רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי MikiRed »

השינוי, פגיעה בול (ולמעלה מזה) בשלושת שחקי הקישור.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

sumsum כתב:
20 אוקטובר 2024, 22:00
נתחיל בפרגון, הקבוצה מתחברת ויש סגל נהדר יחסית לעונות האחרונות. הקבוצה דורסת ונותנת קצב גבוה מאוד ויש הרבה מאוד אפשרויות.

לעניין אלונה, הכל עניין החלטה של המשפחה. ברצותם שמאמן יצליח יתנו כלים וילעיטו תקציבים ויכולות שמאמן יכול להצליח איתם (ע״ע בעונות הראשונות של ברק שגם היא לא התחילה וואו). במצבים שאינם רוצים מישהו (מאמן), יש ׳בעיות תקציב׳ ויש ׳משבר בהייטק׳ וזה מתבטא וגורם להורדת התקציב והכלים להצלחה. להזכירכם במהלך העונה הקודמת אליניב רצה תוספת לתקציב והיא אמרה שהם מתכוונים לקצץ בתקציב (זכותה) ואז שברדה קיבל וולה, זה בא עם 6 מליון שקלים תוספת ועירוי לתקציב השחקנים על התקציב של העונה שעברה.

במהלך העונה שעברה מיעטה להגיע למשחקים, ומיעטה בכלל לפרגן גם שהיה על מה. הנתק הזה היה ברור שיסתיים בגירושים כפי שעשתה עם ברק בעונתו האחרונה.

העבר מעניין רק כנתון וכאמדן דרך, נשמח ונהנה מהרגע ונקווה בפן המקצועי שמי שהיו לו ספקות אם מזרחי יכול להיות המגן הימני שלנו אז קיבל גושפנקא שלא מדובר במגן שיכול לשחק אצלנו בהרכב (הגול השני של פתח תקווה היה מביך. קודם כל מגן ימני זר, מיגל וזה סגל אדיר.

אין תחליף למשפחת ברקת ואני מפרגן לה על השינוי התקציבי שהועמד לטובת הצלחת הקבוצה, לא מובן מאליו גם אני לא אהבתי את הדרך שהקשתה על אליניב וקריעת בשר מבשרנו להצליח כפי שאנחנו רואים את הסגל שישנו כעת, סגל אדיר.
תתפלא, אבל אני מסכים עם הרבה מאוד ממה שכתבת כאן.
שאלונה לא מבסוטית מהדרך/תוצאות של המאמן היא דואגת להראות לו את זה בעיקר בקטע התקציבי עד שזה נגמר רע.
אוהב את זה? לא.
אבל זאת הדרך שלה.
לא מסכים לגבי ברק בתחילת הדרך כי הוא קיבל שחקנים שאלישע יכול היה לחלום עליהם.
ראדי,שהר,טוני,צדק ומתנצל אם שכחתי מישהו כל אלה הגיעו בעונה הראשונה כי היא האמינה בו ובעונה השנייה בכלל התפזרות מטורפת.
היא לא אהבה את הכדורגל של ברדה,לא אהבה את העובדה שהיא צריכה להחליף זרים כל עונה ולשלם ים פיצויים.
לא יודע אם התקציב הדנה עלה או לא,נוטה להאמין לך אבל זה רק מוכיח את הטענה שלי.
ועכשיו אם היא תראה שהקבוצה רצה קדימה עם צאנס אמיתי ולא בכאילו להיאבק על אליפות היא תפתח את הכיס.
ואגב הסגל לא כזה אדיר,הוא גדול נכון אבל לא אדיר.
עבודת המאמן עושה אותו אדיר כרגע.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

הגיעו ישראלים בפרופיל גבוה יחסית למה שהיה פה שלוש שנים אחרונות, זה מגיע בטיקט של שכר גבוה מאוד ובמיסוי מלא. הגיעו שחקנים זרים ברכישות ולא בהעברה חופשית (כולל גריטה עם מענק חתימה מופלג.
שמי שלא רואה פה השקעת יתר העונה מסתמך על מה? ועוד יגיע זר (מקווה שמגן ימני) ולא נמכר אף שחקן ישראלי/זר שהכניס כסף למועדון אז הגיעו גם ביטון, בלטקסה גריטה ונטורה וקאנגווה, שחקנים יקרים מאוד. על זה רכישה של מזרחי במליון שקלים. לפני זה הדיבור היה על ׳שחקנים חופשים מהליגה הלאומית.
לצורך ההדגמה אלמגור שמשחק בירושלים הציעו עליו 100 א״ש ונמכר להפועל ירושלים ב700 א״ש כמדומני.

