מח' 8 : הפועל ב"ש-מכבי בני ריינה, 26.10 שבת , 19:30, טרנר
Re: מח' 8 : הפועל ב"ש-מכבי בני ריינה, 26.10 שבת , 19:30, טרנר
גרינפלד לא היה הבעיה במשחק הזה,הוא שחצן בלתי נסבל ובטוח שנולד מהאשכים של קולינה אבל בסוף בסוף לא היו כאן טעויות שיפוט שהיטו את הכף.
הבעיה הייתה בעיה של איכות,אין לנו באמת איכות למעלה וזה ניכר שמגיעות מולנו קבוצות שמתכוננות טוב כמו ריינה.
שקשה חייב את הדריבליסט הזה שיפתח את ההיכל ולנו כרגע אין כזה ולכן אני טוען שלצד החובה בבלם, קיצוני הוא מאסט לא פחות,כי זה מה שנפגוש מול רוב קבוצות הליגה.
הבעיה הייתה בעיה של איכות,אין לנו באמת איכות למעלה וזה ניכר שמגיעות מולנו קבוצות שמתכוננות טוב כמו ריינה.
שקשה חייב את הדריבליסט הזה שיפתח את ההיכל ולנו כרגע אין כזה ולכן אני טוען שלצד החובה בבלם, קיצוני הוא מאסט לא פחות,כי זה מה שנפגוש מול רוב קבוצות הליגה.
שני צהובים לגאנח, שלא היה נותן לשום שחקן אצל המכביות לא גזרו בסופו של דבר את גורל המשחק.Red Tiger כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 19:21גרינפלד לא היה הבעיה במשחק הזה,הוא שחצן בלתי נסבל ובטוח שנולד מהאשכים של קולינה אבל בסוף בסוף לא היו כאן טעויות שיפוט שהיטו את הכף.
כל שופט נורמאלי בצהוב הראשון היה מזהיר אותו קודם ובצהוב השני היה מגע, פנדל או לא פנדל מחלוקת, אבל היה מגע רגל ומגע של כתף.
אני חולק עליך ידידי. אני חושב שגרינפלד השפיע ישירות על תוצאת המשחק. הבן אדם נגדנו כבר שנים ואתם מכירים אותי מספיק שנים פה כדי לדעת שאני לא מחפש את הבעיות שלנו בשיפוט. גרינפלד חייב להיפסל. אי אפשר לנצח איתו.Red Tiger כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 19:21גרינפלד לא היה הבעיה במשחק הזה,הוא שחצן בלתי נסבל ובטוח שנולד מהאשכים של קולינה אבל בסוף בסוף לא היו כאן טעויות שיפוט שהיטו את הכף.
אחי הוא לא עשה טעויות שיפוט.
אתה יכול להגיד חוסר בשיקול דעת,יהירות,שחצנות,סתם שופט מפגר.
אבל לא הייתה כאן טעות שיפוט.
מה גם שאני מצפה משחקנים שמכירים את האיש לא לשחק לו לידיים.
פשוט תדמיין בלומפילד, מכבי מובילה 1-0 הוא משנה מ8 ל 10? נותן בכלל 8
בסוף השגנו את הגול וטעות שהלכנו אחורה אבל זה קורה גם לתא וגם לחיפה שיש יום שלא הולך ואז השופטים עוזרים , לנו לא
כי זה מתחיל מלמעלה ונגמר באיצטדיון הגמור שלך שכבר חא מרתיע אף אחד.
פעם שופט לא יכול היה לשמוע את השריקה של עצמו אצלנו.
איזה דיכאון על התיקו הזה.
איזה דיכאון על ה4 נק׳ האלה.
יכלנו להוביל בפער.
ולדעתי גם לא היינו יורדים משם
איזה דיכאון על ה4 נק׳ האלה.
יכלנו להוביל בפער.
ולדעתי גם לא היינו יורדים משם
עצם זה שיש לנו קבוצה שחזרה לשחק כדורגל, שיש לה כוכבי כדורגל, שחזרנו להיות איום פוטנציאלי על כל מה שהוא לא רק מקום 3 או נמוך מכך - זה מה שבעיניי רציתי לראות. ואם יהיה גם עוד ילדים מרגשים כמו גנאח משולבים, בכלל.
לגבי ה4 נק׳, התיקו, בשביל אליפות ״ראשונה״ דברים צריכים להתחבר בצורה קיצונית במאני טיים, וזה חתיכת לחץ, צריך לנצח את הקטנות וגם נגד הגדולות - שם אנחנו נפלנו גם בשנים האחרונות וגם נגד מכבי בעוונטה, אבל ככה זה. אנשים לא יזכרו את ההחמצה של שאפי, או את האדום הלא מוצדק של אספריה - הם יזכרו מי לקחה אליפות.
