גיא מזרחי
Re: גיא מזרחי
בנתיים בסדר גמור , אחלה בישול היום
דומה קצת למיסטר בין
דומה קצת למיסטר בין
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אני מבקר אותו הרבה על סמך מה שראיתי ממנו עד כה, אבל במשחק הזה הוא הראה משהו אחר אני מקווה מאוד שזה מגמה שתמשך כי יציבות זה שם המשחק בטח בעמדת הגנה, כל הכבוד גיא תמשיך ככה!

- yarinbenizri94
בשער הראשון אחרי שמסירה עברה את ונטורה הוא איחר בסגירה ואז כשחזר להגנה במקום לסגור באמצע במקום בלוריאן שחיפה עליו בחר לרוץ חזרה לעמדת המגן הימני מה שהשאיר את החור במרכז של בלוריאן לשער של מחמיד.
מחצית שנייה איחר בסגירה וקיבלנו את המצב של פ"ת למשקוף.
בשער השני שלהם עברו אותו ברחבה בדרך לשער.
חייב להשתפר הגנתית או שבינואר לא אופתע אם ירד לספסל. לא עובדים איתו על זה?
לזכותו יאמר שבמחצית הראשונה נתן כרוס לראש של דן ביטון היה מצב טוב.

- dardasmiley
לדעתי אם תתמקד באותה צורה על בלוריאן תראה שגם אצלו יש המון טעויות של הבנת משחק ועמידה.yarinbenizri94 כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 00:56בשער הראשון אחרי שמסירה עברה את ונטורה הוא איחר בסגירה ואז כשחזר להגנה במקום לסגור באמצע במקום בלוריאן שחיפה עליו בחר לרוץ חזרה לעמדת המגן הימני מה שהשאיר את החור במרכז של בלוריאן לשער של מחמיד.
במקרה הזה החסרונות של שניהם מתלבשים אחד על השני וזה יוצר בור עמוק, אם אחד מהם היה מוחלף במישהו חזק יותר השני אוטומטית היה נראה הרבה יותר טוב כי היה מישהו שיסתיר חסרונות.
בעניין הזה, הייתי שמח לראות את טיבי משולב יותר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בדיוק.dardasmiley כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 07:33לדעתי אם תתמקד באותה צורה על בלוריאן תראה שגם אצלו יש המון טעויות של הבנת משחק ועמידה.
במקרה הזה החסרונות של שניהם מתלבשים אחד על השני וזה יוצר בור עמוק, אם אחד מהם היה מוחלף במישהו חזק יותר השני אוטומטית היה נראה הרבה יותר טוב כי היה מישהו שיסתיר חסרונות.
יהיה קל יותר להסתיר את החסרונות של מזרחי אם ויטור ישחק.
מזרחי חלש הגנתית אבל בלוריאן לא בדיוק תורם למצב. להפך.
בטווח הארוך - נצטרך תחרות למזרחי. עוד ישראלי(לא, לא אור דדיה) שיכול לשחק שם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי אפשר להביא מגן ימני זר שיתחרה איתוMelikson24 כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 07:36בדיוק.
יהיה קל יותר להסתיר את החסרונות של מזרחי אם ויטור ישחק.
מזרחי חלש הגנתית אבל בלוריאן לא בדיוק תורם למצב. להפך.
בטווח הארוך - נצטרך תחרות למזרחי. עוד ישראלי(לא, לא אור דדיה) שיכול לשחק שם.
תחרות זה דבר טוב לעמדות הגנה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוא בסדר גמור ואפשר לחיות איתו בשלום
זר לעמדת הבלם ומחליף לספר ואז נשתדרג עוד קצת
זר לעמדת הבלם ומחליף לספר ואז נשתדרג עוד קצת
- yarinbenizri94
100 אחוז.dardasmiley כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 07:33לדעתי אם תתמקד באותה צורה על בלוריאן תראה שגם אצלו יש המון טעויות של הבנת משחק ועמידה.
כשאני חושב מה היה משפר את הקבוצה הכי הרבה זה חיזוק בעמדת הבלם והמגן הימני בכל השאר אני לא נוגע(אחרי אולי חלוץ למרות שאני אוהב את פול).
פשוט בלם בדמות חיזוק לינואר כבר יש לנו אבל מגן..

