מה זה ״לא נתנו לו הזדמנות״?
הקהל של הפועל באר שבע יודע מי הוא ומה הוא ולכן למרות ההפסד בגמר הגביע הכעס על העזיבה שלו היה גדול.
יש אחת שמטעמים של אגו החליטה לפטר אותו, אבל היא בעל המאה ולכן היא בעל הדעה וזאת שבסוף קובעת.
הבעיה שבמקום לפחות ללכת לכיוון אחר, לצוות אימון זר, לסטנדרטים אחרים, למישהו מחוץ לביצה, היא הלכה על מינוי פופוליסטי.
וגם כאן, שוב במקום ללכת לכיוון אחר, לפחות להגדיל את הצוות הקיים במועדון, היא פשוט החליפה את אנשי הצוות הקודמים באנשי הצוות של המאמן החדש.
כן התחילו גם ניצנים של ביקורות מהאוהדים וכל מיני מילים של תתפטר.
ברור שרוב הקהל רצה שהוא ימשיך.
אני לא חושב שהמינוי של קוזוק פופוליסטי, היא באמת מאמינה בו שהוא יצליח, אבל אי אפשר להצליח בלי לתת כלים, לא משנה איזה מאמן זה.
את זה שהיא החליפה את כל אנשי הצוות הקודם זה בסדר ולגיטימי, מאמן חדש מביא איתו את הכוורת שלו אני לא רואה בזה בעיה.
זה שהיא לא המשיכה עם ברדה זה מבחינתי כן בעיה וטעות גדולה. אבל על זה כבר דיברנו מספיק. החליטה מה שהחליטה, הכישלון עליה בלבד מאותו יום.
יש לכולנו צער על הפרידה מברדה, עניינית וגם מהצורה, אבל זו עובדה...
אבל מה הלאה? כל אחד תוקף ומוכיח את המערכת?
אני בעוונותיי אוהד הקבוצה למעלה משישים שנה, אף פעם לא התניתי את אהדתי במי אימן... והיו מאמני בלהות.
צריך לנסות ולפתוח דף חלק, לעודד את הקבוצה ללא תנאים, לתת ןןיב חיובי, אנחנו יודעים כמה זה חשוב לשחקנים.
נשפוט את התוצאות בעוד כחודשיים. מילים (רעות) כעת לא ישפרו את המצב.
הייתה לי ביקורת הרבה לפני הפיטורים של ברדה והיא תישאר גם הרבה אחרי, עד שנראה שינוי.
אני בעד ביקורת, לא ארסית, מקצועית ועניינית. כל אחד והסגנון שלו. אני למשל קורא ביקורות של סימיוני (כשהוא לא גולש לפוליטיקה...) ומזהה ביקורת שבאה מאהבה.
לא רוצה לנבות שחורות, הביקורת הארסית והמוקדמת לגופו של אדם (ושל האישה) עלולה גם לשבור אותה. אל תהיו גיבורי מקלדת.
חושב שהרוב פה כותבים עניינית ומקצועית. מה לעשות שלפעמים זה לגופו של אדם כי הוא עומד בראש מערכת? מה נפנה לאוויר?
וצריך להפסיק עם ההפחדות כל פעם על זה שאולי היא תישבר, גם ככה ההתנהלות פה הפכה להיות של קבוצת תחתית אז מה זה משנה?
6 שנים סתמנו את הפה על התנהלות שערורייתית שהוסוותה ע״י 2 גביעים, הכיוון וההתדרדרות היו צפויים, זה לא משתפר רק הולך ונהיה גרוע יותר.
אז אולי באמת דברים כבר לא מסתדרים, לא בכוח. זה קורה בכל תחום בחיים!
חושב שהרוב פה כותבים עניינית ומקצועית. מה לעשות שלפעמים זה לגופו של אדם כי הוא עומד בראש מערכת? מה נפנה לאוויר?
וצריך להפסיק עם ההפחדות כל פעם על זה שאולי היא תישבר, גם ככה ההתנהלות פה הפכה להיות של קבוצת תחתית אז מה זה משנה?
6 שנים סתמנו את הפה על התנהלות שערורייתית שהוסוותה ע״י 2 גביעים, הכיוון וההתדרדרות היו צפויים, זה לא משתפר רק הולך ונהיה גרוע יותר.
טוב, עמדתך הובנה איש יקר. לגיטימי ביותר.
אפשר להתקדם הלאה? לדוש ולדוש באותו דבר לא מוביל אותנו לכלום ורק ממאיס את השיח פה. בבקשה בואו נתקדם!
הופיע עכשיו לפני משחק העונה בין סיטי לארסנל בספורט 1 עם שדרן הקווים הישראלי בתוך המגרש.
סיפר שכבר שבוע הוא בהשתלמות בסיטי, כולל באימונים של פפ, כשמי שמארח אותו בכל התקופה הוא אחד בשם קווין דה בראונה.
כפרה עליו. חולה עליו. חבל מאוד שלא נשאר אצלנו מנהל מקצועי לנצח. הוא ומליקסון הם האנשים שאני הכי מעריץ מאלו שעדיין חיים על הפלנטה. כל כך ריגשו אותי כאשר התלחששו על הספסל.
מקווה שיצליח בכל אשר יילך. שיקבל קבוצה בחו"ל ויצליח בגדול.
כיפור מתקרב
מאוד מקווה שכל הצדדים יתגברו על האגו, ויעשו סולחה.
הדלת לאליניב חייבת להישאר פתוחה תמיד.
כל מה שעברנו מקיץ 2013 עד ה 31.5.24 לא היה סתם
זה היה אמיתי
כיפור מתקרב
זה היה אמיתי
כיפור מתקרב
זה היה אמיתי
בינתיים אני רואה בערוץ גולד את באר שבע של 94/5 עם גוסייב, מורוז , סתיו ואסי מפרקים את ראשלצ 4:2. חזות נותן שער אפייני עם פצצה לחיבור בבעיטת עונשין מקילומטר.
אילוז על תקן ויטור נוגח לשער עם הקרחת שלו. מרגש עד דמעות...
תגידו, למה הבן של גדי חזות, שאתמול ראיתי בנוער מפסיד לרעננה, לא מפתח שרירים ברגליים כמו האבא?