לגבי ה4 נק׳, התיקו, בשביל אליפות ״ראשונה״ דברים צריכים להתחבר בצורה קיצונית במאני טיים, וזה חתיכת לחץ, צריך לנצח את הקטנות וגם נגד הגדולות - שם אנחנו נפלנו גם בשנים האחרונות וגם נגד מכבי בעוונטה, אבל ככה זה. אנשים לא יזכרו את ההחמצה של שאפי, או את האדום הלא מוצדק של אספריה - הם יזכרו מי לקחה אליפות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אין מה לבכות על ה4 נקודות אנחהו עדיין לט שם
משחקים יפה ויש שחקני אלפא אבל יש עוד זמן
משחקים יפה ויש שחקני אלפא אבל יש עוד זמן
יש לנו עוד דברים לשפר מקצועית ומנטלית כדי להיות שם.
אני עדיין מאוד מאוכזב גם מהשחקנים וגם מקוזוך שבחרו בסיטואציה שנוצרה לתת את הכדור לריינה במקום פשוט להחזיק אותו עד הסוף.
גורדנה היחיד ששאף לזה ועשה את זה בצורה מעולה.
לא היינו מאוד טובים, אבל זה מסוג המשחקים שאתה שפוט צריך לנצח ולסמן NEXT.
לחטוף שער כזה נאיבי בדקה האחרונה, לא מתאים.
גם עם בכר ידענו המון פעמים דקות כאלה, וידענו להחזיק, וללכת לקרן, לדעת שההגנה הכי טובה זה כדור אצלך ברגל.
עם ההגנה השייקית שלנו לבחור בלעמוד מאחורה ולקוות לטוב, לא מובן. להוציא את קינגס זה הזייה מוחלטת בעיניי.
תן לו, לונטורה וגורדנה לשחק קרוב, להחזיק ולסחוט פאולים.
אולי אני מגזים, אבל בעיניי קבוצה טובה עם שחקנים יותר קילרים יודעת פשוט להחזיק עד הסוף, ויותר מזה, יודעת למי לתת את הכדור במצב כזה.
המסירה לספר שיגעה אותי, זה היה 100% העברת כדור לריינה ופשוט לתת להם צ'אנס בהתקפה.
אני עדיין מאוד מאוכזב גם מהשחקנים וגם מקוזוך שבחרו בסיטואציה שנוצרה לתת את הכדור לריינה במקום פשוט להחזיק אותו עד הסוף.
גורדנה היחיד ששאף לזה ועשה את זה בצורה מעולה.
לא היינו מאוד טובים, אבל זה מסוג המשחקים שאתה שפוט צריך לנצח ולסמן NEXT.
לחטוף שער כזה נאיבי בדקה האחרונה, לא מתאים.
גם עם בכר ידענו המון פעמים דקות כאלה, וידענו להחזיק, וללכת לקרן, לדעת שההגנה הכי טובה זה כדור אצלך ברגל.
עם ההגנה השייקית שלנו לבחור בלעמוד מאחורה ולקוות לטוב, לא מובן. להוציא את קינגס זה הזייה מוחלטת בעיניי.
תן לו, לונטורה וגורדנה לשחק קרוב, להחזיק ולסחוט פאולים.
אולי אני מגזים, אבל בעיניי קבוצה טובה עם שחקנים יותר קילרים יודעת פשוט להחזיק עד הסוף, ויותר מזה, יודעת למי לתת את הכדור במצב כזה.
המסירה לספר שיגעה אותי, זה היה 100% העברת כדור לריינה ופשוט לתת להם צ'אנס בהתקפה.
סיכום המשחק נגד ריינה
אחחחח כמה אתה חסר מושג גרינפלד .
אחחחח כמה השחצנות והיהירות שלך מאוסים .
אחחחח כמה אני מחכה שתתלה את המשרוקית ותעלם מהמגרשים .
אתה לא ראוי למוצר הזה שנקרא הכדורגל הישראלי !
מעולם לא היית ראוי ולא ברור איך נהיית בינלאומי .
מילאת אותנו בצהובים , השיפוט שלך היה מוטה , הרחקת לנו שחקן בהחלטה הזויה ועוד המון קטנות של עבירות שלא היו , תוספות זמן הזויות ( גם המועטה בראשונה וגם המוגזמת בשנייה שהגדלת לעשות ובאופן רשמי הודעת על תוספת לתוספת ) , בזבוזי זמן שסימנת כאילו אתה מוסיף בשעון מה שלא קרה ( שקרן !!! ) , חיבוקים ברחבה שגריטה קיבל ויצא בעצמו עם צהוב ( איייךךך ??? ) והנתון שהכי צריך להביך אותך זה כמה זמן נטו שוחק בפועל .
