רן קוז'וך חתם לשנתיים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
אחלה ריאיון והסברים, אני אוהב שמאמנים מנסים אשכרה לדבר על כדורגל, זה לא קורה בארץ מספיק.
אחלה רן.
קל להגיד את זה בדיעבד ובטח מול 9 שחקנים אבל ההבנה שחייב להוציא את בלוריאן כי השופט השיכור הזה בוודאות נותן לו אדום + לעבור ל3 בלמים כדי לרווח את המשחק ולהניע כדור בסבלנות עד שמגיעים למצבים ממשיים הביאו את הנקודות.
הכניס את ספר שאחרי 2 דק הביא לו גול מבעיטה מחוץ לרחבה.
מבין וקורא משחק מעולה, רק שיהיה לקהל שלנו סבלנות.לא לגמור אותו עם הציפיות שמגיעות.
אנחנו לא ראויים ולא מועמדים לאליפות, אבל לפחות נהנה קצת מכדורגל לשם שינוי.
קל להגיד את זה בדיעבד ובטח מול 9 שחקנים אבל ההבנה שחייב להוציא את בלוריאן כי השופט השיכור הזה בוודאות נותן לו אדום + לעבור ל3 בלמים כדי לרווח את המשחק ולהניע כדור בסבלנות עד שמגיעים למצבים ממשיים הביאו את הנקודות.
הכניס את ספר שאחרי 2 דק הביא לו גול מבעיטה מחוץ לרחבה.
מבין וקורא משחק מעולה, רק שיהיה לקהל שלנו סבלנות.לא לגמור אותו עם הציפיות שמגיעות.
אנחנו לא ראויים ולא מועמדים לאליפות, אבל לפחות נהנה קצת מכדורגל לשם שינוי.
אחלה קוזוך. מבסוט עליו ממש עוד כה.
מאמן עם ביצים, עם תשוקה, עם רצון, שלא דופק חשבון לאף אחד!
מזכיר את המאמן ההוא ב2016 חמסה חמסה חמסה
מזכיר את המאמן ההוא ב2016 חמסה חמסה חמסה
נראה לי הוא שורד את החגים
- dardasmiley
הקבוצה הכי מאומנת שהייתה פה מאז השושלת.
86% מסירות מוצלחות אין נתון טוב מזה להעיד על מאומנות של קבוצה.
כושאר גופני מדהים גם בדקה 90
רעב וביטחון.
מאכיל אותי כובע ענק ואני נהנה מכל ביס.
שאפו ענק לרן ולא פחות מזה שאפו גם ל"פריקית של כדורגל" שוואלה ראתה משהו שאנחנו לא
86% מסירות מוצלחות אין נתון טוב מזה להעיד על מאומנות של קבוצה.
כושאר גופני מדהים גם בדקה 90
רעב וביטחון.
מאכיל אותי כובע ענק ואני נהנה מכל ביס.
שאפו ענק לרן ולא פחות מזה שאפו גם ל"פריקית של כדורגל" שוואלה ראתה משהו שאנחנו לא
אגב! מזל שהפסדנו לו בגביע....
אחרת היינו ממשיכים עם מאמן שאין לו מושג ומפחד משחקנים ונותן להם קרדיט ושחקנים שמרשים לעצמם לעשות שכונה ולא להגיע לאימונים
אחרת היינו ממשיכים עם מאמן שאין לו מושג ומפחד משחקנים ונותן להם קרדיט ושחקנים שמרשים לעצמם לעשות שכונה ולא להגיע לאימונים
אנשים וגם כאן מזלזלים באלונה.
במהלך השנים היא קיבלה החלטות שהיו גם לא פופולאריות אבל כאלה שהפכו את המועדון.
אלישע,ממן,ברדה וקוזוך, יש לאשה הזאת עין לא פראיירית בכלל.
מה שקורה עם רן עד עכשיו זה לשים לנו מראה בפנים ולהגיד לנו ״חשבתם שאתם טובים,אני יראה לכם איך אפשר להיות יותר טובים״,במשחק,בניהול הסגל,בבחירת זרים,בכושר גופני.
יהיו עוד ימים פחות טובים זה בטוח,אבל זה נראה שלקבוצה יש בסיס מצויין,עכשיו נראה איך הוא בקטע המנטלי כי ממחר יתחילו לדבר על הפועל ב״ש כמועמדת לאליפות.