באמת שבתוספת תקציבית וניצול סיטואציות בשוק הישראלי הסגל חוזק בצורה ניכרת וזה לא מסתדר עם עניין ׳אותו תקציב׳ אפילו אם אתה מליקסון.

ולעניין ברק בכר אני לא הובנתי נכון כי אני בדיוק אומר מה שאתה, למרות התחלה לא טובה הוא קיבל וקיבל וקיבל כלים נדירים. וזה התחבר לשושלת טובה ומפנקת במיוחד.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Melikson24 כתב:
20 אוקטובר 2024, 22:02
אין שום שינוי תקציבי מהעונה שעברה.

בתחילת הקיץ עוד דיברתם פה על קיצוצים וירידה בתקציב. תפסיקו להביך את עצמכם.
יש פה עבודה מקצועית טובה יותר. בחירת שחקנים טובה יותר. בניית קבוצה טובה יותר בתקציב הקיים. זה הכל.
גם אם יש, זה לא אומר כלום.
צריך לנצל את זה, ורן עושה את זה עד כה פשוט נהדר.
היתר פשוט לא רלוונטי.

מאמן טוב יגרום לסגל להיראות נהדר, מאמן לא טוב יגרום לסגל להיראות מזעזע ממה שהוא.
זה הולך יד ביד, וגם היום יש כמה וכמה שחקנים אצלנו שהם לא כזה וואו. שיש אימון ועוגנים, אז השלם נראה טוב.
גם לבכר היו ליצנים על הראש שטענו שלא צריך מאמן כדי לקחת אליפות עם אוגו, ראדי וואקמה. אלה קולות לא רלוונטיים שתמיד יהיו.

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

sumsum כתב:
20 אוקטובר 2024, 22:20
הגיעו ישראלים בפרופיל גבוה יחסית למה שהיה פה שלוש שנים אחרונות, זה מגיע בטיקט של שכר גבוה מאוד ובמיסוי מלא. הגיעו שחקנים זרים ברכישות ולא בהעברה חופשית (כולל גריטה עם מענק חתימה מופלג.
שמי שלא רואה פה השקעת יתר העונה מסתמך על מה? ועוד יגיע זר (מקווה שמגן ימני) ולא נמכר אף שחקן ישראלי/זר שהכניס כסף למועדון אז הגיעו גם ביטון, בלטקסה גריטה ונטורה וקאנגווה, שחקנים יקרים מאוד. על זה רכישה של מזרחי במליון שקלים. לפני זה הדיבור היה על ׳שחקנים חופשים מהליגה הלאומית.
לצורך ההדגמה אלמגור שמשחק בירושלים הציעו עליו 100 א״ש ונמכר להפועל ירושלים ב700 א״ש כמדומני.

באמת שבתוספת תקציבית וניצול סיטואציות בשוק הישראלי הסגל חוזק בצורה ניכרת וזה לא מסתדר עם עניין ׳אותו תקציב׳ אפילו אם אתה מליקסון.

ולעניין ברק בכר אני לא הובנתי נכון כי אני בדיוק אומר מה שאתה, למרות התחלה לא טובה הוא קיבל וקיבל וקיבל כלים נדירים. וזה התחבר לשושלת טובה ומפנקת במיוחד.
בסדר, בסדר, אבל מה אתה אומר על קוזו? עדיין מאמן גרוע שלא מתאים לנו?

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

עד עכשיו הליגה פח, הרבה בחסות המלחמה ובחסות שינויי דורות.
זה פלוס אדיר עבורנו בטח בפתיחה עם רצף גרוטאות (עם אפס יהירות, זו פשוט האמת) לצבור ביטחון וניסיון, אבל לא רץ להכתיר, כי הדבר האמיתי עוד לפנינו.
וכמובן שאפו על קבוצה מהנה , דומיננטית ולוחצת.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

חירבן לנו את אירופה אבל מאז חבל"ז, מצדיע לו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הליגה הייתה כזו גם בעונה הקודמת.
המבחן עוד לפנינו זה ברור.
ועדיין, יש סימנים מעודדים. מאמן כדורגל טוב.
לא הרבה חשבו ביוני ובטח באוגוסט, שבאוקטובר נראה כבר כמה משחקים שבאופן הכי פשוט של המילה, יש בהם איכות קבוצתית.

יש ציפייה וסקרנות לפני משחק, זה משהו שמאוד התגעגעתי אליו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חשוב לציין שקוזוך התחיל טוב בנתניה ובפתח תקווה, בהמשך באה דעיכה. המבחן שלו יהיה בלייצר המשכיות.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

פתאום שכחו כאן מי הביא זרים פשוט לא טובים(מעניין למה דואגים כאן לא לדבר על זה).
שוכחים מי הביא לכאן את בדש, שמיר ותורגמן.
שחטואל קיבל הרבה יותר דק ממה שהוא צריך או איי פעם דמיין.
קלימלה, סאלמני, פוקו ואפילו קניונס אהובכם שמוסר ד"ש אחרי עוד משחק שגם בפ"ת נראה שלא מצליח(בטח גם דן רומן סימן אותו בגלל המאמן הקודם ולא בונה עליו).