זה היה משחק שאני מקווה שיסיים לך את הקריירה . גם ב-VAR לא רוצים לראות אותך . לך !
לעניינינו –
שרון מימר הגיע סופר מוכן למשחק מולנו .
אובר אגרסיביות , לא נתן לנו ללחוץ גבוה בכך שאת כל התחלות המשחק מהרחבה שלהם הם בעטו למעלה ולא התחכמו בהנעת כדור והמון בזבוזי זמן .
כמובן שזה לא תירוץ ויותר מידי עוגנים שלנו לא הופיעו למשחק . אולי גם קצת שאננות אחרי 4 ניצחונות נהדרים עם יכולת נהדרת .
קנגאווה , פרץ , דן , סטויאנוב , לופז , גורדנה ותורג'מן שנכנסו , זה TOO MUCH כשהם לא מופיעים .
החילופים הראשונים ( גנאח וספר ) של קוז'וך הביאו את היתרון והחילופים השניים ( טיבי ותורג'מן ) ביחד עם ההרחקה של גאנח הביאו את השיוויון הכואב .
האולטראס שבו ליציע ועפ"י עדויות שונות היו מטרי קללות , מחאת 10 דק' ראשונות לא ברורה שבה יצאו מהיציע וגם 2 שלטי מחאה שהניפו בגנות יו"ר סכנין וההתאחדות .
חתואל עם משחק 2 מחוץ לסגל ובדש כבר סופר 4 כאלה .
הפנים לאשדוד .
אסור לנו לאבד עוד משחקים כאלה !
יאללה ב"ש
אחחחח כמה אתה חסר מושג גרינפלד .
אחחחח כמה השחצנות והיהירות שלך מאוסים .
אחחחח כמה אני מחכה שתתלה את המשרוקית ותעלם מהמגרשים .
אתה לא ראוי למוצר הזה שנקרא הכדורגל הישראלי !
מעולם לא היית ראוי ולא ברור איך נהיית בינלאומי .
מילאת אותנו בצהובים , השיפוט שלך היה מוטה , הרחקת לנו שחקן בהחלטה הזויה ועוד המון קטנות של עבירות שלא היו , תוספות זמן הזויות ( גם המועטה בראשונה וגם המוגזמת בשנייה שהגדלת לעשות ובאופן רשמי הודעת על תוספת לתוספת ) , בזבוזי זמן שסימנת כאילו אתה מוסיף בשעון מה שלא קרה ( שקרן !!! ) , חיבוקים ברחבה שגריטה קיבל ויצא בעצמו עם צהוב ( איייךךך ??? ) והנתון שהכי צריך להביך אותך זה כמה זמן נטו שוחק בפועל .
זה היה משחק שאני מקווה שיסיים לך את הקריירה . גם ב-VAR לא רוצים לראות אותך . לך !
לעניינינו –
שרון מימר הגיע סופר מוכן למשחק מולנו .
אובר אגרסיביות , לא נתן לנו ללחוץ גבוה בכך שאת כל התחלות המשחק מהרחבה שלהם הם בעטו למעלה ולא התחכמו בהנעת כדור והמון בזבוזי זמן .
כמובן שזה לא תירוץ ויותר מידי עוגנים שלנו לא הופיעו למשחק . אולי גם קצת שאננות אחרי 4 ניצחונות נהדרים עם יכולת נהדרת .
קנגאווה , פרץ , דן , סטויאנוב , לופז , גורדנה ותורג'מן שנכנסו , זה TOO MUCH כשהם לא מופיעים .
החילופים הראשונים ( גנאח וספר ) של קוז'וך הביאו את היתרון והחילופים השניים ( טיבי ותורג'מן ) ביחד עם ההרחקה של גאנח הביאו את השיוויון הכואב .
האולטראס שבו ליציע ועפ"י עדויות שונות היו מטרי קללות , מחאת 10 דק' ראשונות לא ברורה שבה יצאו מהיציע וגם 2 שלטי מחאה שהניפו בגנות יו"ר סכנין וההתאחדות .
חתואל עם משחק 2 מחוץ לסגל ובדש כבר סופר 4 כאלה .
הפנים לאשדוד .
אסור לנו לאבד עוד משחקים כאלה !
יאללה ב"ש
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
נאמר לי שכלפי אמר בתוכנית הרדיו - נעמוד לדין בבית הדין של ההתאחדות בעקבות השלטים של האולטראס נגד ההתאחדות ואבו-יונס .
מישהו יכול לאמת כי לא שמעתי את התוכנית היום
מישהו יכול לאמת כי לא שמעתי את התוכנית היום
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש