ULTRASOUTH
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ULTRASOUTH
לדעתי פשוט שכחו מהמועדון מרוב שהם עסוקים בבני סכנין
שכחו שיש כאן מועדון וקבוצת כדורגל בשם הפועל באר שבע
שכחו שיש כאן מועדון וקבוצת כדורגל בשם הפועל באר שבע
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מצחיק אותי שמשטרת ב״ש כבר 25 שנה לא מצליחה לעצור את עניין הפרוטקשיין בב״ש,מפחדת להיכנס לישובים בדואים ולא משתלטת על הפשע בעיר עושה מבצע יח״צ ״מדהים״ תוך 24 שעות ומוציאה מהמיטה ב4:00 20 נערים שפרצו לכר הדשא..
בחיי אפשר לעשות סדרה בנטפליקס על החרא הזה.
סחתיין על הארגון,ככה צריכים להתנהג חברים קודם כל נאמנות.
ולגבי מי שמבקר אותם, צר לי אבל אתם חבורת צבועים.
האנשים הללו משקיעים ימים כלילות בקבוצה,לא אני ולא אף אחד מכם היה עושה את זה.
מה גם שמדובר בארגון שלא פוגע בקבוצה בכוונה כמו ארגונים אחרים של קבוצות אחרות ואם הפעם הם החליטו לשבור את הכלים כנראה שהסיבה מוצדקת.
במקום לבקר אותם תתמכו בהם,אלה המנוע של טרנר לטוב ולפעמים גם שרע אנחנו צריכים להיות איתם.
מה גם שמדובר בארגון שלא פוגע בקבוצה בכוונה כמו ארגונים אחרים של קבוצות אחרות ואם הפעם הם החליטו לשבור את הכלים כנראה שהסיבה מוצדקת.
במקום לבקר אותם תתמכו בהם,אלה המנוע של טרנר לטוב ולפעמים גם שרע אנחנו צריכים להיות איתם.
+10000Red Tiger כתב: ↑04 ספטמבר 2024, 23:30מצחיק אותי שמשטרת ב״ש כבר 25 שנה לא מצליחה לעצור את עניין הפרוטקשיין בב״ש,מפחדת להיכנס לישובים בדואים ולא משתלטת על הפשע בעיר עושה מבצע יח״צ ״מדהים״ תוך 24 שעות ומוציאה מהמיטה ב4:00 20 נערים שפרצו לכר הדשא..
הם עושים הרבה טוב למועדון ואי אפשר לקחת את זה מהם.
במקרה הנ״ל הם צריכים להבין שהם טעו ולמרות הצעד הקיצוני הם קיבלו גב מאוד רחב מהמון אנשים והכי חשוב גם מאלונה שמסיטה מהם את האש לאן שהיא צריכה להיות מופנית.
אין בושה בלהודות בטעות, כולם מכירים את הארגון כאחד שאולי קצת חלחלו אליו מושפעים בני 16 אבל זה עדיין לא ארגון אלים ובבוניסטי כמו אחרים, זה ארגון שעשה המון טוב לקהילה,לחיילים,לאנשים בבתי חולים... חבל שהוא בוחר לאבד את הראש ולפגוע על הדרך במועדון שלו.
בסוף אי הגעה שלהם לאיצטדיון לא תזיז לאף גורם חיצוני, להיפך, זה הפרס הכי גדול לכל אלו ששונאים את אוהדי הכדורגל. מי שייפגע מזה זה רק הקהל של הפועל ב״ש והקבוצה עצמה.
לא שורפים את הבית בגלל ״נאמנות לחברים״, טיפת בגרות ולא הקטנת ראש של בני 11, כל מי שפרץ לדשא ידע שהוא עלול להיעצר במוקדם או במאוחר, אז מה הפליאה הזו מהמבצע של המשטרה?
כשמדברים על עקרונות רצוי לזכור עיקרון מאוד בסיסי של אוהד כדורגל- הקבוצה מעל הכל, המשפט הזה אינו סיסמה. מקווה בשביל כולנו שהסיטואציה הזו תיגמר על הצד הטוב ביותר ושאנשים יבינו את גודל השעה, בלי יציעים מלאים ומעודדים אין טעם לכדורגל,
במקרה הנ״ל הם צריכים להבין שהם טעו ולמרות הצעד הקיצוני הם קיבלו גב מאוד רחב מהמון אנשים והכי חשוב גם מאלונה שמסיטה מהם את האש לאן שהיא צריכה להיות מופנית.
