושער
בלוריאן - משחק סולידי . נשאר בהרכב רק בגלל המהירות העדיפה על טיבי .
ונטורה - טוב אך היה מעט מפוזר
קנגאווה - לא במשחק וואו ובכל זאת סיים עם שער ( ועוד "כמעט שער" ) ומסירה לבישול
פרץ וגריטה במשחק חלש
דן במשחק סביר אך סיים עם בישול ועוד "כמעט בישול" ( לקנגאווה )
יוני במשחק רע , המון איבודים והחלטות לא טובות . היה צריך להיות מוחלף כבר במחצית ( בטח לא בדקה 85' )
ספר - עולה תורם . עולה מהספסל ותורם . מול טבריה צריך לפתוח ע"ח פרץ .
חתואל חזר לסגל ובדש כבר סופר 5 מחוץ .
נ.ב 1 - האנרגיה של העידוד בדרומי לא טובה . לא סוחפים אף אחד , בעיקר שרים לעצמם , אף אחד לא מתייחס להמנון בתחילת המשחק . אקס טריטוריה . חבל .
נ.ב 2 - חששתי ממצב הדשא אחרי שמכבי ת"א שיחקה יום לפנינו . התבדיתי . נראה שאפשר לסמוך על מנהלי האיצטדיון שיציבו את הקווים האדומים למתי אפשר ומתי לא מבחינת איכות הדשא . מבחינתי כל מי שמעוניין לארח כאן - שיארח .
חוץ ממכבי חיפה . אתם אל תתקרבו לכאן .
הפנים לטבריה - למשחק האחרון לפני פגרת הנבחרות .
תוציאו אותנו עם חיוך בבקשה
יאללה ב"ש