ובלם זר בהקדם.
ההגנה הזאת לא תספיק מול המכביות. גם עם ויטור.
ובלם זר בהקדם.
בטלגרם יש שידורים שעובדים מצוין.סימיוני כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 21:24מה שקרה זה ככה: מאחר ואף אחד לא עזר לי פה עם איזה לינק נורמלי, נאלצתי למצוא משהו די דפוק. עד שמצאתי, פיספסתי את הגול הראשון. אחר כך, בכל פעם שנקטע השידור, עד שהצלחתי לחזור, השתנתה התוצאה. לא ראיתי אף גול שלנו בלייב!!!
במקום לשמוח בגולים שלנו, התעצבנתי על זה שלא ראיתי. הכל הפוך... אבל מי אני שאתלונן אחרי שדפקנו חמישייה? מי אני? מה אני?מי אני? מה אני? מה? מה? מה?
אקרא בנחת את הניתוחים שלכם על המשחק וכך אבין מה היה, עד שיעלה התקציר באתר חוקי....
הרבה מזה בגלל המצב במדינה ויש מלא במילואים. גם בית"ר שבאטרף על הקבוצה מביאים מספרים דומים.Melikson24 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 21:32איזה בושה לקהל שלנו כל הדיבורים האלה על קרחות ביציעים.
אם אנחנו לא מתחילים למלא את טרנר אחרי היכולת הטובה במחזורים האחרונים - זה סופר מביך.
מדד XG (קיצור של Expected Goals, או “שערים צפויים”) הוא כלי סטטיסטי בכדורגל שמשמש כדי להעריך את הסבירות שבעיטה מסוימת תסתיים בשער, בהתבסס על מגוון פרמטרים. המדד משקף את איכות ההזדמנויות של קבוצה או שחקן לאורך המשחק, ולא רק את התוצאה הסופית.
תודה!Itay כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 21:42מדד XG (קיצור של Expected Goals, או “שערים צפויים”) הוא כלי סטטיסטי בכדורגל שמשמש כדי להעריך את הסבירות שבעיטה מסוימת תסתיים בשער, בהתבסס על מגוון פרמטרים. המדד משקף את איכות ההזדמנויות של קבוצה או שחקן לאורך המשחק, ולא רק את התוצאה הסופית.
כל בעיטה נמדדת לפי נסיבות כמו:
• המרחק מהשער
• הזוית ביחס לשער
• סוג המסירה או המהלך שהוביל לבעיטה
• סוג הבעיטה (ברגל, בראש וכו’)
המדד נותן ניקוד שנע בין 0 ל-1. לדוגמה, בעיטה מתוך תיבת החמש עשויה לקבל ערך XG של 0.8, כלומר 80% סיכוי לשער, בעוד שבעיטה מרחוק תזכה לערך נמוך יותר, למשל 0.1.
XG עוזר לאמוד כמה שחקן או קבוצה היו “אמורים” להבקיע בהתחשב בהזדמנויות שיצרו, ולא רק כמה שערים הובקעו בפועל.
איתך, בחיים לא איחלתי דבר כזה לשחקן יריב, חיסל את ויטור וגמר לאליאסי את האולימפיאדה.dardasmiley כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 20:09אנאס מחמיד זה אחד הבני זונות הכי גדולים ששיחקנו מולם. לא אתבאס אפ מישהו יקריב אדום ויגמור לו את העונה.