אין בושה בלהודות בטעות, כולם מכירים את הארגון כאחד שאולי קצת חלחלו אליו מושפעים בני 16 אבל זה עדיין לא ארגון אלים ובבוניסטי כמו אחרים, זה ארגון שעשה המון טוב לקהילה,לחיילים,לאנשים בבתי חולים... חבל שהוא בוחר לאבד את הראש ולפגוע על הדרך במועדון שלו.
בסוף אי הגעה שלהם לאיצטדיון לא תזיז לאף גורם חיצוני, להיפך, זה הפרס הכי גדול לכל אלו ששונאים את אוהדי הכדורגל. מי שייפגע מזה זה רק הקהל של הפועל ב״ש והקבוצה עצמה.
לא שורפים את הבית בגלל ״נאמנות לחברים״, טיפת בגרות ולא הקטנת ראש של בני 11, כל מי שפרץ לדשא ידע שהוא עלול להיעצר במוקדם או במאוחר, אז מה הפליאה הזו מהמבצע של המשטרה?
כשמדברים על עקרונות רצוי לזכור עיקרון מאוד בסיסי של אוהד כדורגל- הקבוצה מעל הכל, המשפט הזה אינו סיסמה. מקווה בשביל כולנו שהסיטואציה הזו תיגמר על הצד הטוב ביותר ושאנשים יבינו את גודל השעה, בלי יציעים מלאים ומעודדים אין טעם לכדורגל,
+1Red Tiger כתב: ↑04 ספטמבר 2024, 23:30מצחיק אותי שמשטרת ב״ש כבר 25 שנה לא מצליחה לעצור את עניין הפרוטקשיין בב״ש,מפחדת להיכנס לישובים בדואים ולא משתלטת על הפשע בעיר עושה מבצע יח״צ ״מדהים״ תוך 24 שעות ומוציאה מהמיטה ב4:00 20 נערים שפרצו לכר הדשא..
אגב מתי בכלל עצרו אוהד כדורגל שהתפרע/זרק אבוקות/זיקוקים באמצע הלילה כמו מבוקש בג'נין........
מישהו היה חייב להראות לעולם שאצלנו לא פוגעים בערבים.....
מול קבוצה אחרת לא היו המעצרים האלה
מעריך מאוד את מה שהם נותנים ועושים, בעיניי הם אוהדים קודם כל את עצמם והפועל ב"ש היא רק הפלטפורמה שמאפשרת את העניין הזה.
צריך שינוי, כל אחד רואה שזה הולך למקום לא טוב.
צריך שינוי, כל אחד רואה שזה הולך למקום לא טוב.
מהיכרות אישית עם רובם אני אומר לך שזה בכלל לא נכון. אפשר להתווכח על הדרך, לא על האהבה שלהם להפועל באר שבע
קרובים לאבד את גרם המנדט שעוד נשאר להם מהקהל.
תרדו מעץ. אתם לא מעל הקבוצה.
תרדו מעץ. אתם לא מעל הקבוצה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חסרים מאוד.
מקווה מאוד שישתנה בהקדם
מקווה מאוד שישתנה בהקדם
- Melikson24
- Title: CrazyRed
שישימו את האגו המחורבן הזה בצד.
גם אם הם יחזרו זה יהיה רחוק מלהיות רגיל, יותר מחצי מורחקים
- ForeverRed
העידוד קצת השתפר היום.
חצי שנה זה המון זמן. הואקום אמור להתמלא.
כשהם יחזרו הם עלולים לגלות שכבר לא מאוד מתגעגעים אליהם.
כרגע זה חסר ומורגש בצורה קריטית.
חצי שנה זה המון זמן. הואקום אמור להתמלא.
כשהם יחזרו הם עלולים לגלות שכבר לא מאוד מתגעגעים אליהם.
כרגע זה חסר ומורגש בצורה קריטית.
יהירים,מפוצצים באגו,חסרי אחריות...
הכל נכון ועדיין הם חסרים מאוד, העידוד הוא פשוט לא אותו דבר וחבל שכך.
מקווה שמישהו במועדון יגיש להם סולם לרדת מהעץ המאוד גבוה שעלו אליו, זה האינטרס של כולנו.
הכל נכון ועדיין הם חסרים מאוד, העידוד הוא פשוט לא אותו דבר וחבל שכך.
מקווה שמישהו במועדון יגיש להם סולם לרדת מהעץ המאוד גבוה שעלו אליו, זה האינטרס של כולנו.