חחחחחחח מה
נושא איצטדיון טוטו טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: נושא איצטדיון טוטו טרנר
לטענתם משטרת ירושלים פועלת באלימות מוגזמת כלפי האוהדים ולא פעם ולא פעמיים, לא בדיוק מובן איך זה מסתדר עם זה שהם הגיעו למשחק חוץ בטדי בדיוק לפני שבוע אבל שיהיה...
עדכון חיובי- משטרת ב״ש לא מאשרת לחיפה לשבת ביציע הדרומי, אוהדי חדרה (אם יש כאלה, ישבו בשער 3)
מה זה משנה?
יש שם בונקר של אמצעי פירוטכניקה?
- Melikson24
תקוע בפקק ענק בכניסה לעיר. תודה לכל העוסקים במלאכה.
אין בתוך הדרומי שום דבר שאין גם בצפוני ותכלס? מי שרוצה להשחית את הקירות מחוץ לדרומי יכול לעשות את זה בקלות גם בלי לשחק בטרנר.
יש פה נטו קטע למנוע מלחמות אוהדים ולהיות בראש שקט עד כמה שניתן ובצדק.
אישית המניעים להתנגדות שלי הם לאורך זמן יצירת בלאי במתקן שהוא מתקן עירוני שמתוחזק מכספי מיסים של תושבי באר שבע ובנוסף הפרעות תנועה שכל עוד הן לא לטובת הספורט הבאר שבעי מייצרות חוסר נוחות לתושבי באר שבע ללא סיבה.
עם כל הנימוקים הראציונאליים, אין יכולת ומצפון בתקופה הזו לא לאשר לצפוניים לשחק כאן.
לא אלונה ובעיקר לא רוביק, שהוא בעצם בעל הבית, יכולים לסרב.
לא אלונה ובעיקר לא רוביק, שהוא בעצם בעל הבית, יכולים לסרב.
הכוונה היא שכביכול ישיבה בדרומי תיתן יותר ״מוטיבציה״ לקהל של חיפה להראות שהוא היה שם ולקשט את היציע בסטיקרים.dor69 כתב: ↑28 אוקטובר 2024, 20:06אין בתוך הדרומי שום דבר שאין גם בצפוני ותכלס? מי שרוצה להשחית את הקירות מחוץ לדרומי יכול לעשות את זה בקלות גם בלי לשחק בטרנר.
יש פה נטו קטע למנוע מלחמות אוהדים ולהיות בראש שקט עד כמה שניתן ובצדק.
אישית המניעים להתנגדות שלי הם לאורך זמן יצירת בלאי במתקן שהוא מתקן עירוני שמתוחזק מכספי מיסים של תושבי באר שבע ובנוסף הפרעות תנועה שכל עוד הן לא לטובת הספורט הבאר שבעי מייצרות חוסר נוחות לתושבי באר שבע ללא סיבה.
המשטרה אגב גידרה את הקירות של הדרומי כדי למנוע גרפיטי.
מכל הבחינות הייתי נגד לתת פתח לקבוצות נוספות, נזכיר שהדשא הולך לעבור 4 משחקים תוך שבוע והיד עוד נטויה...
גם אני נאלצתי לבלות שעה באוטו רק בשביל להגיע מרמות לכיוון נחל עשן, סיוט לא נורמלי.
(חוץ מזה חייב להודות שצובט בלב לראות את טרנר מואר בירוק ולראות שהכיסא הקבוע תפוס חחח)
אלו שמשחיתים אלו לרוב הנערים המושפעים שיש בכל ארגון
אוהדים והושיבו את הארגון של חיפה בצפוני שמאכלס כידוע לא את הקהל שלנו ככה שלא מעניין מה יעשו שם.
בכל מקרה זה כבר היסטוריה, נקווה שאחרי המשחק של מכבי בשבת העירייה תסיים את החגיגה ושאחרות יחפשו איצטדיונים אחרים לשחק בהם.
וכצפוי יש השחתה-https://t.me/vasermilya/23282
ספרו את זה לאלו שחונים להם על השערים בבתים ולאלו שצריכים לעמוד בפקק של שעה אקסטרה כדי להגיע הביתה בגלל זה. זה לא איצטדיונים אחרים בארץ שבנויים באיזורי תעשייה ועל הזין, זה ממש פוגע באיכות החיים של התושבים.
אף אחד לא צריך לשלם בהפרעה לשגרת חייו כשלא מדובר בקבוצה שמייצגת את העיר.
- Melikson24
נו רוביק מבסוט?
אנחנו נשלם על השיפוץ מהכיס שלנו
סולידריות בתחת שלי
יש מצלמות? הבנתי שעל גרפיטי מקבלים מאסר.......
סולידריות בתחת שלי
יש מצלמות? הבנתי שעל גרפיטי מקבלים מאסר.......
חמורים, נתנו לנו את הסיבה במו ידיהם. שיילכו לקבל מכות מהיס״מ בירושלים