מה שקורה עם רן עד עכשיו זה לשים לנו מראה בפנים ולהגיד לנו ״חשבתם שאתם טובים,אני יראה לכם איך אפשר להיות יותר טובים״,במשחק,בניהול הסגל,בבחירת זרים,בכושר גופני.
יהיו עוד ימים פחות טובים זה בטוח,אבל זה נראה שלקבוצה יש בסיס מצויין,עכשיו נראה איך הוא בקטע המנטלי כי ממחר יתחילו לדבר על הפועל ב״ש כמועמדת לאליפות.
ועדיין צריך להכניס את היד עוד קצת לכיס להביא בלם ושחקן לימין ולהגיד חזרתיRed Tiger כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 21:25אנשים וגם כאן מזלזלים באלונה.
בכל מקרה אני אוכל כובע עד עכשיו וזה טעים
נתחיל בפרגון, הקבוצה מתחברת ויש סגל נהדר יחסית לעונות האחרונות. הקבוצה דורסת ונותנת קצב גבוה מאוד ויש הרבה מאוד אפשרויות.Red Tiger כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 21:25אנשים וגם כאן מזלזלים באלונה.
לעניין אלונה, הכל עניין החלטה של המשפחה. ברצותם שמאמן יצליח יתנו כלים וילעיטו תקציבים ויכולות שמאמן יכול להצליח איתם (ע״ע בעונות הראשונות של ברק שגם היא לא התחילה וואו). במצבים שאינם רוצים מישהו (מאמן), יש ׳בעיות תקציב׳ ויש ׳משבר בהייטק׳ וזה מתבטא וגורם להורדת התקציב והכלים להצלחה. להזכירכם במהלך העונה הקודמת אליניב רצה תוספת לתקציב והיא אמרה שהם מתכוונים לקצץ בתקציב (זכותה) ואז שברדה קיבל וולה, זה בא עם 6 מליון שקלים תוספת ועירוי לתקציב השחקנים על התקציב של העונה שעברה.
במהלך העונה שעברה מיעטה להגיע למשחקים, ומיעטה בכלל לפרגן גם שהיה על מה. הנתק הזה היה ברור שיסתיים בגירושים כפי שעשתה עם ברק בעונתו האחרונה.
העבר מעניין רק כנתון וכאמדן דרך, נשמח ונהנה מהרגע ונקווה בפן המקצועי שמי שהיו לו ספקות אם מזרחי יכול להיות המגן הימני שלנו אז קיבל גושפנקא שלא מדובר במגן שיכול לשחק אצלנו בהרכב (הגול השני של פתח תקווה היה מביך. קודם כל מגן ימני זר, מיגל וזה סגל אדיר.
אין תחליף למשפחת ברקת ואני מפרגן לה על השינוי התקציבי שהועמד לטובת הצלחת הקבוצה, לא מובן מאליו גם אני לא אהבתי את הדרך שהקשתה על אליניב וקריעת בשר מבשרנו להצליח כפי שאנחנו רואים את הסגל שישנו כעת, סגל אדיר.
- Melikson24
אין שום שינוי תקציבי מהעונה שעברה.
בתחילת הקיץ עוד דיברתם פה על קיצוצים וירידה בתקציב. תפסיקו להביך את עצמכם.
יש פה עבודה מקצועית טובה יותר. בחירת שחקנים טובה יותר. בניית קבוצה טובה יותר בתקציב הקיים. זה הכל.
יש פה עבודה מקצועית טובה יותר. בחירת שחקנים טובה יותר. בניית קבוצה טובה יותר בתקציב הקיים. זה הכל.
תבדוק, 6 מליון שקלים תוספת.Melikson24 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 22:02אין שום שינוי תקציבי מהעונה שעברה.
- Melikson24
אני עקבי במה שאני אומר. ומידיעה.Melikson24 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 22:04רוצה להתערב?
ועזוב,
אם אתה טוען ש70 מיליון שקל הקבוצה צריכה להיות מחורבנת כמו בעונה שעברה וב76 מיליון שקל היא צריכה לשטוף את המגרש ולרוץ גבוה - אז כנראה שאלונה עשתה החלטה מצוינת.
די בחייאת. אפשר לומר "טעיתי" ולהמשיך הלאה.