רק בלם יחסית צעיר לשנים ארוכות, יעבור שנה וחצי סטאז' עם ויטור, שיכול גם לגבות את צד ימין
בכל קבוצה בעולם יש חורים בעמדות כאלה ואחרות, אין 100% שלמות. לדעתי מזרחי כן משתפר מפעם לפעם וקוזוק מאוד מאמין בו ככה שקשה לי להאמין שיגיע לו מישהו על הראש ובטח שלא זר.
בסוף ללחץ גבוה ולעמידה גבוהה יש גם מחיר, מזרחי המון מנסה לתקוף את השחקן היריב שהכדור אמור להגיע אליו, לפעמים זה יצליח ויניב אפילו שער כמו מול הפועל חיפה ולפעמים זה יגרום לבור בהגנה. לדעתי בהמשך לצד ויטור זה ייראה הרבה יותר בסדר ואם גם יגיע בלם זר טוב אז בכלל.
בסוף ללחץ גבוה ולעמידה גבוהה יש גם מחיר, מזרחי המון מנסה לתקוף את השחקן היריב שהכדור אמור להגיע אליו, לפעמים זה יצליח ויניב אפילו שער כמו מול הפועל חיפה ולפעמים זה יגרום לבור בהגנה. לדעתי בהמשך לצד ויטור זה ייראה הרבה יותר בסדר ואם גם יגיע בלם זר טוב אז בכלל.
ברגע שיגיע בלם טוב וויטור יחזור לא נרגיש את החורים של מזרחי
- yarinbenizri94
כן אתה צודק, ויטור, לחץ גבוה ואמון מרן.Itay כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 11:53בכל קבוצה בעולם יש חורים בעמדות כאלה ואחרות, אין 100% שלמות. לדעתי מזרחי כן משתפר מפעם לפעם וקוזוק מאוד מאמין בו ככה שקשה לי להאמין שיגיע לו מישהו על הראש ובטח שלא זר.
אבל בוא תזרום איתי רגע לתרגיל בדמיון מודרך:
במקום בלוריאן ויטור, במקום מזרחי מגן זר ברמתו של לופז(במקום ספר) בינואר - הקבוצה הזאת לא מסוגלת לרוץ לאליפות?

לפעמים כל המוסיף גורע. בלם זר צעיר ודילול הסגל בינואר.
יש פה עניין של סדרי עדיפויות.yarinbenizri94 כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 13:41כן אתה צודק, ויטור, לחץ גבוה ואמון מרן.
אבל בוא תזרום איתי רגע לתרגיל בדמיון מודרך:
במקום בלוריאן ויטור, במקום מזרחי מגן זר ברמתו של לופז(במקום ספר) בינואר - הקבוצה הזאת לא מסוגלת לרוץ לאליפות?![]()
אם אתה שואל אותי, להביא זר אכזר לכנף ימין הרבה יותר יקדם אותנו מאשר מגן, ראינו פה אלופות עם מגנים כמו קנדיל,דוידזאדה ואבישי כהן...
בתיאוריה ברור שהייתי רוצה מגן יותר שלם ממזרחי אבל לדעתי כל עוד יש את ויטור ואולי בלם זר בתכנון אז לבזבז 3 הקצאות של זר על חוליית ההגנה זה טו מאץ׳.
כרגע הדברים עובדים טוב אבל אני מעריך בזהירות שההתקפה הנוכחית שלנו לא תצליח לאורך זמן, חסר שם שחקן שאתה אומר עליו אני יכול להישען.
- dardasmiley
למען האמת לא רואה איפה משתלב זר אכזר בקישור שלנו. לא בימין ולא בשמאל.Itay כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 15:39יש פה עניין של סדרי עדיפויות.
אם אתה שואל אותי, להביא זר אכזר לכנף ימין הרבה יותר יקדם אותנו מאשר מגן, ראינו פה אלופות עם מגנים כמו קנדיל,דוידזאדה ואבישי כהן...
בתיאוריה ברור שהייתי רוצה מגן יותר שלם ממזרחי אבל לדעתי כל עוד יש את ויטור ואולי בלם זר בתכנון אז לבזבז 3 הקצאות של זר על חוליית ההגנה זה טו מאץ׳.
כרגע הדברים עובדים טוב אבל אני מעריך בזהירות שההתקפה הנוכחית שלנו לא תצליח לאורך זמן, חסר שם שחקן שאתה אומר עליו אני יכול להישען.
זה מצב מאוד עדין, אם תביא וואקמה ברור שאף אחד לא יגיד לא. אבל יש גם בצד שמאל וגם בצד ימין שחקנים טובים, הזר שיצטרך להגיע יהיה חייב להיות ברמה מאוד גבוהה כדי לא להיות בזבוז.
הייתי הולך על בלם עם מחשבה לשנים קדימה ומשאיר כרגע את ספר שנותן את שלו מהספסל.