שיפוט 23-24
- ForeverRed
Re: שיפוט 23-24
מועדון שאוהב שמזיינים אותו.
זה מה שמגיע לנו.
זה מה שמגיע לנו.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
איזה אפס כלב
אי אפשר לנצח כשחרא כזה מחליט שלא תנצח והוא עם משרוקית ביד
מפתיע שלא קפץ ראש לחגיגות של ריינה, ***
אי אפשר לנצח כשחרא כזה מחליט שלא תנצח והוא עם משרוקית ביד
מפתיע שלא קפץ ראש לחגיגות של ריינה, ***
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אי אפשר יותר איתו, זה פשוט החלטה אחרי החלטה מהשניה הראשונה ועד האחרונה.
התחיל עם 8 פנדלים בתפיסות ברחבה ב2 קרנות על הפתיחה.
המשיך בצהובים קלים לנו והתעלמות מוחלטת מריינה שהשיא היה צהוב אחרי שהמשחק נעצר לנו והתעלמות מסיפור זהה לחלוטין אחרי כמה דקות מהצד השני.
עוצר מצב ודאי בגלל עבירה לזכותינו 2 מהלכים קודם.
שורק הפוך בכניסות.
והשיא היה בשני צהובים הזויים! לגאנח.
בנוסף 10 דקות בזבוז זמן של ריינה במחצית הראשונה והוסיף 3 דקות לעומת כמה דקות שאנחנו משכנו ואז הוסיף 8 וסיים קצת אחרי השיוויון שלהם ( כמעט 11 דקות תוספת).
התחיל עם 8 פנדלים בתפיסות ברחבה ב2 קרנות על הפתיחה.
המשיך בצהובים קלים לנו והתעלמות מוחלטת מריינה שהשיא היה צהוב אחרי שהמשחק נעצר לנו והתעלמות מסיפור זהה לחלוטין אחרי כמה דקות מהצד השני.
עוצר מצב ודאי בגלל עבירה לזכותינו 2 מהלכים קודם.
שורק הפוך בכניסות.
והשיא היה בשני צהובים הזויים! לגאנח.
בנוסף 10 דקות בזבוז זמן של ריינה במחצית הראשונה והוסיף 3 דקות לעומת כמה דקות שאנחנו משכנו ואז הוסיף 8 וסיים קצת אחרי השיוויון שלהם ( כמעט 11 דקות תוספת).
נשגב מבינתי איך הכלומניק הזה טועה בכל כך הרבה משחקים ואיכשהו הוא עוד מחזיק את התואר ״שופט בינלאומי״ וגם ממשיך לקבל מפיפ״א שיבוצים יוקרתיים...
אין קבוצה אחת שלא תסכים שמדובר בשופט הכי יהיר במדינה, חבל שהמועדון מקבל בהכנעה את העובדה שהוא וכל חבריו באיגוד משתינים עלינו בקשת.
זה מתחבר לשיח שהיה כאן השבוע סביב הכוח התקשורתי שאנחנו חייבים לעבוד עליו, שלאף אחד לא יהיה ספק שהופעת שיפוט כזו אצל חיפה או מכבי הייתה גורמת לאתרי הספורט לקרוס מרוב כתבות ולפיצויים מפנקים במחזור שלאחר מכן.
אין קבוצה אחת שלא תסכים שמדובר בשופט הכי יהיר במדינה, חבל שהמועדון מקבל בהכנעה את העובדה שהוא וכל חבריו באיגוד משתינים עלינו בקשת.
זה מתחבר לשיח שהיה כאן השבוע סביב הכוח התקשורתי שאנחנו חייבים לעבוד עליו, שלאף אחד לא יהיה ספק שהופעת שיפוט כזו אצל חיפה או מכבי הייתה גורמת לאתרי הספורט לקרוס מרוב כתבות ולפיצויים מפנקים במחזור שלאחר מכן.
חחח תעיר אותי ביום ששחקן של המכביות מקבל שני צהובים על בזבוז זמן והתחזות
לא טענתי אחרת, שום סיכוי בעולם שזה קורה.
אגב גרינפלד זה אותו חלאה שהוציא לנו אדום על המקרה הנ״ל של אספרייה https://x.com/spaceahabal/status/185051 ... wluvnq-T5A.
ג׳אבר מפרק קרסול לשחקן בית״ר ויוצא עם חיבוק ונשיקה מהשופט ואנחנו מקבלים אדומים על האירועים הרכים האלו... עצוב ובעיקר מכעיס.
כשברדה אמר בזמנו ״מגיע לנו לקבל יותר כבוד״ הוא חטף על זה אש בתקשורת, הוא צדק ובגדול, חבל שלא נשמעות עוד התבטאויות כאלו של המועדון בפומבי.
לנתח את השריקות של גרינפלד ולהצביע מה הוא עשה כאן ושם זה מיותר. הכל אצלו זה הצגה ובמטרה שידברו עליו. אין פה שום דבר מקצועי.
כל עוד במועדון לא עושים משהו נגד זה אז עדיף לסתום את הפה כי זאת אך ורק אשמתם.
לי כבר אין חשק להגיע למשחקים שגרינפלד שופט וכנראה אוותר על התענוג מכאן והלאה. זה תמיד אותו חרא ותמיד המשחק הוא סבל מתמשך.
מהשנים האחרונות זוכר את המשחקים המכוערים מול הפועל חיפה עם האדום המוקדם של ספר או תיקו מאופס מול קטמון.
אני בא לראות כדורגל ובסוף כולם מתעסקים רק בשופט. אם הוא ההצגה אז עדיף שיהיו יציעים ריקים.
כל עוד במועדון לא עושים משהו נגד זה אז עדיף לסתום את הפה כי זאת אך ורק אשמתם.
לי כבר אין חשק להגיע למשחקים שגרינפלד שופט וכנראה אוותר על התענוג מכאן והלאה. זה תמיד אותו חרא ותמיד המשחק הוא סבל מתמשך.
מהשנים האחרונות זוכר את המשחקים המכוערים מול הפועל חיפה עם האדום המוקדם של ספר או תיקו מאופס מול קטמון.
אני בא לראות כדורגל ובסוף כולם מתעסקים רק בשופט. אם הוא ההצגה אז עדיף שיהיו יציעים ריקים.
https://x.com/miguel_vitor4/status/1850533401310204365
בן של זונה. לפרסם את הסרטון הזה בעמוד הרשמי של המועדון ולתייג אותו.
חתיכת כלב מטונף, בעזרת השם יבלע את המשרוקית.
מועדון רכרוכי
זה סרטון שויטור צריך להכין?
זה סרטון שויטור צריך להכין?
מרתיח את הדם!גיא חניה כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 17:50https://x.com/miguel_vitor4/status/1850533401310204365