לא מקבל את מה שאומרים פה.
מהציטוטים שיצאו לא ראיתי טיעון ענייני אחד מהצד שלנו.
במקום לאתגר את הפחי אשפה האלה עושים להם עבודה קלה. למורן מאירי ולסוללה של חיפה זה לא היה קורה.
מסכים, המועדון היה צריך לקחת משרד עורכי דין מהשורה הראשונה בארץ כדי לעצור את התקדימים על הגב שלנו. בטווח הארוך, גם אם היינו שמים פה 1,000,000 שקל זה יחזיר את עצמו.
המשרד המשפטי במועדון בדיחה.
לדעתי זה הרבה מעבר לחיפה או מכבי. זאת החלטה פוליטית שמצביעה על חשש מפיפ"א/אופ"א.
המקסימום שחיפה או מכבי היו מקבלים זה משחק חוזר.
עד כמה שידוע לי(תקנו אותי אם אני טועה) - אנחנו בכלל לא ביקשנו משחק חוזר.
לדעתי? צריך לשחרר.
הושפלנו כבר מספיק בנושא הזה.
נ.ב.
וכן, אני מסכים שיש לנו בעיה בייצוג המשפטי. בכלל לא הוזכרו עוד 9,000 אוהדים שבסה"כ באו לראות משחק כדורגל ולא נכנסו לכר הדשא, וחזרו הביתה מתוסכלים.
לא מקבל את מה שאומרים פה.
מהציטוטים שיצאו לא ראיתי טיעון ענייני אחד מהצד שלנו.
במקום לאתגר את הפחי אשפה האלה עושים להם עבודה קלה. למורן מאירי ולסוללה של חיפה זה לא היה קורה.
אם היינו מתקפלים ומבקשים משחק חוזר לכל הפחות אולי היינו מקבלים
מצד אחד לא לוות רמצד שני הסיכוי אפסי שמישהו יפסוק נגד ערבים
לדעתי זה הרבה מעבר לחיפה או מכבי. זאת החלטה פוליטית שמצביעה על חשש מפיפ"א/אופ"א.
המקסימום שחיפה או מכבי היו מקבלים זה משחק חוזר.
עד כמה שידוע לי(תקנו אותי אם אני טועה) - אנחנו בכלל לא ביקשנו משחק חוזר.
לדעתי? צריך לשחרר.
הושפלנו כבר מספיק בנושא הזה.
נ.ב.
וכן, אני מסכים שיש לנו בעיה בייצוג המשפטי. בכלל לא הוזכרו עוד 9,000 אוהדים שבסה"כ באו לראות משחק כדורגל ולא נכנסו לכר הדשא, וחזרו הביתה מתוסכלים.
הבעיה שלנו שהייצוג שלנו ניסה להתווכח עם הנראטיב במקום להפריד את אירוע הפריצה עליו ירדה לנו נקודה בצדק לאירוע תוצאת המשחק שם סכנין אשמה ואי אפשר בכלל לטעון אחרת עובדתית. אני מקווה שייקחו מישהו נורמלי למחוזי שיטען את הטיעון הנכון. עם עבודה נכונה המחוזי יגלגל את ההתאחדות מכל המדרגות
יפה שאתם עוד מנסים לדון על הטיעונים ועל מה היה צריך לעשות כאילו היה כאן משפט כשר. אתם לא באירוע.
במסגרת ההתאחדות היה ברור שלא יצא כלום. הם מפחדים לפסוק נגד סכנין וזה ככה כבר יותר מעשור. אם יש סיכוי למשהו זה דרך ערעור לאזרחי, השאלה אם זה אפשרי.
בפסק הדין לגבי החזרת הנקודה לסכנין כתבו שלפי התקנון חייב להיות קשר סיבתי בין התפרעות להפסקת המשחק אבל המשחק לא הופסק הוא לא התחיל בכלל.......וכשנוח כן מסתכלים על תקנון
ובהמשך ניקו לגמרי את סכנין מאי ההופעה למשחק וזרמו עם זה שהם פחדו......רק חסר שיתנו להם נצחון טכני וזהו
יפה שאתם עוד מנסים לדון על הטיעונים ועל מה היה צריך לעשות כאילו היה כאן משפט כשר. אתם לא באירוע.
במסגרת ההתאחדות היה ברור שלא יצא כלום. הם מפחדים לפסוק נגד סכנין וזה ככה כבר יותר מעשור. אם יש סיכוי למשהו זה דרך ערעור לאזרחי, השאלה אם זה אפשרי.
הדיונים בהתאחדות כן ישמשו בסיס לטענות במחוזי. הטענות הנכונות מאוד משנות כדי להראות שטענת אותן ועדיין בית הדין פסק שלא לפי התקנון
אלונה: ״למרות שבסוף גם הגב של הגמל עלול להישבר, לגמל הזה אין שום כוונה להרים ידיים.
לפעמים, צריך ללכת עד הסוף,
עבור עצמך אבל בעיקר עבור הכלל.
זה בדיוק מה שנעשה.״
אלונה: ״למרות שבסוף גם הגב של הגמל עלול להישבר, לגמל הזה אין שום כוונה להרים ידיים.
לפעמים, צריך ללכת עד הסוף,
עבור עצמך אבל בעיקר עבור הכלל.
זה בדיוק מה שנעשה.״
הייעוץ המשפטי שלנו חלש מאוד .
תמיד מפסיד ויוצר על הגב שלנו תקדימים ותמיד חותר לעסקאות גם אם אנחנו צודקים .
למה עוד לא ירד האסימון שהייצוג הזה עולה לנו בנקודות ובשם של המועדון ?