כשהיה צריך נרטיב לתת אש על הבעלים והמאמן החדש עשו הכל כדי לבנות אחד כזה ולהכפיש את כל מי שרק אפשר, רק כדי לא חלילה שלא יהיה זרקור על הבעיות האמיתיות.
מקווה שהרבה כאן עשו חשבון נפש ובעיקר שלא נשמע אותם קופצים במשבר הראשון שיגיע(הוא יהיה השני אחרי אירופה אבל יש לי הרגשה עדיין יחכו בפינה).

אחלה קוזו, אחלה אלונה.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

מחכים לקוזוק עוד הרבה מבחנים בהמשך, אם זה ניהול הסגל, יצירת המשכיות, ניהול המשבר שתמיד מגיע במהלך העונה לכל קבוצה, ההתמודדויות מול הגדולות, היצירתיות שתידרש ממנו בכדי להמציא את הקבוצה מחדש כשקבוצות יתחילו ללמוד אותנו... זה עוד יגיע.

בינתיים נשפוט על 4 החודשים שהוא כאן, התחיל מהנקודה הכי נמוכה שמאמן יכול להתחיל וזה משבר חריף בין הקהל להנהלה, סגל חלש ולא מאומן, קהל שחלקו הלא קטן היה עוין כלפי המינוי וכבר אחרי 3 משחקים הגיע ליציעים וקרא ״תתפטר״, כישלון באירופה והפסדים לא נעימים לחיפה וטבריה בטוטו כאשר הקבוצה עדיין הייתה בבנייה, בקיצור כדור שלג שיכל בקלות להגיע לנקודה מאוד מכוערת.

צריך חתיכת עור של פיל כדי להתנהל בכזה סיר לחץ ולהגיע לאוקטובר שהקהל כל כך נהנה אחרי שהוא לגמרי מייצב לקבוצה את הדופק ומצליח להביא אותה לרמת אימון כזו ולשליטה ואחיזה טובה בסגל, זה אולי יישמע מוגזם אבל בעיניי לא לכל מאמן יש ביצים לחתוך חצי סגל, לעשות מהלכים לא פופולריים כמו שחרור קיניונס והחתמת שחקנים שהם אולי לא מה שחשבנו שצריך ואחרי כל זה הוא גם לא מתבייש לנפות שחקנים מהסגל שחקנים שהם לא פלס באימונים ולא מעניין מי הם גם במחיר של לשים שני שוערים בספסל או איזה ילד מהנוער.

גם את ההחלטה לא להתפשר על בלם זר לא משדרג אני מאוד מעריך, צריך הרבה אומץ ללכת לכמה חודשים עם בלמים כמו בלטקסה (שגם הוא נחת בהפתעה לקראת סוף החלון) ובלוריאן בידיעה מוחלטת שזה יזנב בנו כמעט כל משחק.

כאמור הוא חווה פה טבילת אש רצינית ויצא ממנה בצורה נהדרת כשהוא נצמד לדרך שלו ולאמונה שלו גם כשזה היה מלווה בארגזים של ביקורות, שמח שזה עבד לו ונקווה כולנו שימשיך בדרך הזאת.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

מישהו יכול להסביר מקצועית את השיפור בכושר הגופני?
אימונים נכונים או בחירת שחקנים נכונה? (או שילוב?).
לא זוכר אינטנסיביות ולחץ של תשעים דקות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

sumsum כתב:
20 אוקטובר 2024, 22:06
אני עקבי במה שאני אומר. ומידיעה.
אתה עקבי ככה גם לגביי דייקי?
הבחור הראה היום בדיוק למה רן קוזוך לא רצה אותו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני עדיין משוכנע שעדיף את דן ביטון באמצע מאשר אליאס פרץ , אנחנו נרוויח התקפית הרבה יותר מביטון בתפקיד הזה.
ובטח שביטון נעלם באגף ושוכחים שהוא קיים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:
21 אוקטובר 2024, 04:21
אתה עקבי ככה גם לגביי דייקי?
הבחור הראה היום בדיוק למה רן קוזוך לא רצה אותו
אחרי שעבר קיץ בלי הכנה נורמלית והגיע בספטמבר לקבוצה מהחלשות בליגה זה קצת לא פייר לשפוט אותו. החיים לא בשחור ולבן, לטעמי הוא עדיין שחקן מצוין שעם ניהול נכון של הסיטואציה כן יכל לעזור לנו לא מעט.

שלח תגובה